Bu haberleri de gördük, okuduk!

Televizyonda haberleri izlerken ya da bir haber sitesinde gezinirken gördüğünüz bir başlığa 'yok artık' tepkisi vermeniz mümkün.

Bu ülke medyası, midesini temizlemek için sıvı sabun içinden, düğünde istek şarkı kavgasından silahların konuşmasına, intihar girişimine tezahürat yapanlardan yanlışlıkla kendi takımlarının otobüslerini taşlayanlara kadar birçok şeyi gördü ve şaşırdı.

İşte sizler için derlediğiniz bazı ilginç haberler:

Kendisini 138 kere arayan karsını vuracağını polise ihbar etti

                                    Antalya'da 46 yaşındaki TIR sürücüsü Hakan Yardımcı, polisi arayarak "Karımı vurup balkondan atacağım" diyerek kendisini ihbar etti. Gelen polislere eşine kızgın olduğunu söyleyen Yardımcı, "Bir insan eve gel diye 138 kez aranmaz" dedi.

 Hakan Yardımcı, "Eşimle evliliğimiz bitme noktasına geldi. Kendisinden ayrılmak istememe rağmen boşanmıyor. Tartışıp evden ayrıldım, eve gelmem için beni tam 138 kez aramış. Ben de polisi ve kendisini arayıp 'vurmaya geliyorum' diye söyleyince, ortalık karıştı. Böyle olacağını sanmıyordum" diye konuştu.
Kendisini 138 kere arayan karsını vuracağını polise ihbar etti Antalya'da 46 yaşındaki TIR sürücüsü Hakan Yardımcı, polisi arayarak "Karımı vurup balkondan atacağım" diyerek kendisini ihbar etti. Gelen polislere eşine kızgın olduğunu söyleyen Yardımcı, "Bir insan eve gel diye 138 kez aranmaz" dedi. Hakan Yardımcı, "Eşimle evliliğimiz bitme noktasına geldi. Kendisinden ayrılmak istememe rağmen boşanmıyor. Tartışıp evden ayrıldım, eve gelmem için beni tam 138 kez aramış. Ben de polisi ve kendisini arayıp 'vurmaya geliyorum' diye söyleyince, ortalık karıştı. Böyle olacağını sanmıyordum" diye konuştu.
Düğünde istek şarkı kavgası: 22 yaralı

                                    Osmaniye'de açık alanda yapılan bir düğünde, düğün sahibi ile komşusu arasında çıkan silahlı kavgada 3'ü polis 22 kişi yaralandı. Kavgayı özel harekât polisleri güçlükle yatıştırdı.

 Öte yandan kavganın nedeninin 'istek şarkı' olduğu öğrenildi.

 Görgü tanığı K.E, kavganın, düğünde Ankara'dan gelen ses sanatçısı Çalışkan'dan erkek ve kız tarafının ayrı ayrı şarkı seslendirmesini istemesi yüzünden başladığını ve kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştürdüğünü söyledi.
Düğünde istek şarkı kavgası: 22 yaralı Osmaniye'de açık alanda yapılan bir düğünde, düğün sahibi ile komşusu arasında çıkan silahlı kavgada 3'ü polis 22 kişi yaralandı. Kavgayı özel harekât polisleri güçlükle yatıştırdı. Öte yandan kavganın nedeninin 'istek şarkı' olduğu öğrenildi. Görgü tanığı K.E, kavganın, düğünde Ankara'dan gelen ses sanatçısı Çalışkan'dan erkek ve kız tarafının ayrı ayrı şarkı seslendirmesini istemesi yüzünden başladığını ve kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştürdüğünü söyledi.
Fazla yemek yiyen arkadaşını öldürdü

                                    Kayseri'de oturan 22 yaşındaki Metin A. birlikte hazırladıkları yemeği kendisinden fazla yediğini öne sürdüğü arkadaşı 26 yaşındaki Cengiz Alptekin'i pompalı tüfekle öldürdü.

