Gelinlik modelinize burcunuz karar versin

Burçlara göre gelinlik modelleri

İş hayatı, özel hayat, aile, sosyal çevre, uğurlu sayınız, şanslı renginiz ve dahası her konuda ışık tutan burçlar, şimdi de gelinlik konusunda destekçiniz. Haydi, siz de burcunuzu seçip gelinlik modelinizi belirleyin.
Koç burcu zerafeti

                                    
                                    
                                    Koç kadınları, ateş grubu oldukları için iddiayı severler. Keskin çizgileri vardır ve sosyal çevrelerinde çekiciliği ve kararlı oluşlarıyla tanınırlar. Her zaman iddialı aynı zamanda zarif ve sadelerdir. Günlük kıyafetlerindeki sade ve iddialı seçimleri, gelinliklerinde de kullanmak isterler. Zarifliklerini romantik dantel ve çiçek detayları ile süslemekten hoşlanırlar. Abartılı olmamak kaydı ile ışıltılı, sade ve rahat gelinlikler tercih ederler. Her gelin gibi salona girdiği anda tüm gözlerin ona dönmesini isteyen Koç gelini için en ideal gelinlik zerafetin temsilidir.
Koç burcu zerafeti Koç kadınları, ateş grubu oldukları için iddiayı severler. Keskin çizgileri vardır ve sosyal çevrelerinde çekiciliği ve kararlı oluşlarıyla tanınırlar. Her zaman iddialı aynı zamanda zarif ve sadelerdir. Günlük kıyafetlerindeki sade ve iddialı seçimleri, gelinliklerinde de kullanmak isterler. Zarifliklerini romantik dantel ve çiçek detayları ile süslemekten hoşlanırlar. Abartılı olmamak kaydı ile ışıltılı, sade ve rahat gelinlikler tercih ederler. Her gelin gibi salona girdiği anda tüm gözlerin ona dönmesini isteyen Koç gelini için en ideal gelinlik zerafetin temsilidir.
Boğa rahatlığı

                                    
                                    
                                    Boğa gelinleri her zaman güzellik üzerine odaklıdır; hafif sırt ve göğüs dekoltesi onlar için vazgeçilmezdir. Işıltılı gelinlikleri tercih ederler. Kendisine fazlasıyla güvenen Boğalar, ilişkisinde saygıya da oldukça önem verir. Enerji dolu olan boğa gelinleri fazlasıyla da hareketli olduğundan, gelinliklerinde rahatlığa önem verip rahat gelinlikler tercih eder.
Boğa rahatlığı Boğa gelinleri her zaman güzellik üzerine odaklıdır; hafif sırt ve göğüs dekoltesi onlar için vazgeçilmezdir. Işıltılı gelinlikleri tercih ederler. Kendisine fazlasıyla güvenen Boğalar, ilişkisinde saygıya da oldukça önem verir. Enerji dolu olan boğa gelinleri fazlasıyla da hareketli olduğundan, gelinliklerinde rahatlığa önem verip rahat gelinlikler tercih eder.
İkizler kargaşası

                                    
                                    
                                    Burcun neredeyse en önemli özelliği kararsız tutumlarıdır; bu yüzden gelinlik seçiminde de oldukça kararsızlardır. Bir yanları sade ve farklı bir gelinlik isterken, diğer yanları gösterişli gelinlikler beğenir. Zihni ve bedeni sürekli hareket halinde olan ikizler, gelinliklerinde de hareketli modelleri tercih eder.
İkizler kargaşası Burcun neredeyse en önemli özelliği kararsız tutumlarıdır; bu yüzden gelinlik seçiminde de oldukça kararsızlardır. Bir yanları sade ve farklı bir gelinlik isterken, diğer yanları gösterişli gelinlikler beğenir. Zihni ve bedeni sürekli hareket halinde olan ikizler, gelinliklerinde de hareketli modelleri tercih eder.
Romantik yengeç

                                    
                                    
                                    Yine zerafet temsili bir gelin size doğru yaklaşıyor. Romantik kimlikleri, masum ifadeleri ve sade tarzları gelinliklerine de yansıyan yengeç kadınları, gelinliklerinde zarif ışıltılardan ve sadelikten hoşlanırlar. Onlar için kumaşın hafifliği, rahatlığı ön plandadır; uçuş uçuş kumaşları tercih ederler. Düşünceli, naif ve kırılgan yapısı herkesi kendine hayran bırakır türden olan yengeç kadını, tüm bunları gelin olduğu güne de yansıtır.
Romantik yengeç Yine zerafet temsili bir gelin size doğru yaklaşıyor. Romantik kimlikleri, masum ifadeleri ve sade tarzları gelinliklerine de yansıyan yengeç kadınları, gelinliklerinde zarif ışıltılardan ve sadelikten hoşlanırlar. Onlar için kumaşın hafifliği, rahatlığı ön plandadır; uçuş uçuş kumaşları tercih ederler. Düşünceli, naif ve kırılgan yapısı herkesi kendine hayran bırakır türden olan yengeç kadını, tüm bunları gelin olduğu güne de yansıtır.
Gösterişli aslan

                                    
                                    
                                    Aslan gelinleri için en önemli olan iddiadır. Onların tek gayesi, salona girdiklerinde tüm misafirlerin dudağını uçuklatacak türde güzel olabilmektir. Onlar düğünlerini bir peri masalı, kendilerini de peri kadar güzel hissetmek isterler. Düğünlerinden sonra bile, yıllarca konuşulacak kadar gösterişli bir gelinlik giymeyi tercih ederler.
Gösterişli aslan Aslan gelinleri için en önemli olan iddiadır. Onların tek gayesi, salona girdiklerinde tüm misafirlerin dudağını uçuklatacak türde güzel olabilmektir. Onlar düğünlerini bir peri masalı, kendilerini de peri kadar güzel hissetmek isterler. Düğünlerinden sonra bile, yıllarca konuşulacak kadar gösterişli bir gelinlik giymeyi tercih ederler.
Sade başak kadını

                                    
                                    
                                    Gelinlik seçimlerinde öncelik hem sade hem de klas olmaktır. Kumaş seçimlerinde kalite ve renk onlar için oldukça önemlidir; tasarım gelinliklerde hoşlanırlar. Sadeliğin tam olarak karşılığı başak burcu kadını, günlük hayatlarındaki düzeni ve titizliği gelinliklerine de yansıtmak isterler. Sade ve gösterişten uzak gelinlikler, onlar için idealdir.
Sade başak kadını Gelinlik seçimlerinde öncelik hem sade hem de klas olmaktır. Kumaş seçimlerinde kalite ve renk onlar için oldukça önemlidir; tasarım gelinliklerde hoşlanırlar. Sadeliğin tam olarak karşılığı başak burcu kadını, günlük hayatlarındaki düzeni ve titizliği gelinliklerine de yansıtmak isterler. Sade ve gösterişten uzak gelinlikler, onlar için idealdir.
Terazi gelenekçiliği

                                    
                                    
                                    Günlük yaşamda da oldukça dengeli olan terazi burçları, gelinlik hayalini kurmaya çocukluklarından başlarlar. Anlayacağınız fazlasıyla ileri görüşlü ve aynı zamanda geleneksel bir bakış açıları vardır. Annelerinin gelinliklerine benzer, kabarık ve dantel gelinlikler onların en büyük arzusudur. Uzun kuyruklu etekler, uzun dantel kollar, metrelerce sürüklenen duvaklar ve ışıltılı taşlar onlar için idealdir. Pahalı ve iddialı şeyleri sever. Bu yüzden gelinliği mutlaka kendisini belli edecektir.
Terazi gelenekçiliği Günlük yaşamda da oldukça dengeli olan terazi burçları, gelinlik hayalini kurmaya çocukluklarından başlarlar. Anlayacağınız fazlasıyla ileri görüşlü ve aynı zamanda geleneksel bir bakış açıları vardır. Annelerinin gelinliklerine benzer, kabarık ve dantel gelinlikler onların en büyük arzusudur. Uzun kuyruklu etekler, uzun dantel kollar, metrelerce sürüklenen duvaklar ve ışıltılı taşlar onlar için idealdir. Pahalı ve iddialı şeyleri sever. Bu yüzden gelinliği mutlaka kendisini belli edecektir.
Kabarık etekli akrep

