Whatsapp hikayeler özelliğinde geri adım atabilir

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp hikayeler özelliği ile kullanıcıların yoğun tepkisini çekmişti.

Yayınladığı yeni güncelleme ile WhatsApp üzerinde Snapchat ve Instagram gibi hikaye özelliğini kullanıma sunan Facebook, gelen eleştiriler sonrası geri adım atmaya hazırlanıyor. Tepkiler sonrası gelen ilk beta güncellemesinde yazılı durum güncellemeleri tekrar kullanıma sunuluyor. Bu da WhatsApp'ın hikayeler konusunda geri adım attığı yorumuna neden oldu.

Kullanıcıların yoğun tepkisiyle karşılaşan WhatsApp'ın durum güncellemesi konusunda yeniden yazıyla durum yazma özelliğini yeni bir güncellemeyle yeniden aktifleştirebileceği konuşuluyor.

WhatsApp konusunda yayınladığı haberler ve sızıntılar ile dikkat çeken WABetaInfo'nun Twitter hesabında yer alan bilgiye göre WhatsApp, 'Tagline' adı verilen özellik ile yazılı durum güncellemelerini geri getiriyor. Sızan bilgilere göre kullanıcılar, bu özellik ile tıpkı daha önce yaptıkları gibi yazı ve emojilerle durum güncellemesi yapabilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >