Kadınların, erkeklere ecel teri döktüren 10 sorusu

Cevap verirken kırk takla atmanıza sebep olan o tehlikeli sorular...

Kadın-erkek ilişkilerinde çok çeşitli tuzaklar vardır. Bu tuzaklardan birisi de kadınların kafası dolambaçlı şeylere erkeklerden daha iyi çalıştığı için erkeğe her an tuzak soru sorabilme ihtimalidir. Kadın genelde erkeğin en zayıf anını yakalar. Bunun nedeni açık verme ihtimalinin yüksek olduğu zamanda daha kolay tongaya düşürmektir. Bunu size hissettirmeden yapacağı için beklemeden hemen cevap verilmesi gereken sorular sorar. Duymak istediği şeyi duymuşsa sorun yok ama tersi durumda nakavt olmuşsunuz demektir.

Duyulduğu andan itibaren erkek kişisinin kulaklarında çınlama başlatıp kısa vadede şok etkisi yaratan, cevabı muamma olan sorular...
Bende bir değişiklik fark ettin mi?
Evet deyin ve seri düşünün! Muhtemelen fark etmesini istediği şey 1 cm kestirdiği saçlarıdır. Bilemediyseniz iltifata abanın ve samimi cümleler kurun. "Bugün farklı güzelsin ya demek ondanmış" gibi yuvarlama cümleler sizi kurtarmaya yetmeyebilir, biliniz.
Bende bir değişiklik fark ettin mi? Evet deyin ve seri düşünün! Muhtemelen fark etmesini istediği şey 1 cm kestirdiği saçlarıdır. Bilemediyseniz iltifata abanın ve samimi cümleler kurun. "Bugün farklı güzelsin ya demek ondanmış" gibi yuvarlama cümleler sizi kurtarmaya yetmeyebilir, biliniz.
Bugün bir şeyler yapalım mı?
Uzun süre önce izleme hayali kurduğunuz o derbi planı bir anda akşam yemeğine dönüşebilir. Aman diyelim tehlike çanları sizin için çalıyor!
Bugün bir şeyler yapalım mı? Uzun süre önce izleme hayali kurduğunuz o derbi planı bir anda akşam yemeğine dönüşebilir. Aman diyelim tehlike çanları sizin için çalıyor!
Sence bu yakıştı mı?
Aptal olmayın, elbette gerçekten yakışıp yakışmadığını sormuyor. O çoktan vermiştir kararını siz sadece 'bence çok yakıştı' diyerek onay verin.
Sence bu yakıştı mı? Aptal olmayın, elbette gerçekten yakışıp yakışmadığını sormuyor. O çoktan vermiştir kararını siz sadece 'bence çok yakıştı' diyerek onay verin.
O kız kim?
Gerçekten kim o kız? Dünyadaki 3,25 milyar erkeğin birleşip artık bu soruya ortak bir cevap bulması şart oldu.
O kız kim? Gerçekten kim o kız? Dünyadaki 3,25 milyar erkeğin birleşip artık bu soruya ortak bir cevap bulması şart oldu.
Neden cevap vermiyorsun?
"Neden mi cevap vermiyorum?
Cevap mı neden vermiyorum?

Vermiyorum mu cevap?" gibi soruya 10 takla attırarak cümlenizi tekrarlayın. Vakit kazanmak için başka çareniz yok!
Neden cevap vermiyorsun? "Neden mi cevap vermiyorum? Cevap mı neden vermiyorum? Vermiyorum mu cevap?" gibi soruya 10 takla attırarak cümlenizi tekrarlayın. Vakit kazanmak için başka çareniz yok!
Ben mi Adriana Lima mı?
"Saçmalama tabi ki o" diyecek kadar cesaretliyseniz kahvaltıda yürek yemiş olmalısınız.
Ben mi Adriana Lima mı? "Saçmalama tabi ki o" diyecek kadar cesaretliyseniz kahvaltıda yürek yemiş olmalısınız.
İstemiyorsan söyle?
Saçmalamayın tabi ki sizin isteyip istemediğinizi merak etmiyor. Eğer bir kadın sizden bir şey istiyor ve ardından bu soruyu soruyorsa tamamen formalite icabı.
İstemiyorsan söyle? Saçmalamayın tabi ki sizin isteyip istemediğinizi merak etmiyor. Eğer bir kadın sizden bir şey istiyor ve ardından bu soruyu soruyorsa tamamen formalite icabı.
Benimle tanışmasaydın ne yapardın?
"Ne bileyim ne yapardım ya!!" gibi içinizden geçen haklı isyanları duyar gibiyiz. Tamamen akıl bulandırmaya yönelik olan bu sorudan ya ortaya karışık cümlelerle kurtulabilirsiniz ya da direkt "Çok yaşamaz ölürdüm" diyerek.
Benimle tanışmasaydın ne yapardın? "Ne bileyim ne yapardım ya!!" gibi içinizden geçen haklı isyanları duyar gibiyiz. Tamamen akıl bulandırmaya yönelik olan bu sorudan ya ortaya karışık cümlelerle kurtulabilirsiniz ya da direkt "Çok yaşamaz ölürdüm" diyerek.
O kızı neden ekledin?
Lamı cimi yok. En temizinden ölün ve kurtulun!
O kızı neden ekledin? Lamı cimi yok. En temizinden ölün ve kurtulun!