Ahududuyu hayatınızın en favori meyvesi yapacak 9 lezzet

Ahududu lezzetleri başınızı döndürecek

Şeker, böbrek hastalıklarının tedavisi, kanın, vücuttaki toksinlerin temizlenmesi ve yine vücut dokusu açısından çok sayıda yararı olan ahududuyu lezzetle yiyebilmeniz için 9 farklı önerimiz var.
Waffle, çikolata sosu, ahududu
Evde yapabileceğiniz kreple de bu lezzeti elde edebilirsiniz. Hamurun üzerine biraz çikolata ve bir kaç adet ahududu dokunuşuyla harikalar yaratabilirsiniz.
Waffle, çikolata sosu, ahududu Evde yapabileceğiniz kreple de bu lezzeti elde edebilirsiniz. Hamurun üzerine biraz çikolata ve bir kaç adet ahududu dokunuşuyla harikalar yaratabilirsiniz.
Ahududulu dondurma
Evde yaptığınız dondurmanın içerisine mutfak robotundan geçirdiğiniz ahududuları ekleyip dondurabilirsiniz. Dilerseniz duduları tane tane de ilave edebilirsiniz. Bu sıcak günlerde sağlıkla serinleyebileceğiniz bu lezzete hayran kalacaksınız.
Ahududulu dondurma Evde yaptığınız dondurmanın içerisine mutfak robotundan geçirdiğiniz ahududuları ekleyip dondurabilirsiniz. Dilerseniz duduları tane tane de ilave edebilirsiniz. Bu sıcak günlerde sağlıkla serinleyebileceğiniz bu lezzete hayran kalacaksınız.
Dudulu tartolet
Elmalı kurabiyeleri, limonlu tartları bir yana bırakıp ahududulu tart yapmayı deneyin deriz. Evde yaptığınız tart hamurunun bir katına portakal ya da limon dilimleri ekliyorsanız, bir katına da ahududu parçaları ekleyin.
Dudulu tartolet Elmalı kurabiyeleri, limonlu tartları bir yana bırakıp ahududulu tart yapmayı deneyin deriz. Evde yaptığınız tart hamurunun bir katına portakal ya da limon dilimleri ekliyorsanız, bir katına da ahududu parçaları ekleyin.
Çıtır çıtır ahududu lezzeti
Pişirdiğiniz milföy hamurunun içerisine evde hazırladığınız çikolata kremasını ve taze ahududuları ekleyebilirsiniz.
Çıtır çıtır ahududu lezzeti Pişirdiğiniz milföy hamurunun içerisine evde hazırladığınız çikolata kremasını ve taze ahududuları ekleyebilirsiniz.
Mozaik pasta üzerinde ahududu lezzeti
Mozaik pastanın dilerseniz içine, dilerseniz üzerine ilave ederek yapabileceğiniz bu lezzet ile ahududunun tadına doyacaksınız.
Mozaik pasta üzerinde ahududu lezzeti Mozaik pastanın dilerseniz içine, dilerseniz üzerine ilave ederek yapabileceğiniz bu lezzet ile ahududunun tadına doyacaksınız.
Ahududulu çikolata topları
Evinizde yapabileceğiniz çikolata toplarını yuvarlamadan önce, içerisine ahududu ilave edebilirsiniz.
Ahududulu çikolata topları Evinizde yapabileceğiniz çikolata toplarını yuvarlamadan önce, içerisine ahududu ilave edebilirsiniz.
Çikolatalı kurabiye 
Avucunuz yardımıyla yuvarladığınız çikolatalı kurabiyelere, çukur açıp içerisini ahududu ve çikolata parçacıklarıyla doldurabilirsiniz.
Çikolatalı kurabiye Avucunuz yardımıyla yuvarladığınız çikolatalı kurabiyelere, çukur açıp içerisini ahududu ve çikolata parçacıklarıyla doldurabilirsiniz.
Dilim çikolata içinde gizli ahududu
Dilimlediğiniz çikolataları içini, mutfak robotundan geçirdiğiniz ahududu ile süsleyebilirsiniz. Dilerseniz ahududuları kremayla da karıştırabilirsiniz.
Dilim çikolata içinde gizli ahududu Dilimlediğiniz çikolataları içini, mutfak robotundan geçirdiğiniz ahududu ile süsleyebilirsiniz. Dilerseniz ahududuları kremayla da karıştırabilirsiniz.
Ahududu barı
Sağlıklı ve lezzetli bir ahududu barı için, biraz yulaf ve bir miktar ahududuya ihtiyacınız var.
Ahududu barı Sağlıklı ve lezzetli bir ahududu barı için, biraz yulaf ve bir miktar ahududuya ihtiyacınız var.