Super Mario efsanesi geri dönüyor

Apple'ın Nintendo ile birlikte üzerinde çalıştığı Super Mario oyununun fiyat ve çıkış tarihi hakkında bilgiler nihayet paylaşıldı.

Nintendo tarafından geliştirilen Super Mario Run isimli oyunda durmaksızın koşan Mario ile engelleri aşmaya ve en uzak noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Mobil platformda çıkacak oyun için yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada oyunun 15 Aralık'ta App Store'da iPhone ve iPad için satışa sunulacağı bildirildi.

Grafik ve hikaye açısından geliştirilmiş bir tasarıma sahip 

                                    Ücretsiz olarak indirilebilecek oyunda birkaç bölümün oynanabileceği ancak tam oyuna erişebilmek için 9.99 dolarlık bir oyun içi ödeme yapılmasının gerekeceği öğrenildi.

 Oyunun AppStore sayfası şuan aktif durumda. İsterseniz oyunun uygulama mağazasındaki sayfasına giriş yapıp, bildir seçeneğini aktifleştirerek oyun çıktığında anında bildirim alabilirsiniz. Yeni oyunun eski oyunlardan farkları bulunuyor. Özellikle günümüz şartlarına uyumlu, grafik ve hikâye açısından geliştirilmiş bir sürüm olduğu gözüküyor.
Grafik ve hikaye açısından geliştirilmiş bir tasarıma sahip Ücretsiz olarak indirilebilecek oyunda birkaç bölümün oynanabileceği ancak tam oyuna erişebilmek için 9.99 dolarlık bir oyun içi ödeme yapılmasının gerekeceği öğrenildi. Oyunun AppStore sayfası şuan aktif durumda. İsterseniz oyunun uygulama mağazasındaki sayfasına giriş yapıp, bildir seçeneğini aktifleştirerek oyun çıktığında anında bildirim alabilirsiniz. Yeni oyunun eski oyunlardan farkları bulunuyor. Özellikle günümüz şartlarına uyumlu, grafik ve hikâye açısından geliştirilmiş bir sürüm olduğu gözüküyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >