Snapchat'e yeni bir özellik daha geldi

Snapchat, yeni özelliğiyle birlikte arama sistemini daha da kolaylaştırıyor. Bu sistemin bireysel kullanıcılar dışında işletmeler için de faydalı olabileceği belirtiliyor.

Kısa zamanda kullanıcı kitlesini önemli bir oranda artıran Snapchat, Instagram Hikayeler'in çıkışıyla birlikte kan kaybetmeye başladı. Ancak uygulamayı geliştirmeye devam eden şirket hem mevcut kitleyi korumak hem de yeni kullanıcılar kazanmak için sisteme yeni özellikler ekliyor.

Son olarak Android'de bazı kullanıcılar için yayınlanan güncellemeyle birlikte Snapchat yeni bir özellik daha kazandı. Artık kullanıcılar uygulama içerisinde çok daha basit ve gelişmiş bir arama sistemine sahip oluyor.
Güncelleme sonrasında uygulamanın en üst kısmına yerleştirilen arama çubuğu, artık sabit olarak bu kısımda devamlı kalıyor. Bu arama çubuğu sayesinde kullanıcıların arkadaşlarıyla çok daha hızlı şekilde sohbet başlatabileceği özellikle belirtiliyor. Yeni sistemin bireysel kullanıcılar haricinde şirketler ve işletmeler için de hayli kullanışlı olacağı ifade ediliyor.

Özellik şu an yalnızca Android'de sayılı kullanıcıya açık. Ancak yakın zamanda hem Android hem de iOS'taki tüm cihazlarda güncellemeyle sunulması bekleniyor.
Snapchat hikaye modu artık daha kullanışlı
Snapchat rakiplerinden önde gitmeye devam ediyor: Yeni özelliğinin birçok işlevi var
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >