Samsung Galaxy S8 çok sağlam geliyor: Efsane özellikler olacak

Samsung'un 2017'nin şubat ayında tanıtması beklenen Galaxy S8 modeliyle ilgili çok önemli ayrıntılar ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S8 modeliyle ilgili bilgiler sızmasını önlemeye çalışsa her geçen gün farklı bilgiler geliyor. Bu sefer 3 farklı bilgi geldi ve 3'ü de çok konuşulacak cinsten. İşte o özellikler:
Kulaklık (jak) girişi olmayacak
Samsung jak girişini kaldırarak pil için daha büyük bir yer açmayı planlıyor. Böylece ek bileşenler de sağlanmış olacak.
Kulaklık (jak) girişi olmayacak Samsung jak girişini kaldırarak pil için daha büyük bir yer açmayı planlıyor. Böylece ek bileşenler de sağlanmış olacak.
Ana ekran tuşu olmayacak
Ana ekran tuşunu kaldırarak ekran/gövde oranını artırmayı planlayan Samsung, parmak izi tanıması için ekranın içine gömülü parmak tanıma sistemi entegre edecek.
Ana ekran tuşu olmayacak Ana ekran tuşunu kaldırarak ekran/gövde oranını artırmayı planlayan Samsung, parmak izi tanıması için ekranın içine gömülü parmak tanıma sistemi entegre edecek.
RGB Super Amoled ekran geliyor
Ekran çözünürlüğü yine Quad HD olacak ama Diamond Pentile tabanlı ekranın yerini RGB Super Amoled ekran alacak. Bu özelliklerle birlikte Galaxy S8'in ekranı daha net ve daha canlı olacak.
RGB Super Amoled ekran geliyor Ekran çözünürlüğü yine Quad HD olacak ama Diamond Pentile tabanlı ekranın yerini RGB Super Amoled ekran alacak. Bu özelliklerle birlikte Galaxy S8'in ekranı daha net ve daha canlı olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >