Bugünkü ev konseptli yarışmaların atası: Biri Bizi Gözetliyor

Yarışmacıları ve formatıyla unutulmazlar arasına giren program; bugünkü ev konseptli yarışma programlarının da bir anlamda mimarı olmuştu.

Nasıl bir programdı, neleri barındırırdı birazcık merak ediyorsanız; sizi BBG evi yolculuğumuza davet ediyoruz
Formatı nasıldı?

                                    Birbirinden farklı özelliklere sahip olan 14 yarışmacı 100 gün boyunca aynı evde kalıyor, aldıkları oylar ile de büyük ödüle sahip olmaya çalışıyorlardı.
Formatı nasıldı? Birbirinden farklı özelliklere sahip olan 14 yarışmacı 100 gün boyunca aynı evde kalıyor, aldıkları oylar ile de büyük ödüle sahip olmaya çalışıyorlardı.
Yayında kaldığı süreç

                                    Tam 6 sezon ve 300 bölüm yayında kalmıştır. Bu süreçte programı; Acun Ilıcalı, Ahu Yağtu, Öykü Serter ve Tan Sağtürk sunmuştur. Evet! Evet! Acun. Hem de muhabir olarak.
Yayında kaldığı süreç Tam 6 sezon ve 300 bölüm yayında kalmıştır. Bu süreçte programı; Acun Ilıcalı, Ahu Yağtu, Öykü Serter ve Tan Sağtürk sunmuştur. Evet! Evet! Acun. Hem de muhabir olarak.
Görüşme odasının alarm sesi ile yönetilmediği zamanlar...

                                    İçerisinde bir Doğa Bey barındırırdı. Türkçeyi heceleyerek konuşmasıyla meşhurdu. Şimdi artık ekranlardan çok uzak gözüküyor.
Görüşme odasının alarm sesi ile yönetilmediği zamanlar... İçerisinde bir Doğa Bey barındırırdı. Türkçeyi heceleyerek konuşmasıyla meşhurdu. Şimdi artık ekranlardan çok uzak gözüküyor.