Super Mario Run, Pokemon Go'yu tahtından etti

Milyonlarca kişinin beklediği Super Mario Run, Pokemon Go'yu geride bırakarak "24 saat içinde en çok indirilen oyun" ünvanını kazandı.

Uzunca bir süredir Apple ile ortaklaşa çalışan Nintendo, geçtiğimiz gün Super Mario Run'ı yayınlamış ve büyük bir etki yaratmıştı. Kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından indirilen oyun, Pokemon Go'yu geride bırakmayı başardı. Dolayısıyla, şu ana kadar Pokemon Go'da olan "24 saat içinde en çok indirilen oyun" ünvanı da böylece Super Mario Run'a geçmiş oldu.
Efsane geri döndü: Super Mario Run yayında
Bir günde 2.85 milyon indirildi

                                    Yalnızca iOS platformunda yer alan oyun, App Store üzerinden bir günde 2.85 milyon kişi tarafından indirildi. Üstelik bu sayı her geçen dakika daha da artıyor.
Bir günde 2.85 milyon indirildi Yalnızca iOS platformunda yer alan oyun, App Store üzerinden bir günde 2.85 milyon kişi tarafından indirildi. Üstelik bu sayı her geçen dakika daha da artıyor.
Android ve Windows Phone'a çıkmayacak

                                    Super Mario Run ile ilgili en çok merak edilen detaylardan birisi ise diğer platformlara gelip gelmeyeceği. Apple ile yapılan anlaşma çerçevesinde oyunun Android ya da Windows Phone'lara çıkmayacağı söyleniyor. Dolayısıyla şu anda diğer platformlarda yayınlanan Super Mario oyunlarının sahte olduğunu da belirtmek gerekiyor.
Android ve Windows Phone'a çıkmayacak Super Mario Run ile ilgili en çok merak edilen detaylardan birisi ise diğer platformlara gelip gelmeyeceği. Apple ile yapılan anlaşma çerçevesinde oyunun Android ya da Windows Phone'lara çıkmayacağı söyleniyor. Dolayısıyla şu anda diğer platformlarda yayınlanan Super Mario oyunlarının sahte olduğunu da belirtmek gerekiyor.
İlk inceleme puanları gelmeye başladı

                                    Polygon: 7
IGN: 8
Gamespot: 7
Venturebeat: 70/100
Nintendo Life: 8
God is a Geek: 8.5
Time: 5/5
Usgamer: 4/5 
GamesRadar+: 4/5
İlk inceleme puanları gelmeye başladı Polygon: 7 IGN: 8 Gamespot: 7 Venturebeat: 70/100 Nintendo Life: 8 God is a Geek: 8.5 Time: 5/5 Usgamer: 4/5 GamesRadar+: 4/5
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >