Kızını kafese kapattı: Snapchat yüzünden insanlıktan çıkan baba

Snapchat'te köpek filtresi kullanarak snap gönderen 17 yaşındaki kızı, babası ceza vermek için bir köpek kafesine kapatttı.

13-17 yaş aralığındaki gençlerin hayranlıkla kullandığı, dünya üzerinde gençlerin sosyal ağı olarak tanınan Snapchat'in oldukça ilginç durumlara konu olduğunu görmüştük ancak bu sefer yaşanan olay diğerlerinden biraz farklı.

Yaklaşık 5 ay önce gerçekleşen bu olay sosyal medyada yeni yankı buldu. 17 yaşındaki genç kızın, Snapchat'te köpek filtresini kullanarak çektiği fotoğraflarını diğer sosyal medya hesaplarında da paylaşmasıyla olan oldu. Facebook'ta bu fotoğrafa denk gelen 42 yaşındaki babası adeta sinir krizi geçirdi. Ve ceza olarak kızını köpek kafesine kapattı. Baba, kızını üç gün boyunca altında sadece gazete serili olan kafeste kapalı tuttu.


28 Temmuz'da Reddit.com'da haberleştirilmiş olayla ilgili bu kadarı da olmaz, yalan haberdir diye akıllara şüphe düşerken kızın annesinin ifadeleri olayın gerçekliğini doğruladı: “Kızım havadan sudan konuşmak için bile olsa her zaman beni arardı. Ev işlerinde yardım etmek için de haftada en az bir kere bana gelirdi. Telefonlarımı açmayınca bir şeylerin ters gittiğini anladım. Neler olup bittiğini anlamak için evlerine gittim ve kızımı bir kafeste kilitli buldum.”

Olayın ardından genç kızın babası tutuklanırken genç kız ailesinin elinden alındı ve Santiago polis departmanı tarafından büyükannesine emanet edildi.