Gaflarıyla meşhur olan ünlüler

Nükhet Duru
Nükhet Duru

Ünlülerin kendilerinden daha meşhur olan gafları.

Her gün televizyon ekranında görmeye alışık olduğumuz ünlülerden hoş gaflar. Dil sürçmesi ya da dalgınlık olacağını düşünebileceğimiz bu ifadeler doğal güldürü nedeni.

Hilal Cebeci 

                                    Hilal Hanım takip mesafesi nedir? Cebeci, "Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe 40 kilometre olmalıdır". Sunucu, "Ama Hilal Hanım, bu durumda İstanbul-Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir."
Hilal Cebeci Hilal Hanım takip mesafesi nedir? Cebeci, "Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe 40 kilometre olmalıdır". Sunucu, "Ama Hilal Hanım, bu durumda İstanbul-Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir."
Nihat Doğan 

                                    "Atatürk ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh."
Nihat Doğan "Atatürk ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh."
Serap Ezgü
“Oğlunuz oğlan mı?” (Ezgü, konuğuna soruyor.)
Serap Ezgü “Oğlunuz oğlan mı?” (Ezgü, konuğuna soruyor.)
Yeliz Yeşilmen 

                                    "Ben böceklerden çok korkuyorum. Onların boynuzları beni çok etkiliyor."
Yeliz Yeşilmen "Ben böceklerden çok korkuyorum. Onların boynuzları beni çok etkiliyor."
Demet Akalın 
Bir konserinde seyirciden umduğunu bulamayan Demet Akalın şöyle tepki verir: "Abi Diyarbakır’dan mı geldiniz, hepiniz dağdan mı geldiniz? Nereden geldiniz anlamadım ben? Haaa? Moron moron bakıyorsunuz. Bari insan bir tempo, bir alkış, birşey yapar yaa..."
Demet Akalın Bir konserinde seyirciden umduğunu bulamayan Demet Akalın şöyle tepki verir: "Abi Diyarbakır’dan mı geldiniz, hepiniz dağdan mı geldiniz? Nereden geldiniz anlamadım ben? Haaa? Moron moron bakıyorsunuz. Bari insan bir tempo, bir alkış, birşey yapar yaa..."
Elif Güvendik 

                                     "Bugün 10 Kasım Atatürk’ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz."
Elif Güvendik "Bugün 10 Kasım Atatürk’ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz."
Emrah

                                    "Mozart dinlemiyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim."
Emrah "Mozart dinlemiyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim."
Saba Tümer

                                    “İçinde çok fazla parça var, kalın da bir CD zaten..." (Saba Tümer’in konuğu Fatih un 26 parçalık albümü hakkında yaptığı yorum)
Saba Tümer “İçinde çok fazla parça var, kalın da bir CD zaten..." (Saba Tümer’in konuğu Fatih un 26 parçalık albümü hakkında yaptığı yorum)
Ebru Yaşar

                                    "Türkiye’de erkek ses sanatçısı çok fazla. Zaten erkekler pek Showgirl’lük yapmıyor."
Ebru Yaşar "Türkiye’de erkek ses sanatçısı çok fazla. Zaten erkekler pek Showgirl’lük yapmıyor."
Serenay Sarıkaya

                                    Oyuncu Serenay Sarıkaya, edebiyatçı Sabahattin Ali'nin ‘Kürk Mantolu Madonna' kitabının fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak “Kürk Mantıklı Madonna zaten çok sevdiğim bir kitaptır” yazmıştı.
Serenay Sarıkaya Oyuncu Serenay Sarıkaya, edebiyatçı Sabahattin Ali'nin ‘Kürk Mantolu Madonna' kitabının fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak “Kürk Mantıklı Madonna zaten çok sevdiğim bir kitaptır” yazmıştı.
Pınar Altuğ 

                                    Oyuncu Pınar Altuğ, sunduğu bir TV programında "Evet, bugün Perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak" demişti.
Pınar Altuğ Oyuncu Pınar Altuğ, sunduğu bir TV programında "Evet, bugün Perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak" demişti.
Hande Ataizi

                                    Oyuncu Hande Ataizi, yıllar önce özel bir TV kanalındaki programında konuğu olan Sevda Demirel ile tartışmıştı. Demirel'in canlı yayında tokat attığı Ataizi, bir röportajında "Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum" dedi.
Hande Ataizi Oyuncu Hande Ataizi, yıllar önce özel bir TV kanalındaki programında konuğu olan Sevda Demirel ile tartışmıştı. Demirel'in canlı yayında tokat attığı Ataizi, bir röportajında "Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum" dedi.
Yıldız Tilbe

                                    Şarkıcı Yıldız Tilbe, Galatasaray'dan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın'ın da aralarında olduğu futbolcularla çektirdiği fotoğrafı "Milli takım oyuncuları ve ben" mesajıyla paylaşmıştı. Tepkileri alınca da "Valla bana milli oyuncular dediler, gerisini bilmem, hem fark etmez bütün takımlar bizim" demişti.
Yıldız Tilbe Şarkıcı Yıldız Tilbe, Galatasaray'dan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın'ın da aralarında olduğu futbolcularla çektirdiği fotoğrafı "Milli takım oyuncuları ve ben" mesajıyla paylaşmıştı. Tepkileri alınca da "Valla bana milli oyuncular dediler, gerisini bilmem, hem fark etmez bütün takımlar bizim" demişti.
Ebru Destan
Eski manken Ebru Destan'a, Okan Bayülgen'in ‘Zaga' programında bir seyirci ‘Do you speak Turkish?' (Türkçe konuşuyor musunuz?) diye sormuştu. Destan, “Ayıp ayıp, önce Türkiye'de Türkçe konuşmasını öğren!” cevabını vermişti.
Ebru Destan Eski manken Ebru Destan'a, Okan Bayülgen'in ‘Zaga' programında bir seyirci ‘Do you speak Turkish?' (Türkçe konuşuyor musunuz?) diye sormuştu. Destan, “Ayıp ayıp, önce Türkiye'de Türkçe konuşmasını öğren!” cevabını vermişti.