"CHP ve yandaşları düğüne giderler zurna beğenmezler, hamama giderler kurna beğenmezler"

Devlet Bahçeli CHP'ye çok sert çıkıştı, "Halkın partisi olduğunu söyleyen CHP niye celalleniyor. HDP'nin aparatı, PKK'nin sim kartı olurken bir şey olmuyor da, biz bir teklifle gelince mi kıyamet kopuyor?" dedi. Sosyal medyada ise "CHP ve yandaşları düğüne giderler zurna beğenmezler, hamama giderler kurna beğenmezler" çıkışı çok konuşulanlar arasına girdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu hafta grup toplantısında başkanlık ile alakalı Cumhuriyet Halk Partisi'ne karşı söylediği sözler sosyal medyada çok konuşuldu. "CHP ve yandaşları düğüne giderler zurna beğenmezler, hamama giderler kurna beğenmezler" diyen Devlet Bahçeli;

Biz ezelden ebede Hakkın yolunda, milletin yanındayız. Halkın partisi olduğunu söyleyen CHP niye celalleniyor. HDP'nin aparatı, PKK'nin sim kartı olurken bir şey olmuyor da, biz bir teklifle gelince mi kıyamet kopuyor. Araba devrildikten sonra yol gösteren çok olurmuş. Demirin tavında dövüleceğini söylüyoruz. Hukuksuzluğun bir devlet kaybına yol açabileceğini vurguluyoruz. CHP'li sözcülere ekran ve televizyonda saldırgan tutum takınanlara ne desek boş. CHP ve yandaşları düğüne giderler zurna beğenmezler, hamama giderler kurna beğenmezler.'' şeklinde konuştu.

Bahçeli: Misakı Milli mülkü millettir, Misaki Milli muhteşem dirilişin belgesidir