Buz gibi olacak: Game of Thrones final bölümü için İzlanda'ya gidiyor

game of thrones
game of thrones

Dünya çapında milyonlarca izleyicisi olan dizinin bazı sahneleri İzlandada çekiliyor.

Final bölümünün bazı sahneleri için kışın çok sert ve zor koşullarda da olsa İzlanda’ya gitmek zorunda olan film ekibi, beş günlüğüne Westeros’un kuzeyine yani İzlanda’ya gidecek.

İzlanda'ya destek 

                                    Küresel finans krizinde bankacılık sisteminin çökmesinden dolayı finans piyasasına geçen İzlandada ekonomik durum gün geçtikçe daha da kötüleşirken Game of Thrones dizisi ülkeyi söz yerindeyse ayağa kaldırdı.
İzlanda'ya destek Küresel finans krizinde bankacılık sisteminin çökmesinden dolayı finans piyasasına geçen İzlandada ekonomik durum gün geçtikçe daha da kötüleşirken Game of Thrones dizisi ülkeyi söz yerindeyse ayağa kaldırdı.
 Turistleri çekiyor

                                    Bir yandan turistleri ülkeye çekerken diğer yandan da ihracatını artıran ülkenin parası kron da bu önde gelen küresel paralar arasında en iyi getiriyi sağlayan para birimi haline geldi.
Turistleri çekiyor Bir yandan turistleri ülkeye çekerken diğer yandan da ihracatını artıran ülkenin parası kron da bu önde gelen küresel paralar arasında en iyi getiriyi sağlayan para birimi haline geldi.
İzlanda’nın ekonomisi büyüdü

                                    Balık, Alüminyum ve silikon ihraç eden İzlanda, 2008 sonundan bu yana yüzde 64 yükseldi.Turizm ise ülkenin en büyük sektörlerinden birine dönüştü.2016’da turistler İzlanda’da 7 milyon gece geçirdi.Turistlerin gelmesiyle İzlanda’nın para birimi olan Kron güçlendi ve ekonomi yüzde 11.3 büyüdü.
İzlanda’nın ekonomisi büyüdü Balık, Alüminyum ve silikon ihraç eden İzlanda, 2008 sonundan bu yana yüzde 64 yükseldi.Turizm ise ülkenin en büyük sektörlerinden birine dönüştü.2016’da turistler İzlanda’da 7 milyon gece geçirdi.Turistlerin gelmesiyle İzlanda’nın para birimi olan Kron güçlendi ve ekonomi yüzde 11.3 büyüdü.