Nedensizce dayak yedi ambulans gelince hayatının şokunu yaşadı

İngiltere'de taksicilik yapan 64 yaşındaki adam bir hırsız tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonrası elmacık kemiği kırılan taksici ambulans çağırdı. Fakat olay yerine gelen ambulans, hırsızı tedavi etti.

İngiltere'de bir hırsız tarafından saldırıya uğrayan Rob King adındaki adam, hastaneye gitmek için ambulans istedi, ancak King için gelmeyen ambulans, saldırgan için olay yerine geldi.

64 yaşındaki Rob King, Kent şehrinde taksisinde otururken bir hırsızın saldırısına uğradı. Saldırgan, pencerenin dışından kendisine yumruklar savuruyordu. Saldırı sırasında elmacık kemiği kırılan King, ambulansı aradı, ancak yaralarının yeterince ciddi olmadığı gerekçesiyle ambulans yollanmadı ve hastaneye kendisinin yürüyerek gidebileceği söylendi.

Saldırgan Panik Atak Krizi Geçirdi

O sırada kendisini darp eden saldırganın ise, panik atak krizi geçirdiği belirtildi. Mağdur durumda olan King'e yollanmayan ambulans, bu kez saldırgan için yola çıktı.

Olay sonrası Güney Doğu Kıyısı Ambulans Servisi sözcüsü, ambulanslara gelen yüksek talep seviyesi nedeniyle, operatörlerin kendisinden böyle bir şey istediğini aktardı. Öte yandan saldırganın bir saat boyunca nefes almakta zorluk çektiği için sağlık kontrolünde kaldığı ve ardından kendisine ambulans yollandığı ortaya çıktı.

Kaynak:

http://www.londrali.com/news_l...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >