İş yerinde Leonardo DiCaprio ile karşılaşmak

Sabah ofise geldiğinizde karşınızda Leonardo DiCaprio'yu görseniz ne yapardınız?

İş yerinize gittiğinizde Leonardo DiCaprio ile karşılaşma olasılığınız, ünlü aktörün Oscar kazanma ihtimalinden daha mı yüksek? Evet, şanslı bir BuzzFeed kullanıcısı için tam olarak öyle.

BuzzFeed, kullanıcılarına şimdiye kadar iş yerlerinde herhangi bir ünlü ile karşılaşıp karşılaşmadıklarını sordu. Gelen cevaplar bir hayli ilginç... Bahşiş vermediği için Justin Bieber'a kızan da var, Leonardo DiCaprio ile kurabiyeler hakkında tartışan da...

Adam gibi adam

                                    
                                    “Morgan Freeman bir gün çalıştığım sanat merkezinde sahnelenen senfoniyi izlemeye geldi. Bana çok nazik davrandı. Hayatım hakkında birçok soru sordu. Sesi şimdiye kadar duyduğum tüm insan seslerinden daha iyiydi” (Kullanıcı: meagaladon)
Adam gibi adam “Morgan Freeman bir gün çalıştığım sanat merkezinde sahnelenen senfoniyi izlemeye geldi. Bana çok nazik davrandı. Hayatım hakkında birçok soru sordu. Sesi şimdiye kadar duyduğum tüm insan seslerinden daha iyiydi” (Kullanıcı: meagaladon)
"Sen benim kim olduğumu biliyor musun?"

                                    
                                    “Lady Gaga yıllar önce çalıştığım motor bakım servisine geldi. 'Just Dance' şarkısı henüz yeni yayınlanmıştı ve pek fazla tanınmıyordu. O tamirhanedeyken bir anda radyoda 'Just Dance' çalmaya başladı. Bize döndü ve 'biraz sesini açabilir misiniz?' dedi. Kimse oralı bile olmadı. O da dönüp bize küfretti” (Kullanıcı: Annie)
"Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" “Lady Gaga yıllar önce çalıştığım motor bakım servisine geldi. 'Just Dance' şarkısı henüz yeni yayınlanmıştı ve pek fazla tanınmıyordu. O tamirhanedeyken bir anda radyoda 'Just Dance' çalmaya başladı. Bize döndü ve 'biraz sesini açabilir misiniz?' dedi. Kimse oralı bile olmadı. O da dönüp bize küfretti” (Kullanıcı: Annie)
Bu defa güldürmedi...

                                    
                                    “Birkaç sene önce pizza restoranında çalışıyordum. Bir de baktım, ailesi ile birlikte Miley Cyrus geldi. Pizzalarını servis ederken, 'Demek Amerika'da pizza partisi var ha' dedim. Hiç gülmedi. Yaptığım espriyi iş arkadaşlarım kadar komik bulmadı” (Anonim)
Bu defa güldürmedi... “Birkaç sene önce pizza restoranında çalışıyordum. Bir de baktım, ailesi ile birlikte Miley Cyrus geldi. Pizzalarını servis ederken, 'Demek Amerika'da pizza partisi var ha' dedim. Hiç gülmedi. Yaptığım espriyi iş arkadaşlarım kadar komik bulmadı” (Anonim)
Yakışıklılığını tatlıya borçlu olabilir

                                    
                                    "Nolita'da bir kafede çalıştığım bir dönemdi. Sanırım birkaç ay önceydi. Leonardo DiCaprio ile Manhattan'ın en iyi kurabiyesinin nerede yapıldığını tartıştık. Fiyatlar hakkında bile konuştuk. Kendisine bir yer tavsiye ettim ve yanındaki arkadaşı bana dönüp, 'dostum sen tam bir kurabiye duayenisin' dedi. (Kullanıcı: Christine Baird)
Yakışıklılığını tatlıya borçlu olabilir "Nolita'da bir kafede çalıştığım bir dönemdi. Sanırım birkaç ay önceydi. Leonardo DiCaprio ile Manhattan'ın en iyi kurabiyesinin nerede yapıldığını tartıştık. Fiyatlar hakkında bile konuştuk. Kendisine bir yer tavsiye ettim ve yanındaki arkadaşı bana dönüp, 'dostum sen tam bir kurabiye duayenisin' dedi. (Kullanıcı: Christine Baird)
Dans etmediği için tanıyamamış olabilirsin

                                    
                                    “Amerikan Havayolları'nda çalıştığım dönemde, uçuş alanında Channing Tatum ile karşılaştım. Çok yakışıklı bir adamdı. Ancak şöyle etrafa bir baktım ve kimsenin ne fotoğraf çekildiğini ne de imza istediğini gördüm. Kendi kendime 'halüsinasyon görüyorum herhalde' dedim. Bilet kontrolü için biletini uzattığında bir de ne göreyim; Channing Tatum. Az kalsın bayılıyordum” (Kullanıcı: jordans495925872)
Dans etmediği için tanıyamamış olabilirsin “Amerikan Havayolları'nda çalıştığım dönemde, uçuş alanında Channing Tatum ile karşılaştım. Çok yakışıklı bir adamdı. Ancak şöyle etrafa bir baktım ve kimsenin ne fotoğraf çekildiğini ne de imza istediğini gördüm. Kendi kendime 'halüsinasyon görüyorum herhalde' dedim. Bilet kontrolü için biletini uzattığında bir de ne göreyim; Channing Tatum. Az kalsın bayılıyordum” (Kullanıcı: jordans495925872)
Bu olaydan bir film çıkar

                                    
                                    “Yale'de bir sanat galerisinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığım dönemde Steven Spielberg ile karşılaştım. Bütün iş arkadaşlarım sinsice arkasında gezerek fırsat kollarken ben tüm cesaretimi topladım ve yanına giderek nazikçe, 'yardımcı olabileceğim herhangi bir konu var mı?' dedim. Kendisi galerinin turuna katılmak için bekliyormuş, ben de kısa bir bilgi verdim. Yaklaşık olarak 15 dakika boyunca konuştuk ve sonunda öğle yemeği için bir yer tavsiye ettim kendisine. Yemeğe çıktığımda, ona tavsiye ettiğim yere gittim ve bir de ne göreyim; Steven Spielberg. Hem onu bir kez daha gördüğüm için hem de tavsiyeme uyduğu için çok mutlu oldum.” (Kullanıcı: megkconnolly)
Bu olaydan bir film çıkar “Yale'de bir sanat galerisinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığım dönemde Steven Spielberg ile karşılaştım. Bütün iş arkadaşlarım sinsice arkasında gezerek fırsat kollarken ben tüm cesaretimi topladım ve yanına giderek nazikçe, 'yardımcı olabileceğim herhangi bir konu var mı?' dedim. Kendisi galerinin turuna katılmak için bekliyormuş, ben de kısa bir bilgi verdim. Yaklaşık olarak 15 dakika boyunca konuştuk ve sonunda öğle yemeği için bir yer tavsiye ettim kendisine. Yemeğe çıktığımda, ona tavsiye ettiğim yere gittim ve bir de ne göreyim; Steven Spielberg. Hem onu bir kez daha gördüğüm için hem de tavsiyeme uyduğu için çok mutlu oldum.” (Kullanıcı: megkconnolly)
Aşk tesadüfleri sever

                                    
                                    “Bir gün ofiste tuvalette gitmiştim ve çıktığımda karşımda David Cameron duruyordu. Heyecandan ellerimi yıkamadan tokalaştım" (Anonim)
Aşk tesadüfleri sever “Bir gün ofiste tuvalette gitmiştim ve çıktığımda karşımda David Cameron duruyordu. Heyecandan ellerimi yıkamadan tokalaştım" (Anonim)
Hanım hanımcık bir dünya yıldızı

                                    
                                    “Açlık Oyunları serisi ilk vizyona girdiğinde Jennifer Lawrence, Londra'da çalıştığım bara gelmişti. Yanında da Nicolas Holt vardı. Ancak o an, kim oldukları hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Servis yaptım ve hesabı Jennifer Lawrence ödedi. 50 pound verip, 'üstü kalsın' dedi. İkisi de çok mütevazı ve sıcakkanlıydılar. O parayı hala saklıyorum.” (Kullanıcı: b4b96a065b)
Hanım hanımcık bir dünya yıldızı “Açlık Oyunları serisi ilk vizyona girdiğinde Jennifer Lawrence, Londra'da çalıştığım bara gelmişti. Yanında da Nicolas Holt vardı. Ancak o an, kim oldukları hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Servis yaptım ve hesabı Jennifer Lawrence ödedi. 50 pound verip, 'üstü kalsın' dedi. İkisi de çok mütevazı ve sıcakkanlıydılar. O parayı hala saklıyorum.” (Kullanıcı: b4b96a065b)
Ne verirsen elinle, o gelir seninle...

                                    
                                    “Justin Bieber, Selena Gomez ile sevgili olduğu dönemde meyveli yoğurt almak için çalıştığım dükkana geldi. Dükkanda ondan ve arkadaşından başka kimse yoktu. Yoğurdu aldılar ancak hiç bahşiş bırakmadılar” (Kullanıcı: Brittany Wilhelms)
Ne verirsen elinle, o gelir seninle... “Justin Bieber, Selena Gomez ile sevgili olduğu dönemde meyveli yoğurt almak için çalıştığım dükkana geldi. Dükkanda ondan ve arkadaşından başka kimse yoktu. Yoğurdu aldılar ancak hiç bahşiş bırakmadılar” (Kullanıcı: Brittany Wilhelms)