206 kilo verdi değişimiyle herkesi şoke etti !

Arşiv
Arşiv

Tam olarak 294 kiloydu. Hatta dünyaca ünlü bir televizyon kanalı 2015 yılında onun hayat hikayesini anlatmıştı. Belgesel çekiminden 1.5 yıl sonra Nikki şimdi kendi durumundaki herkese ilham oluyor, çünkü Nikki tam 206 kilo verdi. İşte Nikki Wester'in inanılmaz azim dolu hikayesi.

İşte o başarı hikayesi;

Yerinden zor kalkıyordu..
TLC kanalına verdiği ropörtajda yemek yemeye bağımlı olduğunu itiraf etmişti. Aşırı derecede kiloluyum vücudumdan dolayı çok acı çekiyorum ve bundan nefret ediyorum demişti.
Yerinden zor kalkıyordu.. TLC kanalına verdiği ropörtajda yemek yemeye bağımlı olduğunu itiraf etmişti. Aşırı derecede kiloluyum vücudumdan dolayı çok acı çekiyorum ve bundan nefret ediyorum demişti.
Ameliyat oldu
Nikki gastrik bypass ameliyatı geçirdi. Operasyonun bir yıl ardından tam 93 kilo verdi. Özel bir eğitmen eşliğinde düzenli aralıklarla spor yaptı. Bu sırada ise sık sık terapistiyle görüştü.
Ameliyat oldu Nikki gastrik bypass ameliyatı geçirdi. Operasyonun bir yıl ardından tam 93 kilo verdi. Özel bir eğitmen eşliğinde düzenli aralıklarla spor yaptı. Bu sırada ise sık sık terapistiyle görüştü.
Yakın arkadaşını kaybediyor
Nikki çok üzüleceği bir haber aldı. En yakın arkadaşı Michael, geçirdiği gastrik bypass operasyonu sonrası hayatını kaybetmişti. Michael’ın ölümü Nikki’yi mücadelesine devam etmesi için daha da kamçıladı.
Yakın arkadaşını kaybediyor Nikki çok üzüleceği bir haber aldı. En yakın arkadaşı Michael, geçirdiği gastrik bypass operasyonu sonrası hayatını kaybetmişti. Michael’ın ölümü Nikki’yi mücadelesine devam etmesi için daha da kamçıladı.
Bel bölgesinden 25 kilo deri alındı
Nikki 158 kiloya kadar düştüğünde doktor kendisini operasyona hazırladı. Nikki’nin bel bölgesinden 25 kilo ağırlığında deri alındı.
Bel bölgesinden 25 kilo deri alındı Nikki 158 kiloya kadar düştüğünde doktor kendisini operasyona hazırladı. Nikki’nin bel bölgesinden 25 kilo ağırlığında deri alındı.
İnanılmaz değişim..
İki yılın ardından Nikki inanılmaz bir şekilde 206 kilo verdi. Hayatı tamamen değişti.
İnanılmaz değişim.. İki yılın ardından Nikki inanılmaz bir şekilde 206 kilo verdi. Hayatı tamamen değişti.
Yıllar sonra ilk kez..
Yıllar sonra ilk kez pantolon aldı ve pantolonunu rahatça giyebiliyor. Daily Mail’de belirtilenlere göre şimdi bir erkek arkadaşı da varmış.
Yıllar sonra ilk kez.. Yıllar sonra ilk kez pantolon aldı ve pantolonunu rahatça giyebiliyor. Daily Mail’de belirtilenlere göre şimdi bir erkek arkadaşı da varmış.
İnsanlara ilham oluyor
Nikki şimdilerde 88 kilo ve fotoğraflarını Facebook sayfasında paylaşarak kendisi gibi olanlara ilham oluyor.
İnsanlara ilham oluyor Nikki şimdilerde 88 kilo ve fotoğraflarını Facebook sayfasında paylaşarak kendisi gibi olanlara ilham oluyor.
Nikki'ye 
Hayatta başarılar diliyoruz..
Nikki'ye Hayatta başarılar diliyoruz..