Toyota'nın prensi C-HR'ın modifiyeli modelleri hayran bırakıyor

Türkiye'de üretilen ilk hibrit ve crossover otomobil olan Toyota C-HR'nin satışları Toyota'nın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Otomobilin bu başarısı tasarımcıların da ilgisini çekti.

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında tanıtılan C-HR, 15 Kasımda satışa başlanmıştı.
Türkiye'de üretilen ilk hibrit otomobil Toyota C-HR'nin satış fiyatı belli oldu
Japonya'nın en önemli modifiye garajlarından Kuhl-racing, C-HR için geliştirdiği tasarımların ilk adımlarını kullanıcıların beğenisine sundu.



Nissan GT-R, Toyota GT86 gibi modeller üzerinde de çalışmaları bulunan Kuhl-racing'in dikkatini bu sefer C-HR çekti. Geliştirilen tasarımı modifiyeye benzese de aslında durum tam olarak öyle değil. C-HR üzerinde gövde modifikasyonu yapıldı. Projede ön spoiler, yan gövde eklentileri ve spoiler gibi eklentiler yer alıyor.



Ekibin çalışmalarına bakıldığında aracın yükseklik değerlerinde de azalmaya gittiği net bir biçimde görülüyor. Göze çarpan yenilikler arasında lastikler ve süspansiyonlar üzerinde yapılan gelişmeler var.



Kuhl-racing ekibi, proje için halen geliştirme sürecinde olduğunu belirtiyor. Projenin ne zaman biteceğine yönelik ise 2017 yılının içinde şeklinde karşılık verdikleri belirtiliyor. Ekibin sitesinde de C-HR bölümünde Coming Soon yazısı göze çarpıyor. ekibin diğer çalışmalarını merak ederseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bunlarda (Toyota Racing Development) TRD ve Modelista'nın tasarladığı C-HR:







Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >