Ünal: Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım

Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal
Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin basın toplantısındaki açıklamalarını değerlendirdi. Ünal, "Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım. İnce'nin mesajları umut verici" dedi.

Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin basın toplantısındaki açıklamalarını değerlendirdi. Ünal: "Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım." dedi.

Ünal, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünal, "Bu seçimin sonuçlarıyla ilgili oturacağız, kampanya ile ilgili Genel Başkanımıza bir rapor hazırlayacağız. Seçmen bize ne dedi? Hangi mesajları verdi? Diğer siyasi partilerin pozisyonuna dair çok ciddi çalışmalar yapacağız ve bunun sonucunda da kendi pozisyonumuzu belirleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Sıkılı yumrukla tokalaşamazsınız"

Ünal: "Cumhurbaşkanımız hem belediye başkanlığı hem başbakanlığı hem cumhurbaşkanlığı döneminde her zaman kucağını açtı, elini uzattı ama takdir edersiniz ki sıkılı yumrukla tokalaşamazsınız." açıklamasında bulundu.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

"Erdemli bir yaklaşım"

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise, "Sayın İnce'nin açıklamalarına baktığınız zaman seçim sonuçlarını kabul etmesi doğru, erdemli bir yaklaşım." dedi.

Bozdağ, "Sayın İnce'nin açıklamalarına baktığınız zaman seçim sonuçlarını kabul etmesi doğru, erdemli bir yaklaşım. Kılıçdaroğlu kazanmayı hedefleyen biri değil. AK Parti'yi azaltmayı, eksiltmeyi hedefleyen bir siyaset ortaya koyuyor." diye konuştu.

Muharrem İnce ne dedi?

Muharrem İnce bugün saat 12.00'da basın açıklaması yapmıştı. İnce, "Seçim sonuçlarını kabul ediyorum. Kaybetmişseniz, kaybetmişsinizdir. Bunu kabul etmek gerekir. Yarışa girerken her sonucu kabul edebilmek gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >