Kore'de bile bu kadar Kore dizisi yayınlanmadı be kardeşim!

Her hafta dizi sevdalılarını ekran başına kitleyen ve ilgiyle takip edilen dizilerin aslında Türk işi olmadığı söylesek ne dersiniz? Çoğunluğu Kore uyarlaması olan bu dizileri gerçek halleriyle birlikte vereceğiz, ama üzülmek yok.

Malumunuz her akşam ekranlarda ayrı ayrı çeşit çeşit dizilerimiz var. Kimisi çiçekli böcekli, kimisi mafyalı ağalı ve tabi ki bol aşklı ve acıklı olan bu diziler meğer bizden değilmiş yani Türk işi değilmiş. Yaşanılan hayatlar, öykünerek izlenilen ilişkiler ve yaşayışlar meğer koca bir yalanmış sevgili dostlar. Tamamı Kore dizilerinden uyarlanan bu yapımlarda kimler kimler varmış hemen bakalım.
Kocamın Ailesi – My Husband Got a Family
Kocamın Ailesi, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, Nuray Uslu, Verda Pars, Şeyda Delibaştarafından kaleme alınan komedi-aile dizisi. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Yeşim Salkım gibi isimlerin yer aldığı dizi çocuklarından biri kayıp geleneksel bir ailenin, modern bir çiftin komşusu olmasıyla başlayan komik olayları anlatıyor. Anne ve babasını hiç tanımayan, evlatlık olarak verilen Tarık bu aileye hemen ısınsa da Yonca için bu kolay olmuyor. Tarık'ın bu ailenin kayıp oğlu olduğunu öğrendiklerinde ise işler iyice karışıyor.

2 sezon 52 bölüm süren dizi, 
My Husband Got a Family adlı Kore dizisinden uyarlama. Yönetmen olan Cha Yoon Hee evliliğe sıcak bakar ancak çevresindeki tüm evli kadınlar eşlerinin ailesi ile sorun yaşayıp boşanmıştır. Bu nedenle ailesi ile yakın bir ilişkisi olmayan bir eş adayı arar. Beyin cerrahı olan Terry ile tanışan Yoon Hee istediğini bulmuştur. Terry evlatlık olarak büyümüştür ve gerçek ailesi ile hiçbir bağı kalmamıştır. Evlendikten sonra yeni bir eve taşınan çift, oğulları yıllar önce kaybolmuş Chung Ae ve ailesi ile komşu olur. Terry'nin bu ailenin kayıp olduğunu öğrendiklerinde Yoon Hee için işler karmakarışık hale gelir. Kore dizilerinde sık karşılaşılmayan 58 bölümlük uzun bir dizi olan My Husband Got a Family yayınlandığı dönemde reytinglerde zirveyi kimseye bırakmamış, birçok ödülün de sahibi olmuştu.
Kocamın Ailesi – My Husband Got a Family Kocamın Ailesi, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, Nuray Uslu, Verda Pars, Şeyda Delibaştarafından kaleme alınan komedi-aile dizisi. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Yeşim Salkım gibi isimlerin yer aldığı dizi çocuklarından biri kayıp geleneksel bir ailenin, modern bir çiftin komşusu olmasıyla başlayan komik olayları anlatıyor. Anne ve babasını hiç tanımayan, evlatlık olarak verilen Tarık bu aileye hemen ısınsa da Yonca için bu kolay olmuyor. Tarık'ın bu ailenin kayıp oğlu olduğunu öğrendiklerinde ise işler iyice karışıyor. 2 sezon 52 bölüm süren dizi, My Husband Got a Family adlı Kore dizisinden uyarlama. Yönetmen olan Cha Yoon Hee evliliğe sıcak bakar ancak çevresindeki tüm evli kadınlar eşlerinin ailesi ile sorun yaşayıp boşanmıştır. Bu nedenle ailesi ile yakın bir ilişkisi olmayan bir eş adayı arar. Beyin cerrahı olan Terry ile tanışan Yoon Hee istediğini bulmuştur. Terry evlatlık olarak büyümüştür ve gerçek ailesi ile hiçbir bağı kalmamıştır. Evlendikten sonra yeni bir eve taşınan çift, oğulları yıllar önce kaybolmuş Chung Ae ve ailesi ile komşu olur. Terry'nin bu ailenin kayıp olduğunu öğrendiklerinde Yoon Hee için işler karmakarışık hale gelir. Kore dizilerinde sık karşılaşılmayan 58 bölümlük uzun bir dizi olan My Husband Got a Family yayınlandığı dönemde reytinglerde zirveyi kimseye bırakmamış, birçok ödülün de sahibi olmuştu.
Baba Candır – What Happens to My Family
Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlendi. Tayfun Güneyer'in kaleme aldığı dizinin başrollerindeSettar Tanrıöğen, Melis Tüzüngüç, Uraz Kaygılaroğlu ve Özgün Karaman'ı görüyoruz. Salih, eşini kaybettikten sonra üç çocuğuna hem annelik hem babalık yapmaya çalışan bir yufkacıdır. Çocuklarından Emrecan 12 yaşındayken Kapadokya'da bir nehirde boğulmak üzereyken onu Ceylan isimli bir kız kurtarır. 11 sene sonra Ulus parkında buluşacaklarına dair sözleşirler. Ancak Emrecan sözünü çoktan unutmuştur. Çocuklardan Egemen bir doktor olur ve Ece de bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışmaya başlar.

2 Ağustos 2015'te yayın hayatına başlayan dizi halen devam ediyor. Baba Candır, What Happens to My Family adlı Kore dizisinden uyarlandı. Cha Soon Bong eşi öldükten sonra üç çocuğu ile birlikte tofu dükkanı işleten bir babadır. Oğlu Kang Jae doktor olmuş, kızı Kang Shim bir şirkette baş sekreter olarak çalışmaktadır. En küçük oğlu Dal Bong ise işsizdir. Babanın tek isteği çocuklarını evlendirmektir. 53 bölüm süren dizi reytinglerde çok büyük bir başarı göstermiş, birçok ödülü de evine götürmüştü.
Baba Candır – What Happens to My Family Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlendi. Tayfun Güneyer'in kaleme aldığı dizinin başrollerindeSettar Tanrıöğen, Melis Tüzüngüç, Uraz Kaygılaroğlu ve Özgün Karaman'ı görüyoruz. Salih, eşini kaybettikten sonra üç çocuğuna hem annelik hem babalık yapmaya çalışan bir yufkacıdır. Çocuklarından Emrecan 12 yaşındayken Kapadokya'da bir nehirde boğulmak üzereyken onu Ceylan isimli bir kız kurtarır. 11 sene sonra Ulus parkında buluşacaklarına dair sözleşirler. Ancak Emrecan sözünü çoktan unutmuştur. Çocuklardan Egemen bir doktor olur ve Ece de bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışmaya başlar. 2 Ağustos 2015'te yayın hayatına başlayan dizi halen devam ediyor. Baba Candır, What Happens to My Family adlı Kore dizisinden uyarlandı. Cha Soon Bong eşi öldükten sonra üç çocuğu ile birlikte tofu dükkanı işleten bir babadır. Oğlu Kang Jae doktor olmuş, kızı Kang Shim bir şirkette baş sekreter olarak çalışmaktadır. En küçük oğlu Dal Bong ise işsizdir. Babanın tek isteği çocuklarını evlendirmektir. 53 bölüm süren dizi reytinglerde çok büyük bir başarı göstermiş, birçok ödülü de evine götürmüştü.
Kiraz Mevsimi – A Gentleman’s Dignity
4 Temmuz 2014'te yayın hayatına başlayan dizinin yönetmeni Eda Teksöz ve Aslı Kahraman. Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı dizi romantik-komedi türünde. Öykü başarılı bir modacı olmak için çalışan, annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan genç bir kızdır. En yakın arkadaşının abisi Mete'ye aşık olan Öykü onu başka bir arkadaşı Şeyma'ya kaptırır. Öykü tesadüfler sonucunda Mete'nin ortağı Ayaz ile karşılaşır. Çapkın bir adam olan Ayaz, Öykü'yle gitgide yakınlaşmaya başlar ve birbirlerine aşık olurlar.

2. sezon ile yayın hayatına devam eden dizi A Gentleman's Dignity adlı Kore dizisinden uyarlandı. Kim Do Jin sivri dilli ve yakışıklı bir mimardır. Beyzbol hakemi olan otoriter lise öğretmeni Song Yi Soo ile tesadüfen karşılaşır. Onu biraz tanıdıktan sonra Song Yi Soo'nun en yakın arkadaşı Hong Se Ra'nın sevgilisi Im Tae San'a aşık olduğunu anlar. Im Tae San ise Kim Do Jin'in iş ortağıdır. 20 bölüm yayınlanan dizi 2012 SBS Drama ödüllerinde neredeyse tüm dallarda ödülleri toplamıştı.
Kiraz Mevsimi – A Gentleman’s Dignity 4 Temmuz 2014'te yayın hayatına başlayan dizinin yönetmeni Eda Teksöz ve Aslı Kahraman. Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı dizi romantik-komedi türünde. Öykü başarılı bir modacı olmak için çalışan, annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan genç bir kızdır. En yakın arkadaşının abisi Mete'ye aşık olan Öykü onu başka bir arkadaşı Şeyma'ya kaptırır. Öykü tesadüfler sonucunda Mete'nin ortağı Ayaz ile karşılaşır. Çapkın bir adam olan Ayaz, Öykü'yle gitgide yakınlaşmaya başlar ve birbirlerine aşık olurlar. 2. sezon ile yayın hayatına devam eden dizi A Gentleman's Dignity adlı Kore dizisinden uyarlandı. Kim Do Jin sivri dilli ve yakışıklı bir mimardır. Beyzbol hakemi olan otoriter lise öğretmeni Song Yi Soo ile tesadüfen karşılaşır. Onu biraz tanıdıktan sonra Song Yi Soo'nun en yakın arkadaşı Hong Se Ra'nın sevgilisi Im Tae San'a aşık olduğunu anlar. Im Tae San ise Kim Do Jin'in iş ortağıdır. 20 bölüm yayınlanan dizi 2012 SBS Drama ödüllerinde neredeyse tüm dallarda ödülleri toplamıştı.
Paramparça – Autumn Tale
1 Aralık 2014'te yayınlanmaya başlayan dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor. 15 yıl önce aynı hastanede doğup farklı ailelere verilen Cansu ve Hazal yıllar sonra bu hatanın anlaşılması üzerine gerçek ailelerine kavuşur. Ancak her şey bu kadar kolay olmaz. İki ailenin bambaşka hayatları, işin içine giren başka insanlar, entrikalar ve aşklarla beraber olaylar farklı bir yönde gelişir. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı dizi halen devam ediyor.

Paramparça dizisi 2000 yılında yayınlanan Autumn Tale isimli Kore dizisinden uyarlandı. Yoon Joon Suh ve Yun Eun Suh'un geçirdikleri bir kaza sonucu kardeş olmadıkları anlaşılır. Yun Eun Suh bu ailenin kızı değildir ve gerçek kızları Choi Shin Ae, Yun Eun Suh ile aynı okula gitmektedir. Çocukları değiştirmeye karar verdiklerinde Choi Shin Ae zengin olan yeni ailesiyle Amerika'ya gider. Yun Eun Suh ise fakir olan aile ile yaşamaya başlar.
Paramparça – Autumn Tale 1 Aralık 2014'te yayınlanmaya başlayan dizinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturuyor. 15 yıl önce aynı hastanede doğup farklı ailelere verilen Cansu ve Hazal yıllar sonra bu hatanın anlaşılması üzerine gerçek ailelerine kavuşur. Ancak her şey bu kadar kolay olmaz. İki ailenin bambaşka hayatları, işin içine giren başka insanlar, entrikalar ve aşklarla beraber olaylar farklı bir yönde gelişir. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı dizi halen devam ediyor. Paramparça dizisi 2000 yılında yayınlanan Autumn Tale isimli Kore dizisinden uyarlandı. Yoon Joon Suh ve Yun Eun Suh'un geçirdikleri bir kaza sonucu kardeş olmadıkları anlaşılır. Yun Eun Suh bu ailenin kızı değildir ve gerçek kızları Choi Shin Ae, Yun Eun Suh ile aynı okula gitmektedir. Çocukları değiştirmeye karar verdiklerinde Choi Shin Ae zengin olan yeni ailesiyle Amerika'ya gider. Yun Eun Suh ise fakir olan aile ile yaşamaya başlar.
İlişki Durumu: Karışık – Full House
İlişki Durumu: Karışık, yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı romantik komedi tarzında bir dizi. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece gibi isimlerin yer aldığı dizi, ünlü dizi oyuncusu Can'ın mecburen evlenmek zorunda kaldığı Ayşegül ile olan komik ve macera dolu hayatını konu ediniyor. İşin içine Can'ın sevgilisi Elif ve Ayşegül'e aşık olan Murat'ın girmesiyle hikaye daha da eğlenceli hale geliyor. Dizi 24. bölümüyle yayın hayatına devam ediyor.

Dizi, 2004 yılında Güney Kore'de yayınlanan Full House dizisinin uyarlaması. Han Ji Eun roman yazarıdır ve babasının inşa ettiği ve ona miras olarak bıraktığı Full House'da yaşamaktadır. Tatilde olduğu sırada arkadaşları tarafından kandırılır ve evi ünlü oyuncu Lee Young Jae'ye satılır. Evini geri almaya çalışan Han Ji Eun bir sürü olay ve yanlış anlaşılma sonucu Lee Young Jae ile sözleşmeli olarak evlenmek zorunda kalır. Birbirine tamamen zıt olan bu iki karakterin sahte evlilikleri komik bir macerayı da beraberinde getirir.
İlişki Durumu: Karışık – Full House İlişki Durumu: Karışık, yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı romantik komedi tarzında bir dizi. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece gibi isimlerin yer aldığı dizi, ünlü dizi oyuncusu Can'ın mecburen evlenmek zorunda kaldığı Ayşegül ile olan komik ve macera dolu hayatını konu ediniyor. İşin içine Can'ın sevgilisi Elif ve Ayşegül'e aşık olan Murat'ın girmesiyle hikaye daha da eğlenceli hale geliyor. Dizi 24. bölümüyle yayın hayatına devam ediyor. Dizi, 2004 yılında Güney Kore'de yayınlanan Full House dizisinin uyarlaması. Han Ji Eun roman yazarıdır ve babasının inşa ettiği ve ona miras olarak bıraktığı Full House'da yaşamaktadır. Tatilde olduğu sırada arkadaşları tarafından kandırılır ve evi ünlü oyuncu Lee Young Jae'ye satılır. Evini geri almaya çalışan Han Ji Eun bir sürü olay ve yanlış anlaşılma sonucu Lee Young Jae ile sözleşmeli olarak evlenmek zorunda kalır. Birbirine tamamen zıt olan bu iki karakterin sahte evlilikleri komik bir macerayı da beraberinde getirir.
Bir Aşk Hikayesi – I’m Sorry, I Love You
Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez yer almıştır. Korkut Ali Almanya'da yaşayan, zamanında evlatlık verilmiş bir adamdır. Talihsiz bir olay sonucu ülkesine döner. Annesinin hasretiyle yanıp tutuşan Korkut Ali'nin hayatına Ceylan'ın girmesiyle aşk da kaçınılmaz olarak gelir.

