Hollywood yıldızlarının beş parasız geçmişleri

Bugün kazandıkları paralarla dünya zenginleri listesinde gördüğümüz birçok isimin meteliğe kurşun attığı yıllardan bahsediyoruz. George Clooney'den Angelina Jolie'ye, Nicole Kidman'dan Brad Pitt'e kadar birçok ünlünün eski meslekleri sizi şaşırtacak!

Hollywood'daki ünlüler genellikle; iyi görünümlü, oldukça lüks yaşam standartlarına sahip ve para içerisinde yüzen insanlar olarak bilinirler. Peki şimdilerde şaşalı bir hayat süren ve çok kazanan oyuncuların zamanında yokluk çektiğini ve olmadık işlerde çalıştıklarını biliyor muydunuz?
Brad Pitt – Eski Mesleği: Maskot ve Limuzin Şoförlüğü
Brad Pitt ünlü bir oyuncu olmadığı dönemlerde tavuk kostümü giyip maskotluk ve limuzin şoförlüğü yapmıştır.
Brad Pitt – Eski Mesleği: Maskot ve Limuzin Şoförlüğü Brad Pitt ünlü bir oyuncu olmadığı dönemlerde tavuk kostümü giyip maskotluk ve limuzin şoförlüğü yapmıştır.
Jim Carrey – Eski Mesleği: Hademelik
Altın Küre ödülünün de sahibi Kanadalı oyuncu Jim Carrey özellikle komedi filmleriyle kendinden bolca söz ettirmektedir.1994 yılında The Mask filmi ile daha da çok tanınan oyuncu maddi sıkıntılar nedeniyle 15 yaşında okulu bırakıp hademelik yapmıştır.
Jim Carrey – Eski Mesleği: Hademelik Altın Küre ödülünün de sahibi Kanadalı oyuncu Jim Carrey özellikle komedi filmleriyle kendinden bolca söz ettirmektedir.1994 yılında The Mask filmi ile daha da çok tanınan oyuncu maddi sıkıntılar nedeniyle 15 yaşında okulu bırakıp hademelik yapmıştır.
Sylvester Stallone – Eski Mesleği: Aslan Kafesi Temizleyicisi
İtalyan asıllı oyuncu Michael Sylvester Gardenzio Stallone bilindiği üzere Rocky film serisi ile ününe ün katmış bir Hollywood aktörüdür. Sylvester Stallone oyuncu olmadan önce hayatını aslan kafesleri temizleyerek kazanıyordu.
Sylvester Stallone – Eski Mesleği: Aslan Kafesi Temizleyicisi İtalyan asıllı oyuncu Michael Sylvester Gardenzio Stallone bilindiği üzere Rocky film serisi ile ününe ün katmış bir Hollywood aktörüdür. Sylvester Stallone oyuncu olmadan önce hayatını aslan kafesleri temizleyerek kazanıyordu.
Angelina Jolie – Eski Mesleği: Organizatör
Oscar, Altın Küre ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü gibi ödüllerinde sahibi güzel oyuncu Angelina Jolie meşhur olup oyuncu olmadan önce cenaze töreni organizatörüydü.
Angelina Jolie – Eski Mesleği: Organizatör Oscar, Altın Küre ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü gibi ödüllerinde sahibi güzel oyuncu Angelina Jolie meşhur olup oyuncu olmadan önce cenaze töreni organizatörüydü.
George Clooney – Eski Mesleği: Beyzbol Oyuncusu
Ocean's Eleven filminde başrol oynadıktan sonra daha da tanınan bir oyuncu haline gelen Oscar ödülü sahibi yakışıklı oyuncu George Clooney eskiden çok da başarılı olmayan bir beyzbol oyuncusuydu.
George Clooney – Eski Mesleği: Beyzbol Oyuncusu Ocean's Eleven filminde başrol oynadıktan sonra daha da tanınan bir oyuncu haline gelen Oscar ödülü sahibi yakışıklı oyuncu George Clooney eskiden çok da başarılı olmayan bir beyzbol oyuncusuydu.
Nicole Kidman – Eski Mesleği: Masöz
Avustralya doğumlu Oscar ödülüne de sahip oyuncu Nicole Kidman ünlü olmadan önce masözlük mesleğini icra ediyordu.
Nicole Kidman – Eski Mesleği: Masöz Avustralya doğumlu Oscar ödülüne de sahip oyuncu Nicole Kidman ünlü olmadan önce masözlük mesleğini icra ediyordu.
Jon Hamm – Eski Mesleği: Kostümcü
Altın Küre Ödülünün de sahibi Jonathan Daniel (Jon Hamm) eskiden erotik sinema filmlerinde kostümlerden sorumlu kişiydi.
Jon Hamm – Eski Mesleği: Kostümcü Altın Küre Ödülünün de sahibi Jonathan Daniel (Jon Hamm) eskiden erotik sinema filmlerinde kostümlerden sorumlu kişiydi.
Rachel McAdams – Eski Mesleği: Kasiyer
Kanadalı güzel oyuncu 2006 yılında Bafta ödüllerinden Yükselen Yıldız Ödülüne aday olmuştur. Ünlü olup oyuncu olmadan önce Rachel McAdams kasiyerlik yapmaktaydı.
Rachel McAdams – Eski Mesleği: Kasiyer Kanadalı güzel oyuncu 2006 yılında Bafta ödüllerinden Yükselen Yıldız Ödülüne aday olmuştur. Ünlü olup oyuncu olmadan önce Rachel McAdams kasiyerlik yapmaktaydı.
Johnny Depp – Eski Mesleği: Tükenmez Kalem Satıcısı
Johnny Depp 1994 yılında Nicolas Cage sayesinde Elm Sokağı Kâbusu'nda aldığı bir rol ile Hollywood' giriş yapmıştır. Oyuncu Edward Scissorhands (Makas Eller) filminde canlandırdığı başrol karakteri ile sinemada ilk başrolünü oynayan oyuncu 2003 yılında başlayan ve devamı gelen Karayip Korsanları serisi ile de büyük bir üne kavuşmuştur. Halkın sevdiği oyuncu Johnny Depp eskiden tükenmez kalem satmıştır.
Johnny Depp – Eski Mesleği: Tükenmez Kalem Satıcısı Johnny Depp 1994 yılında Nicolas Cage sayesinde Elm Sokağı Kâbusu'nda aldığı bir rol ile Hollywood' giriş yapmıştır. Oyuncu Edward Scissorhands (Makas Eller) filminde canlandırdığı başrol karakteri ile sinemada ilk başrolünü oynayan oyuncu 2003 yılında başlayan ve devamı gelen Karayip Korsanları serisi ile de büyük bir üne kavuşmuştur. Halkın sevdiği oyuncu Johnny Depp eskiden tükenmez kalem satmıştır.
Whoopi Goldberg – Eski Mesleği: Ölü Makyajcısı
Altın Küre ve Saturn Ödülünün de sahibi oyuncu Whoopi Goldberg birçok sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun eski mesleği ölülere makyaj yapmaktı.
Whoopi Goldberg – Eski Mesleği: Ölü Makyajcısı Altın Küre ve Saturn Ödülünün de sahibi oyuncu Whoopi Goldberg birçok sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun eski mesleği ölülere makyaj yapmaktı.
Jon Stewart – Eski Mesleği: Kukla Sanatçısı
Seslendirme ve oyunculuk yapan Jon Stewart The Daily Show ile tanınmıştır. 9 Emmy ödülünün de sahibi sanatçı eskiden okullarda kukla ile gösteriler yapmıştır.
Jon Stewart – Eski Mesleği: Kukla Sanatçısı Seslendirme ve oyunculuk yapan Jon Stewart The Daily Show ile tanınmıştır. 9 Emmy ödülünün de sahibi sanatçı eskiden okullarda kukla ile gösteriler yapmıştır.
Gerard Butler – Eski Mesleği: Avukat
İskoç asıllı yakışıklı oyuncu Gerard Butler 300 Spartalı, Kadın Aklı Erkek Aklı, Ödül Peşinde, Atilla: İmparatorluğun Yükselişi gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Bu güne kadar TV dizisi ve sayısız sinema filminde rol alan oyuncu eskiden avukatlık yapmıştır.
Gerard Butler – Eski Mesleği: Avukat İskoç asıllı yakışıklı oyuncu Gerard Butler 300 Spartalı, Kadın Aklı Erkek Aklı, Ödül Peşinde, Atilla: İmparatorluğun Yükselişi gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Bu güne kadar TV dizisi ve sayısız sinema filminde rol alan oyuncu eskiden avukatlık yapmıştır.
Hugh Jackman – Eski Mesleği: Palyaço
Hugh Jackman oyunculuğun yanı sıra yapımcı, şarkıcı ve dansçıdır da. Hollywood Şöhretler Bulvarı'nda 1 yıldızla onurlandırılan aktör birçok ödülü de evine zütürmüştür. Hugh Jackman meşhur olmadan önce organizasyonlarda palyaçoluk yapmaktaydı.
Hugh Jackman – Eski Mesleği: Palyaço Hugh Jackman oyunculuğun yanı sıra yapımcı, şarkıcı ve dansçıdır da. Hollywood Şöhretler Bulvarı'nda 1 yıldızla onurlandırılan aktör birçok ödülü de evine zütürmüştür. Hugh Jackman meşhur olmadan önce organizasyonlarda palyaçoluk yapmaktaydı.
Amy Adams – Eski Mesleği: Garson
Oscar ödülü de alan İtalya doğumlu güzel oyuncu Amy Adams ünlü bir oyuncu olmadan önce garsonluk yapıyordu.
Amy Adams – Eski Mesleği: Garson Oscar ödülü de alan İtalya doğumlu güzel oyuncu Amy Adams ünlü bir oyuncu olmadan önce garsonluk yapıyordu.
Harrison Ford – Eski Mesleği: Marangoz
Indiana Jones filmi serisindeki Indiana Jones karakteri Star Wars filmindeki ve Han Solo karakterleriyle iz bırakan usta oyuncu Harrison Ford bugüne kadar bir çok ödülde almıştır. Harrison Ford oyuncu olmadan önce marangozluk yapmış.
Harrison Ford – Eski Mesleği: Marangoz Indiana Jones filmi serisindeki Indiana Jones karakteri Star Wars filmindeki ve Han Solo karakterleriyle iz bırakan usta oyuncu Harrison Ford bugüne kadar bir çok ödülde almıştır. Harrison Ford oyuncu olmadan önce marangozluk yapmış.