Artık kış mevsiminde de hamile eşinizin karpuz aşermesinden korkmanıza gerek kalmadı

Karpuz mu aşeriyor? Çözüm buzdolabında.

Ne hikmettir bilinmez; hamile kalıp karpuz aşermeyen bir kadın bulmak oldukça zor. Neredeyse bütün kadınlar, hamilelikleri boyunca bir defa da olsa karpuz aşeriyorlar. Doğal olarak kış mevsiminde karpuz bulabilme ihtimali oldukça düşük olduğundan, eşinizin karpuz aşermesi durumu, siz de bir tramvaya neden olabilir. Ancak size iyi bir haberimiz var; artık tedirgin olmanıza gerek yok. Eşiniz kış mevsiminde de rahatlıkla karpuz aşerebilir. İşiniz kolay; şimdi söyleyeceklerimizi sırasıyla uygulayın.
Dediğimiz gibi işiniz oldukça kolay!
Bu işi hamile eşinize bırakacak haliniz yok. Kolları sıvayın.
Dediğimiz gibi işiniz oldukça kolay! Bu işi hamile eşinize bırakacak haliniz yok. Kolları sıvayın.
Mumları hazırlayın
İşe doğru karpuzu seçmekle başlayın; bu kadar emeğe değsin. Benmari usulü erittiğiniz mumlar ile karpuzun etrafını kaplayın. Hiçbir yerinden hava almayacak şekilde kaplamayı tamamlayın.
Mumları hazırlayın İşe doğru karpuzu seçmekle başlayın; bu kadar emeğe değsin. Benmari usulü erittiğiniz mumlar ile karpuzun etrafını kaplayın. Hiçbir yerinden hava almayacak şekilde kaplamayı tamamlayın.
Sıra saklama işleminde
Karpuzu, evinizin en karanlık ve hava almayan bir köşesine gizleyebilirsiniz.
Sıra saklama işleminde Karpuzu, evinizin en karanlık ve hava almayan bir köşesine gizleyebilirsiniz.
Dilediğiniz zaman kesin
Eşinize müjdeyi verin! İster kışın ortasında, isterseniz sonbaharda hiç fark etmez; dilediğiniz zaman kesip afiyetle yiyebilirsiniz.
Dilediğiniz zaman kesin Eşinize müjdeyi verin! İster kışın ortasında, isterseniz sonbaharda hiç fark etmez; dilediğiniz zaman kesip afiyetle yiyebilirsiniz.