36. bölümüyle final yapan dizi I'm Sorry, I Love You adlı Kore dizisinden uyarlanmıştı. Cha Moo Hyuk Amerika'da evlatlık olarak alınmış, sokaklarda yaşayan bir adamdır. Yaşadığı kötü bir kaza sonucu Güney Kore'ye döner. Burada tesadüfen tanıştığı Song Eun Chae ile dram dolu bir maceranın içine atılır. Moo Hyuk sevdiği kadının ihanetine uğramıştır, Eun Chae ise stilistliğini yaptığı yakın arkadaşına aşıktır. Bu ikiliyi birbirine benzeyen yaraları bir araya getirir ve birbirlerine aşık olurlar.
Bir Aşk Hikayesi – I’m Sorry, I Love You Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez yer almıştır. Korkut Ali Almanya'da yaşayan, zamanında evlatlık verilmiş bir adamdır. Talihsiz bir olay sonucu ülkesine döner. Annesinin hasretiyle yanıp tutuşan Korkut Ali'nin hayatına Ceylan'ın girmesiyle aşk da kaçınılmaz olarak gelir. 36. bölümüyle final yapan dizi I'm Sorry, I Love You adlı Kore dizisinden uyarlanmıştı. Cha Moo Hyuk Amerika'da evlatlık olarak alınmış, sokaklarda yaşayan bir adamdır. Yaşadığı kötü bir kaza sonucu Güney Kore'ye döner. Burada tesadüfen tanıştığı Song Eun Chae ile dram dolu bir maceranın içine atılır. Moo Hyuk sevdiği kadının ihanetine uğramıştır, Eun Chae ise stilistliğini yaptığı yakın arkadaşına aşıktır. Bu ikiliyi birbirine benzeyen yaraları bir araya getirir ve birbirlerine aşık olurlar.
Güneşi Beklerken – Boys Over Flowers
Başrollerinde Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz ve Ozan Osmanpaşaoğlu yer alıyor. İki iyi arkadaş olan Demet ve Jale, Cihan'a aşık olur. Demet'in Cihan'la birlikteliğinden hamile kalmasının ardından Cihan'a bunu söylemek için giden Jale gerçeği söyleyemez ve Cihan'la evlenir. Sevdiği adamın kendisini terkettiğini düşünen Demet kızı Zeynep'i doğurur ve Zeynep'e babasının kaybolduğu yalanını söyler. Jale aracılığıyla İstanbul'da bir iş bulan Demet, kızı Zeynep'le buraya yerleşir. Zeynep iyi bir koşucu olduğu için Jale'nin müdire olduğu kolejde okumaya başlar. Okulun sahibinin oğlu Kerem ile ilk günden tartışmaya giren Zeynep büyük bir savaşı başlatır.

54 bölüm süren dizi Güney Kore'nin ünlü dizisi Boys Over Flowers'tan uyarlanmıştı. Geum Jan Di fakir bir ailenin kızıdır. Shin Hwa lisesinde bir çocuğun hayatını kurtardıktan sonra, okuldaki baskıyı ve şiddeti açığa çıkarır. Bunun üzerini kapatmak isteyen okul yönetimi Jan Di'yi burslu olarak okula kabul eder. Shin Hwa grubunun oğlu Gu Jun Pyo ve 3 arkadaşının kurduğu F4 grubu okulda seçtikleri öğrencilere hayatı zehir etmektedir. Okulun ilk günü Gu Jun Pyo'ya kafa tutan Geum Jan Di F4'ün görüş alanına girer. Artık hayat onun için hiç kolay olmayacaktır.
Güneşi Beklerken – Boys Over Flowers Başrollerinde Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz ve Ozan Osmanpaşaoğlu yer alıyor. İki iyi arkadaş olan Demet ve Jale, Cihan'a aşık olur. Demet'in Cihan'la birlikteliğinden hamile kalmasının ardından Cihan'a bunu söylemek için giden Jale gerçeği söyleyemez ve Cihan'la evlenir. Sevdiği adamın kendisini terkettiğini düşünen Demet kızı Zeynep'i doğurur ve Zeynep'e babasının kaybolduğu yalanını söyler. Jale aracılığıyla İstanbul'da bir iş bulan Demet, kızı Zeynep'le buraya yerleşir. Zeynep iyi bir koşucu olduğu için Jale'nin müdire olduğu kolejde okumaya başlar. Okulun sahibinin oğlu Kerem ile ilk günden tartışmaya giren Zeynep büyük bir savaşı başlatır. 54 bölüm süren dizi Güney Kore'nin ünlü dizisi Boys Over Flowers'tan uyarlanmıştı. Geum Jan Di fakir bir ailenin kızıdır. Shin Hwa lisesinde bir çocuğun hayatını kurtardıktan sonra, okuldaki baskıyı ve şiddeti açığa çıkarır. Bunun üzerini kapatmak isteyen okul yönetimi Jan Di'yi burslu olarak okula kabul eder. Shin Hwa grubunun oğlu Gu Jun Pyo ve 3 arkadaşının kurduğu F4 grubu okulda seçtikleri öğrencilere hayatı zehir etmektedir. Okulun ilk günü Gu Jun Pyo'ya kafa tutan Geum Jan Di F4'ün görüş alanına girer. Artık hayat onun için hiç kolay olmayacaktır.
Çilek Kokusu – The Heirs
Çilek Kokusu'nun yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman ve Adnan Güler var. Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan'ın paylaştığı dizi birbirlerine zıt hayatları olan Aslı ve Burak'ın tesadüflerle dolu hikayesini anlatıyor. Bodrum'da tesadüfen tanışan ve bir maceranın içine sürüklenen Aslı ve Burak İstanbul'a döndükten sonra Aslı'nın annesinin Burak'ın evinde hizmetçi olarak çalışması ile birlikte bir kez daha karşılaşır. Aşk da kaçınılmaz olarak gelir.

Tutmadığı için saati değiştirilen, daha sonra da final yapan dizi Güney Kore'nin en meşhur dizilerinden 
The Heirs'in uyarlaması. Amerika'da tanışan Kim Tan ve Cha Eun Sang, Güney Kore'ye döndükten sonra Eun Sang'ın hizmetçi olan annesi ile birlikte Kim Tan'ın evine yerleşmesiyle zorluklarla dolu bir maceranın içine sürüklenir.
Çilek Kokusu – The Heirs Çilek Kokusu'nun yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman ve Adnan Güler var. Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan'ın paylaştığı dizi birbirlerine zıt hayatları olan Aslı ve Burak'ın tesadüflerle dolu hikayesini anlatıyor. Bodrum'da tesadüfen tanışan ve bir maceranın içine sürüklenen Aslı ve Burak İstanbul'a döndükten sonra Aslı'nın annesinin Burak'ın evinde hizmetçi olarak çalışması ile birlikte bir kez daha karşılaşır. Aşk da kaçınılmaz olarak gelir. Tutmadığı için saati değiştirilen, daha sonra da final yapan dizi Güney Kore'nin en meşhur dizilerinden The Heirs'in uyarlaması. Amerika'da tanışan Kim Tan ve Cha Eun Sang, Güney Kore'ye döndükten sonra Eun Sang'ın hizmetçi olan annesi ile birlikte Kim Tan'ın evine yerleşmesiyle zorluklarla dolu bir maceranın içine sürüklenir.
Maral: En Güzel Hikayem – Panda and Hedgehog
Başrollerinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı dizi 5 Mart 2015'te yayın hayatına başladı. Hayat dolu, güzel ve hırslı bir kadın olan Maral bir gün yöneticisi olmak istediği mağazanın pastanesinde garson olarak çalışmaya başlar. Burada çalışan deli dolu ve serseri çikolata şefi Sarp'a aşık olur.

17 bölümle final yapan dizi Panda and Hedgehog adlı Kore dizisinden uyarlandı. Panda ve Kirpi olarak çevrilen dizi Pan Da Yang adlı pozitif ve hayat dolu bir kadının kirpi gibi olan Ko Seung Ji adlı zor bir adamla aynı pastanede çalışırken aralarında başlayan aşkı anlatıyor.
Maral: En Güzel Hikayem – Panda and Hedgehog Başrollerinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı dizi 5 Mart 2015'te yayın hayatına başladı. Hayat dolu, güzel ve hırslı bir kadın olan Maral bir gün yöneticisi olmak istediği mağazanın pastanesinde garson olarak çalışmaya başlar. Burada çalışan deli dolu ve serseri çikolata şefi Sarp'a aşık olur. 17 bölümle final yapan dizi Panda and Hedgehog adlı Kore dizisinden uyarlandı. Panda ve Kirpi olarak çevrilen dizi Pan Da Yang adlı pozitif ve hayat dolu bir kadının kirpi gibi olan Ko Seung Ji adlı zor bir adamla aynı pastanede çalışırken aralarında başlayan aşkı anlatıyor.
Kiralık Aşk – Can Love Become Money
Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen yer alıyor. Fakir bir kız olan Defne garsonluk yaparak hayatını kazanmaya çalışırken abisini kurtarmak için paraya ihtiyaç duyduğu bir anda gelen teklifi geri çeviremez. Başarılı bir işadamı olan, aşka inanmayan Ömer'i kendisine aşık edip evlenmeye ikna etmek zorundadır. Ancak işler planladığı gibi gitmez ve kendisini yalanlarla çevrili kiralık bir aşkın içinde bulur.

Halen devam eden dizi Kore dizilerinden uyarlanan diziler arasında başarılı bir şekilde ilerleyen nadir yapımlardan. Kiralık Aşk,Can Love Become Money adlı Kore dizisinden uyarlandı. Bir otelin CEO'su olan Ma In Tak paradan başka hiçbir şeye değer vermeyen ve kimseye güvenmeyen bir adamdır. Yoon Da Ran erkek arkadaşı tarafından dolandırılmış, maddi sıkıntılar içinde genç bir kadındır. Tefecilerin peşine düşmesinden sonra güzel bir teklifle karşılaşan Da Ran, Ma In Tak'ı kendisine aşık etmek için zorlu bir maceraya atılır.
Kiralık Aşk – Can Love Become Money Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen yer alıyor. Fakir bir kız olan Defne garsonluk yaparak hayatını kazanmaya çalışırken abisini kurtarmak için paraya ihtiyaç duyduğu bir anda gelen teklifi geri çeviremez. Başarılı bir işadamı olan, aşka inanmayan Ömer'i kendisine aşık edip evlenmeye ikna etmek zorundadır. Ancak işler planladığı gibi gitmez ve kendisini yalanlarla çevrili kiralık bir aşkın içinde bulur. Halen devam eden dizi Kore dizilerinden uyarlanan diziler arasında başarılı bir şekilde ilerleyen nadir yapımlardan. Kiralık Aşk,Can Love Become Money adlı Kore dizisinden uyarlandı. Bir otelin CEO'su olan Ma In Tak paradan başka hiçbir şeye değer vermeyen ve kimseye güvenmeyen bir adamdır. Yoon Da Ran erkek arkadaşı tarafından dolandırılmış, maddi sıkıntılar içinde genç bir kadındır. Tefecilerin peşine düşmesinden sonra güzel bir teklifle karşılaşan Da Ran, Ma In Tak'ı kendisine aşık etmek için zorlu bir maceraya atılır.