 Cengiz Alptekin, Metin A. ile birlikte öğle yemeğini tekel bayiinde yemek için sözleşti. Birlikte işyerinde yemek yemeye başlayan iki arkadaştan Metin A.'ın, Alptekin'e, "Sen yemeği çok yedin. Artık yeme" dediği öne sürüldü. Tartışmanın ardından Metin A. işyerinden ayrılarak arabasında bulunan pompalı tüfeği aldı ve Cengiz Alptekin'i kovaladı. Sağ kol ve sağ göğsünden ağır yaralanan Cengiz Alptekin, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı Cengiz Alptekin, burada doktorların tedavisine karşın kurtarılamadı.
Fazla yemek yiyen arkadaşını öldürdü Kayseri'de oturan 22 yaşındaki Metin A. birlikte hazırladıkları yemeği kendisinden fazla yediğini öne sürdüğü arkadaşı 26 yaşındaki Cengiz Alptekin'i pompalı tüfekle öldürdü. Cengiz Alptekin, Metin A. ile birlikte öğle yemeğini tekel bayiinde yemek için sözleşti. Birlikte işyerinde yemek yemeye başlayan iki arkadaştan Metin A.'ın, Alptekin'e, "Sen yemeği çok yedin. Artık yeme" dediği öne sürüldü. Tartışmanın ardından Metin A. işyerinden ayrılarak arabasında bulunan pompalı tüfeği aldı ve Cengiz Alptekin'i kovaladı. Sağ kol ve sağ göğsünden ağır yaralanan Cengiz Alptekin, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı Cengiz Alptekin, burada doktorların tedavisine karşın kurtarılamadı.
Midesin temizlensin diye sıvı sabun içti

                                    Bu olay Adıyaman'da yaşandı. Bir abimiz midesi ağrınca, kirlendiğini düşünerek 2-3 su bardağı sıvı sabun içti. Tabi bu da bir çözüm olmayıp ağrı artınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

 Sıvı sabun içen Şevket K.'nin eşi Remziye K. ise, “Ben kendim görmedim sabun içtiğini. O esnada evde değildim. Beni aradılar kocan hastanede diye hemen hastaneye geldim. Komşulara midem kirlenmiş ondan sıvı sabun içtim demiş. Durum bundan ibaret şu anda durumu görüldüğü gibi iyi” şeklinde konuştu.


	Bu olaya benzer bir durum 2014 yılında Elazığ'da yaşanmıştı. Yuttuğu sineği öldürmek isteyen 65 yaşındaki Aydın Kıyak tarım ilacı içip zehirlenmiş 16 gün yoğun bakımda kalmıştı.
Midesin temizlensin diye sıvı sabun içti Bu olay Adıyaman'da yaşandı. Bir abimiz midesi ağrınca, kirlendiğini düşünerek 2-3 su bardağı sıvı sabun içti. Tabi bu da bir çözüm olmayıp ağrı artınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sıvı sabun içen Şevket K.'nin eşi Remziye K. ise, “Ben kendim görmedim sabun içtiğini. O esnada evde değildim. Beni aradılar kocan hastanede diye hemen hastaneye geldim. Komşulara midem kirlenmiş ondan sıvı sabun içtim demiş. Durum bundan ibaret şu anda durumu görüldüğü gibi iyi” şeklinde konuştu. Bu olaya benzer bir durum 2014 yılında Elazığ'da yaşanmıştı. Yuttuğu sineği öldürmek isteyen 65 yaşındaki Aydın Kıyak tarım ilacı içip zehirlenmiş 16 gün yoğun bakımda kalmıştı.
İntihar girişime atla tezahüratı 

