''Ben Pokemonum'' diyerek balkondan atlayan cocuğun son hali

Pokemon Ferhat
Pokemon Ferhat

Ferhat Ağırbaş, kendisini çizgi film kahramanı pikachu sanarak, yaşadıkları evin 7. Katından uçmaya kalkışmıştı. 21 metre yükseklikten yumuşak zemine çakılan Ferhat’ın sadece ayağı kırılmıştı. Evlerinin balkonundan ‘’Ben Pokemonum’’ diyerek atlayan Ferhat'ın yüzünden Pokemon çizgi filmi yayından kaldırılmıştı. Şimdi hem o konuyu hatırlayalım hem de Ferhat Ağırbaş neler yapıyor neler yapıyor bir bakalım.

Pokemon cizgi filmini yayından kaldıran Ferhat Ağırbaş'ı tanıyalım;

Şimdi o dönem neler söylenmiş bir bakalım

                                    Ferhatla gerçekleştirilen röportajda kendisine sorulan “Ferhatçım pişman mısın?” sorusuna hayır bir iyileşeyim tekrar pokemon gibi uçaçacağım cevabını vermişti.
Şimdi o dönem neler söylenmiş bir bakalım Ferhatla gerçekleştirilen röportajda kendisine sorulan “Ferhatçım pişman mısın?” sorusuna hayır bir iyileşeyim tekrar pokemon gibi uçaçacağım cevabını vermişti.
Pokemonun yayından kaldırılışı ve pikachu yanlışlığı

                                    Bakanlık, çocuk ve ruh sağlığı uzmanlarından oluşan bir “Pokemon Kurulu” topladı ve çocukların ruh sağlığının olumsuz etkilendiği kararı alındı. Ardından RTÜK, Pokemon konusunda aldıkları açıklayarak Pokemon’u yayından kaldırttı. Olayı gören bir çocuk ‘’ferhat ben pidgeotto’yum’ deyip atladı’’ demişti. Fakat o dönem haberi yapan muhabir olayı pikachu olarak yansıtmıştı. Yıllar sonra bu gerçeğide öğrenmiş oldunuz..
Pokemonun yayından kaldırılışı ve pikachu yanlışlığı Bakanlık, çocuk ve ruh sağlığı uzmanlarından oluşan bir “Pokemon Kurulu” topladı ve çocukların ruh sağlığının olumsuz etkilendiği kararı alındı. Ardından RTÜK, Pokemon konusunda aldıkları açıklayarak Pokemon’u yayından kaldırttı. Olayı gören bir çocuk ‘’ferhat ben pidgeotto’yum’ deyip atladı’’ demişti. Fakat o dönem haberi yapan muhabir olayı pikachu olarak yansıtmıştı. Yıllar sonra bu gerçeğide öğrenmiş oldunuz..
Bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol
Erdoğan'ın isyanına katılıyorum, o dönem çocukların en sevdiği cizgi filmi yayından kaldırttın daha ne yapacaksın..
Bu hayatta unutulan değil iz bırakan ol Erdoğan'ın isyanına katılıyorum, o dönem çocukların en sevdiği cizgi filmi yayından kaldırttın daha ne yapacaksın..
Facebook'taki profil fotoğrafının altına yapılan yorumlar
- Yaralı Pokemon - Ferhat

  
Uçamayan Pokemon - Senin yüzünden dünyanın en iyi çizgi filmi kaldırıldı- Pokemon’u halletti, sıra RAP’te - Pika Pika - Topal Pokemon
Facebook'taki profil fotoğrafının altına yapılan yorumlar - Yaralı Pokemon - Ferhat Uçamayan Pokemon - Senin yüzünden dünyanın en iyi çizgi filmi kaldırıldı- Pokemon’u halletti, sıra RAP’te - Pika Pika - Topal Pokemon
Ferhat hala akıllanmamış
Ferhat otur oturduğun yerde lütfen..
Ferhat hala akıllanmamış Ferhat otur oturduğun yerde lütfen..
Türk milleti unutmaz.
Ferhat şimdilerde arabesk rap'a gönül vermiş bir aile babası olarak yaşamını sürdürüyor. Bir gerçek var ki yıllar geçsede insanlar onu ''pikachu ferhat'' olarak hatırlamaya devam edecektir..
Türk milleti unutmaz. Ferhat şimdilerde arabesk rap'a gönül vermiş bir aile babası olarak yaşamını sürdürüyor. Bir gerçek var ki yıllar geçsede insanlar onu ''pikachu ferhat'' olarak hatırlamaya devam edecektir..