Hangi burç sinirlendiğinde ne yapar?

Arşiv
Arşiv

Astroloji, sadece burcunuzun iyi yönlerini değil, onların sinirli taraflarını da gözler önüne seriyor. Bazen çok sakin bildiğimiz insanlar aniden sinirlenebiliyor, bazen de çok sinirli bildiklerimiz tartışma esnasında sakin kalabiliyor. Sizler için burçların nasıl sinirlendiğini derledik.

Hangi burç nasıl sinirlenir, inceleyelim;

Koç

                                    Ne söylediğinin farkında olmaz, aklına ne geliyorsa söyler, bağırıp çağırarak rahatlar.
Koç Ne söylediğinin farkında olmaz, aklına ne geliyorsa söyler, bağırıp çağırarak rahatlar.
Boğa

                                    Ağlayarak konuşur, çevresinde olan herkesi üzer. En sinirli olduğu anda bile duygusaldır..
Boğa Ağlayarak konuşur, çevresinde olan herkesi üzer. En sinirli olduğu anda bile duygusaldır..
İkizler

                                    Sinirlendiğinde bir o yana bir bu yana yürür, el kol hareketleri yapar, sürekli konuşur. O sırada biri teskin etmeye kalkışsa bile dinlemez, bildiğini okur.
İkizler Sinirlendiğinde bir o yana bir bu yana yürür, el kol hareketleri yapar, sürekli konuşur. O sırada biri teskin etmeye kalkışsa bile dinlemez, bildiğini okur.
Yengeç

                                    Direkt olarak içine kapanır, koydunsa bul artık. Telefonları kapatır, hiç ses etmez, duygularını da hiç mi hiç belli etmez. En güvendiği yer neresi ise oraya demirler. Öfkelendiğinde derdini anlatacak pek söz bulamaz, saldırmak da işine gelmez.
Yengeç Direkt olarak içine kapanır, koydunsa bul artık. Telefonları kapatır, hiç ses etmez, duygularını da hiç mi hiç belli etmez. En güvendiği yer neresi ise oraya demirler. Öfkelendiğinde derdini anlatacak pek söz bulamaz, saldırmak da işine gelmez.
Aslan

                                    Sinirlendiğinde eleştiri oklarını karşısındakine saplar hatta kendine bile zarar verebilir, acı sözle kırmaktan hiç mi hiç çekinmez, sonra da bir daha dönmemek üzere çeker gider. O anda hiçbir şey onu durduramaz.
Aslan Sinirlendiğinde eleştiri oklarını karşısındakine saplar hatta kendine bile zarar verebilir, acı sözle kırmaktan hiç mi hiç çekinmez, sonra da bir daha dönmemek üzere çeker gider. O anda hiçbir şey onu durduramaz.
Başak

                                    İlk tepkisi kendine duvar örmek, ardına saklanıp etrafından şikayetçi olmaktır. Böyle anlarda eğer rahatsız ederseniz zehirli eleştiri oklarını yüreğinizin tam ortasına nişan alabilir. Kimi Başaklar da gerilim anında çekmeceleri, dolapları boşaltır, işe yaramayan ıvır zıvırları kaldırıp atabilirler. En temiz giysilerini bile tekrar yıkamaya kalkışabilirler. Hızlarını alamazlarsa tamirata bile kalkışabilirler. Sizi en çok dağınıklık, pislik, belirsizlik, şüphe öfkelendirir.
Başak İlk tepkisi kendine duvar örmek, ardına saklanıp etrafından şikayetçi olmaktır. Böyle anlarda eğer rahatsız ederseniz zehirli eleştiri oklarını yüreğinizin tam ortasına nişan alabilir. Kimi Başaklar da gerilim anında çekmeceleri, dolapları boşaltır, işe yaramayan ıvır zıvırları kaldırıp atabilirler. En temiz giysilerini bile tekrar yıkamaya kalkışabilirler. Hızlarını alamazlarsa tamirata bile kalkışabilirler. Sizi en çok dağınıklık, pislik, belirsizlik, şüphe öfkelendirir.
Terazi

                                    Gayet çekici bir şekilde gülümser, karşısındakini mat edene kadar da bunu sürdürür. Ağzını asla bozmaz. Ancak ne yapar eder, kim haklı kim haksız tespit edilene kadar konuşur. Nezaketiyle karşısındakini yola getirmeyi er geç başarır.
Terazi Gayet çekici bir şekilde gülümser, karşısındakini mat edene kadar da bunu sürdürür. Ağzını asla bozmaz. Ancak ne yapar eder, kim haklı kim haksız tespit edilene kadar konuşur. Nezaketiyle karşısındakini yola getirmeyi er geç başarır.
Akrep

                                    Onunla başa çıkılmaz, durdurulamaz ve susturulamaz. Kontrolünü kaybettiğinde fırtına gibi eser, önüne geleni peşine sürükler. Kırar, döker, Hatta siniri geçse bile, olayı unutmaz. Ertesi günü tekrar hatırlar ve aynı şiddetle öfkesini kusar.
Akrep Onunla başa çıkılmaz, durdurulamaz ve susturulamaz. Kontrolünü kaybettiğinde fırtına gibi eser, önüne geleni peşine sürükler. Kırar, döker, Hatta siniri geçse bile, olayı unutmaz. Ertesi günü tekrar hatırlar ve aynı şiddetle öfkesini kusar.
Oğlak

                                    Bir buzdağı gibi gözlerinizin içine bakar, bakar ve sonra en ağır sözleri tek tek cümleler halinde yüzünüze haykırır.
Oğlak Bir buzdağı gibi gözlerinizin içine bakar, bakar ve sonra en ağır sözleri tek tek cümleler halinde yüzünüze haykırır.
Kova

                                    Mesafe koyar, uzaklaşır veya gerekiyorsa sonuna kadar kendini savunur, sert tepkiler gösterebilir, asi yanıtlar verebilir. Fikirlerini kolay değiştirmez aksine sonuna kadar inatlaşır..
Kova Mesafe koyar, uzaklaşır veya gerekiyorsa sonuna kadar kendini savunur, sert tepkiler gösterebilir, asi yanıtlar verebilir. Fikirlerini kolay değiştirmez aksine sonuna kadar inatlaşır..
Balık

                                    Bir çoğu duygularını, kırılmışlıklarını bir maske ardına saklayabilir. Kimi Balıklar ise farkında bile olmadan sürekli bir şeyler yiyerek gerginliklerini gidermeye çalışabilirler.
Balık Bir çoğu duygularını, kırılmışlıklarını bir maske ardına saklayabilir. Kimi Balıklar ise farkında bile olmadan sürekli bir şeyler yiyerek gerginliklerini gidermeye çalışabilirler.
Yay

                                    Olayı abartırlar, içinden çıkılmaz hale getirirler. Hatta çok kızarlarsa neyiniz var neyiniz yok ortaya dökerler. Böyle anlarda onu susturmanız, pes ettirmeniz mümkün değildir.
Yay Olayı abartırlar, içinden çıkılmaz hale getirirler. Hatta çok kızarlarsa neyiniz var neyiniz yok ortaya dökerler. Böyle anlarda onu susturmanız, pes ettirmeniz mümkün değildir.