Öğrenenleri şaşkına çeviren kraliyet ailesi yasakları

Birbirinden ilginç yasaklar şaşkına çeviriyor.
Birbirinden ilginç yasaklar şaşkına çeviriyor.

İngiltere Kraliyet ailesinin çok bilinmeyen katı kuralları öğrenenleri şaşkına çeviriyor. İşte birbirinden ilginç o yasaklar...

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde öyle katı kurallar var ki duyanlar şaşırıp kalıyor. İşte ailenin çok merak edilen o kuralları...

Kraliyet mensuplarının Monopoly oynaması yasak

                                    
                                    Kraliçe, Prens Philip ve tüm ulusun en sevdiği oyunlardan biri olan Monopoly'nin oynanması ne yazık ki yasak. Sebebi ise, oyunun bazı yönlerinin kirli bulunması... Prens Andrew, birkaç yıl önce bu kuralı, saray hayatını anlatan kitapta anlatmıştı.
Kraliyet mensuplarının Monopoly oynaması yasak Kraliçe, Prens Philip ve tüm ulusun en sevdiği oyunlardan biri olan Monopoly'nin oynanması ne yazık ki yasak. Sebebi ise, oyunun bazı yönlerinin kirli bulunması... Prens Andrew, birkaç yıl önce bu kuralı, saray hayatını anlatan kitapta anlatmıştı.
Kraliyet ailesi üyelerinin istiridye yemeleri yasak

                                    
                                    Bu yiyeceğin zehirli olma ihtimaline karşın, yenmesi yasaklanmış. Günlük iş rutinlerini bozabilir düşüncesiyle, her türlü böcek yasak.
Kraliyet ailesi üyelerinin istiridye yemeleri yasak Bu yiyeceğin zehirli olma ihtimaline karşın, yenmesi yasaklanmış. Günlük iş rutinlerini bozabilir düşüncesiyle, her türlü böcek yasak.
Kraliyet mensuplarının birlikte seyahat etmeleri yasak

                                    
                                    Uçuş sırasında yaşanabilecek herhangi bir ölümcül kazaya karşın, kraliyet neslinin devam etmesi açısından Prens William, Prenses Kate ve çocukları uçuşlarını daima yalnız gerçekleştiriyor.
Kraliyet mensuplarının birlikte seyahat etmeleri yasak Uçuş sırasında yaşanabilecek herhangi bir ölümcül kazaya karşın, kraliyet neslinin devam etmesi açısından Prens William, Prenses Kate ve çocukları uçuşlarını daima yalnız gerçekleştiriyor.
İmza vermeleri yasak 

                                    
                                    Hayranlarına, onları sevenlere imza veremiyorlar, çünkü kraliyet mensupları kendilerini ünlü olarak tanımlamıyorlar.
İmza vermeleri yasak Hayranlarına, onları sevenlere imza veremiyorlar, çünkü kraliyet mensupları kendilerini ünlü olarak tanımlamıyorlar.
Saray çevresinde 'tuvalet' kelimesi kullanılmıyor

                                    
                                    Saray çevresinde 'tuvalet' kelimesinin kullanılmasına izin verilmiyor!

  


  
Cambridge düşesine göre, kraliyet kökeni Fransızca'ya dayanan kelimeleri kullanmaktan kaçınıyor.
Saray çevresinde 'tuvalet' kelimesi kullanılmıyor Saray çevresinde 'tuvalet' kelimesinin kullanılmasına izin verilmiyor! Cambridge düşesine göre, kraliyet kökeni Fransızca'ya dayanan kelimeleri kullanmaktan kaçınıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >