Görünce dudağınızı uçuklatacak dünyanın en garip hayvanları

Deniz Ejderhası
Deniz Ejderhası

Dünyada her gün yeni hayvanlar keşfedilmeye devam ediyor. Belki de

hala dünya üzerinde insan oğlu tarafından keşfedilmeyi bekleyen binlerce hayvan vardır.

İşte şekilleri ve yetenekleriyle görenleri şaşkına çeviren hayvanlar;

Balon Balığı
Balon balığı, tehlikeyi hissettiği andan itibaren vücudunu suyla doldurmaya başlar. Bilinen en zehirli ve tehlikeli balık türlerindendir.
Balon Balığı Balon balığı, tehlikeyi hissettiği andan itibaren vücudunu suyla doldurmaya başlar. Bilinen en zehirli ve tehlikeli balık türlerindendir.
Ay-Ay
Uzun kulakları ve yarım metrelik boyu ile epey tuhaf görünen bir maymun türüdür. Çok nadir bulunan bu hayvan,  uzun parmaklılar türünde yaşayan tek örnektir
Ay-Ay Uzun kulakları ve yarım metrelik boyu ile epey tuhaf görünen bir maymun türüdür. Çok nadir bulunan bu hayvan, uzun parmaklılar türünde yaşayan tek örnektir
Kırmızı Dudaklı Yarasa Balığı
Denizde yaşamasına rağmen yarasa ismini alması, yarasa hayvanına çok fazla benzemesinden ötürüdür. Bu balığın bir diğer dikkat çeken yönü ise kıpkırmızı dudaklarıdır.
Kırmızı Dudaklı Yarasa Balığı Denizde yaşamasına rağmen yarasa ismini alması, yarasa hayvanına çok fazla benzemesinden ötürüdür. Bu balığın bir diğer dikkat çeken yönü ise kıpkırmızı dudaklarıdır.
Armadillo
Armadillo görünüş itibariyle tanıdık gelebilir çünkü Türkiye özelinde karınca yiyen olarak bildiğimiz bu hayvan, ülkemizde hayvanat bahçelerinde sıkça sergilenir.
Armadillo Armadillo görünüş itibariyle tanıdık gelebilir çünkü Türkiye özelinde karınca yiyen olarak bildiğimiz bu hayvan, ülkemizde hayvanat bahçelerinde sıkça sergilenir.
Deniz Ejderi
Fotoğrafa dikkatli baktığınızda bu hayvanın filmlerdeki ejderhalara esin kaynağı olduğunu fark edebilirsiniz. Deniz Ejderhası ürkütücü görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Deniz Ejderi Fotoğrafa dikkatli baktığınızda bu hayvanın filmlerdeki ejderhalara esin kaynağı olduğunu fark edebilirsiniz. Deniz Ejderhası ürkütücü görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Bal Porsuğu
Tam bir vahşi doğa haylazı. Yılan yer zehirlenir ve kendinden geçer. Sonra ayılıp yine yılanı yemeye devam eder. Hayvanlar aleminin en delikanlı hayvanıdır. Aslan, kaplan hiç farketmez, kimseye eyvallahı yoktur.
Bal Porsuğu Tam bir vahşi doğa haylazı. Yılan yer zehirlenir ve kendinden geçer. Sonra ayılıp yine yılanı yemeye devam eder. Hayvanlar aleminin en delikanlı hayvanıdır. Aslan, kaplan hiç farketmez, kimseye eyvallahı yoktur.