                                    
                                    
                                    Akrep kadını denince akla ilk gelen onların sistemli ve düzenli hayatıdır. Akrep kadınları, her zaman olduğu gibi sistemli çalışmalarını gelinlik seçimlerine de yansıtır. Kabarık etekli, zarif ve romantik görünümlü gelinlikler, onların tercihidir. Ne istediklerini açıkça ortaya koyarlar. Düğün mekânına göre çiçek ya da taşlarla işlenmiş bir gelinlik de giyebilirler.
Kabarık etekli akrep Akrep kadını denince akla ilk gelen onların sistemli ve düzenli hayatıdır. Akrep kadınları, her zaman olduğu gibi sistemli çalışmalarını gelinlik seçimlerine de yansıtır. Kabarık etekli, zarif ve romantik görünümlü gelinlikler, onların tercihidir. Ne istediklerini açıkça ortaya koyarlar. Düğün mekânına göre çiçek ya da taşlarla işlenmiş bir gelinlik de giyebilirler.
Yay gösterişi

                                    
                                    Gösteriş ve iştihamı seven yay kadını, özgürlükçü ve sanatçı yanını gelinliğinde de göstermek ister. Onları, düğün sonrası daha kısa bir gelinlik de görmeniz mümkün olabilir. Özgürlükçü ve tasarımcı ruhları gelinliklerine ilham verecektir.
Yay gösterişi Gösteriş ve iştihamı seven yay kadını, özgürlükçü ve sanatçı yanını gelinliğinde de göstermek ister. Onları, düğün sonrası daha kısa bir gelinlik de görmeniz mümkün olabilir. Özgürlükçü ve tasarımcı ruhları gelinliklerine ilham verecektir.
Kraliyet ailesinden oğlak

                                    
                                    
                                    Kraliyet ailesinin asaletini taşıyan oğlak kadını, aynı şıklığı gelinliğine de yansıtmak ister. Oğlak kadınların olmazsa olmazı, tam da kraliyet asaletine yakışır bir şıklıktır. Her zaman saraylara yakışır bir ihtişama sahip olma duygusu vardır. Uzun kuyruklu, hafif parıltılı ve dantel gelinlikler onlar için idealdir.
Kraliyet ailesinden oğlak Kraliyet ailesinin asaletini taşıyan oğlak kadını, aynı şıklığı gelinliğine de yansıtmak ister. Oğlak kadınların olmazsa olmazı, tam da kraliyet asaletine yakışır bir şıklıktır. Her zaman saraylara yakışır bir ihtişama sahip olma duygusu vardır. Uzun kuyruklu, hafif parıltılı ve dantel gelinlikler onlar için idealdir.
Kova detayları

                                    
                                    
                                    Her konuda detaycı olan kova burçları, hiç kimsenin düşünemeyeceği kadar farklı detaylara sahip bir gelinlik arar. Tarihsel özellikleri olan, belirli bir döneme ait izler taşıyan gelinlikleri tercih ederler. Onları bir Helen havası, Yunan esintileri içinde Fransız kadını korsajlı kabarık gelinliklerle karşınızda görebilirsiniz. Bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü kovalar, asla cesur seçimlerden kaçmaz. Hayatındaki renkleri gelinliklerinde de görmeniz mümkündür.
Kova detayları Her konuda detaycı olan kova burçları, hiç kimsenin düşünemeyeceği kadar farklı detaylara sahip bir gelinlik arar. Tarihsel özellikleri olan, belirli bir döneme ait izler taşıyan gelinlikleri tercih ederler. Onları bir Helen havası, Yunan esintileri içinde Fransız kadını korsajlı kabarık gelinliklerle karşınızda görebilirsiniz. Bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü kovalar, asla cesur seçimlerden kaçmaz. Hayatındaki renkleri gelinliklerinde de görmeniz mümkündür.