                                    Samsun'da iddiaya göre kız arkadaşından ayrılan 22 yaşındaki Abdullah H.İ. vatandaşların 'atla' diye tempo tutması üzerine kendini boşluğu bıraktı. İtfaiye brandasına çarpıp beton zemine düşen Abdullah H.İ. yaralandı.
İntihar girişime atla tezahüratı Samsun'da iddiaya göre kız arkadaşından ayrılan 22 yaşındaki Abdullah H.İ. vatandaşların 'atla' diye tempo tutması üzerine kendini boşluğu bıraktı. İtfaiye brandasına çarpıp beton zemine düşen Abdullah H.İ. yaralandı.
Sosyal medyada "Adamsanız vurursunuz" yazdı, öldürüldü

                                    Adapazarı'nda manav Adem Toska, çay ocağı bahçesine siyah bir otomobille gelen yüzü maskeli kişi tarafından tabancayla öldürüldü. Toska'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir süre önce 'adamsan vurursun' yazılı paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.
Sosyal medyada "Adamsanız vurursunuz" yazdı, öldürüldü Adapazarı'nda manav Adem Toska, çay ocağı bahçesine siyah bir otomobille gelen yüzü maskeli kişi tarafından tabancayla öldürüldü. Toska'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir süre önce 'adamsan vurursun' yazılı paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.
İntihar eden adamı tokatlayıp kurtardı

                                    Hatay'da Asi Nehri'ne atlayarak akıntıya kapılan Suriye uyruklu bir kişiyi boğulmak üzereyken suya giren bir vatandaş önce tokatladı sonra kurtardı. "Alın bunu yoksa elimden bir kaza çıkacak" diyen vatandaş intihar eden adamı elbisesinden tutup kenara doğru getirdi.
İntihar eden adamı tokatlayıp kurtardı Hatay'da Asi Nehri'ne atlayarak akıntıya kapılan Suriye uyruklu bir kişiyi boğulmak üzereyken suya giren bir vatandaş önce tokatladı sonra kurtardı. "Alın bunu yoksa elimden bir kaza çıkacak" diyen vatandaş intihar eden adamı elbisesinden tutup kenara doğru getirdi.
Çakmakla tüp kontrolü canından etti

                                    Bu çok sık duyduğumuz bir haber. Türk insanı tüp ve gaz kaçağını kontrol etmek için ilginç yöntemler denemekte. Bunun en ilginci ise çakmakla gaz kaçağı kontörlü. 

 Antalya'da evinin mutfağında değiştirdiği tüpü çakmakla kontrol etmek isterken, tüpün alev almasıyla ağır yaralanan 86 yaşındaki İbrahim Acar hayatını kaybetti. Vücudunda yüzde 97 oranında yanık oluşan yaşlı adamın eşi Fatma Acar eşi için "Son kez dokunayım" diyerek ağladı.
Çakmakla tüp kontrolü canından etti Bu çok sık duyduğumuz bir haber. Türk insanı tüp ve gaz kaçağını kontrol etmek için ilginç yöntemler denemekte. Bunun en ilginci ise çakmakla gaz kaçağı kontörlü. Antalya'da evinin mutfağında değiştirdiği tüpü çakmakla kontrol etmek isterken, tüpün alev almasıyla ağır yaralanan 86 yaşındaki İbrahim Acar hayatını kaybetti. Vücudunda yüzde 97 oranında yanık oluşan yaşlı adamın eşi Fatma Acar eşi için "Son kez dokunayım" diyerek ağladı.
Kendisine çarpmayan makinistin kafasını taşla yardı

                                    Mersin'de intihar etmek için tren raylarının üzerine yatan bir kişi, durumu fark ederek treni durduran makinistin kafasını taşla yaralayarak kaçtı. Yaralı makinist ise neye uğradığını şaşırdı.

 62206 sefer sayılı trenin makinisti Murat Örs, raylar üzerinde yatan şahsı görünce freni çekip treni durdurdu. Trenden inen makinist, raylar üzerinde yatan gencin yanına gelerek derdini sordu. Trenin durmasına ve kendisini ezmemesine sinirlenen genç ise "Bırakın da rahat rahat intihar edeyim" diyerek yerden aldığı taşı makinistin kafasına vurdu.
Kendisine çarpmayan makinistin kafasını taşla yardı Mersin'de intihar etmek için tren raylarının üzerine yatan bir kişi, durumu fark ederek treni durduran makinistin kafasını taşla yaralayarak kaçtı. Yaralı makinist ise neye uğradığını şaşırdı. 62206 sefer sayılı trenin makinisti Murat Örs, raylar üzerinde yatan şahsı görünce freni çekip treni durdurdu. Trenden inen makinist, raylar üzerinde yatan gencin yanına gelerek derdini sordu. Trenin durmasına ve kendisini ezmemesine sinirlenen genç ise "Bırakın da rahat rahat intihar edeyim" diyerek yerden aldığı taşı makinistin kafasına vurdu.
Rakip sanı kendi takımlarının otobüsünü taşladılar

                                    Orduspor taraftarı, Trabzonspor otobüsü sanarak kendi otobüsünü taşladı. Arjantinli futbolcu Monje'nin kafası yarıldı. 

 Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a sahasında 2-1yenilen Orduspor kafilesini taşıyan otobüs, bir grup taraftarın taşlı saldırısına uğradı. Orduspor taraftarının Trabzonspor otobüsü sanarak kendi otobüsünü taşladığı fark edildi.
Rakip sanı kendi takımlarının otobüsünü taşladılar Orduspor taraftarı, Trabzonspor otobüsü sanarak kendi otobüsünü taşladı. Arjantinli futbolcu Monje'nin kafası yarıldı. Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a sahasında 2-1yenilen Orduspor kafilesini taşıyan otobüs, bir grup taraftarın taşlı saldırısına uğradı. Orduspor taraftarının Trabzonspor otobüsü sanarak kendi otobüsünü taşladığı fark edildi.
Gösteri sürüşü yapan Formula 1 pilotuna OSG cezası

                                    İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde bir gösteri sürüşü yapan Formula 1 takımlarımdan Redbull'un İskoç pilotu David Coulthard'a OGS cezası kesildi.

 Gösteri günü Coulthard, köprüdeki 12 numaralı gişeden geçiş yaptığı sırada Boğaziçi Köprüsü Otomatik Geçiş Sistemi, bilgisayara otomatik olarak 33 YTL ceza yazdı. David Coulthard ve Red Bull Takımı yetkilileri gösteri tamamlandıktan sonra kesilen cezayı ödemek istedi, ancak karayolları yetkilileri bu gösterinin özel bir durum olduğunu belirterek teklifi geri çevirdi.

  

 Red Bull takımının ısrarı üzerine yetkililer, normal geçiş ücreti olan 3 YTL'yi almayı önerdiler, ancak David Coulthard ve Red Bull takımı kesilen cezayı ödemekte ısrar etti. Bunun üzerine İstanbul'daki şovun ardından Red Bull takımı, Boğaziçi Köprüsü'nden kaçak OGS geçişleri için kesilen 33 YTL'lik cezayı ödedi.
Gösteri sürüşü yapan Formula 1 pilotuna OSG cezası İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde bir gösteri sürüşü yapan Formula 1 takımlarımdan Redbull'un İskoç pilotu David Coulthard'a OGS cezası kesildi. Gösteri günü Coulthard, köprüdeki 12 numaralı gişeden geçiş yaptığı sırada Boğaziçi Köprüsü Otomatik Geçiş Sistemi, bilgisayara otomatik olarak 33 YTL ceza yazdı. David Coulthard ve Red Bull Takımı yetkilileri gösteri tamamlandıktan sonra kesilen cezayı ödemek istedi, ancak karayolları yetkilileri bu gösterinin özel bir durum olduğunu belirterek teklifi geri çevirdi. Red Bull takımının ısrarı üzerine yetkililer, normal geçiş ücreti olan 3 YTL'yi almayı önerdiler, ancak David Coulthard ve Red Bull takımı kesilen cezayı ödemekte ısrar etti. Bunun üzerine İstanbul'daki şovun ardından Red Bull takımı, Boğaziçi Köprüsü'nden kaçak OGS geçişleri için kesilen 33 YTL'lik cezayı ödedi.
Yol vermedi diye ambulans şoförünü dövdüler

                                    Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde, yol vermediği gerekçesiyle ambulansı durduran iki kişi, sürücü 42 yaşındaki Hasan Üstün ve yoldan geçerken olayı görüp yardımına gelen Ali Özdoğan'ı sopayla dövdü.

 Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde, yol vermediği gerekçesiyle ambulansı durduran iki kişi, sürücü 42 yaşındaki Hasan Üstün ve yoldan geçerken olayı görüp yardımına gelen Ali Özdoğan'ı sopayla dövdü. Kavgayı ayırmaya gelen Ali Koçdemir'in de ayağının üzerinden geçerek kaçmaya çalışan saldırganlar polis tarafından yakalandı.
Yol vermedi diye ambulans şoförünü dövdüler Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde, yol vermediği gerekçesiyle ambulansı durduran iki kişi, sürücü 42 yaşındaki Hasan Üstün ve yoldan geçerken olayı görüp yardımına gelen Ali Özdoğan'ı sopayla dövdü. Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde, yol vermediği gerekçesiyle ambulansı durduran iki kişi, sürücü 42 yaşındaki Hasan Üstün ve yoldan geçerken olayı görüp yardımına gelen Ali Özdoğan'ı sopayla dövdü. Kavgayı ayırmaya gelen Ali Koçdemir'in de ayağının üzerinden geçerek kaçmaya çalışan saldırganlar polis tarafından yakalandı.
Rallicilere ehliyet ruhsat soruldu

                                    Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nde şaşırtıcı bir olay yaşandı. Yarışın kent etabı geçişinde araçların motorlarından gelen gürültü nedeniyle vatandaşlar polise şikâyette bulundu.

Polisler yarış araçlarını durdurarak ehliyet ve ruhsat isteyip ceza yazacaklarını söylemesi karşısında otomobillerin pilotları büyük şaşkınlık yaşadı.
Rallicilere ehliyet ruhsat soruldu Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nde şaşırtıcı bir olay yaşandı. Yarışın kent etabı geçişinde araçların motorlarından gelen gürültü nedeniyle vatandaşlar polise şikâyette bulundu. Polisler yarış araçlarını durdurarak ehliyet ve ruhsat isteyip ceza yazacaklarını söylemesi karşısında otomobillerin pilotları büyük şaşkınlık yaşadı.
Polise beni dövün dedi

                                    Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir polis merkezine gelen 31 yaşındaki F.K. nöbet kulübesinin camını ve polis otosunu yumruklayarak "Ben dayak yemek istiyorum, beni dövün" diye bağırmaya başladı. Garip isteğini defalarca yineleyen adamın karşısında şaşkınlık yaşayan polis, bir süre önce işten çıkartılan F.K.'nın üç gündür sokakta yaşadığını öğrendi. Polisin çay ısmarladığı ve bir süre sohbet ettiği F.K. ikna olunca polis merkezinden sessizce ayrıldı. Bu ilginç olay akıllara Yeşilçam'a damgasını vuran Mazlum sahnesini getirdi.
Polise beni dövün dedi Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir polis merkezine gelen 31 yaşındaki F.K. nöbet kulübesinin camını ve polis otosunu yumruklayarak "Ben dayak yemek istiyorum, beni dövün" diye bağırmaya başladı. Garip isteğini defalarca yineleyen adamın karşısında şaşkınlık yaşayan polis, bir süre önce işten çıkartılan F.K.'nın üç gündür sokakta yaşadığını öğrendi. Polisin çay ısmarladığı ve bir süre sohbet ettiği F.K. ikna olunca polis merkezinden sessizce ayrıldı. Bu ilginç olay akıllara Yeşilçam'a damgasını vuran Mazlum sahnesini getirdi.