Msn dönemini özetleyen 7 fotoğraf

arşiv
arşiv

Microsoft'un efsanevi mesajlaşma uygulaması MSN Messenger bir döneme damgasını vurmuştu. 90'lı yıllarda cocukluğunu yaşamış neslin vazgeçilmezi olan msn'i sizlere tekrar hatırlatmak istedik.

işte o fotoğraflar ;

Msn giriş yapmak

                                    Giriş ekranı bu şekildeydi, kullanıcı adı ve parolamızı girdikten sonra keyifle chat yapmaya başlanırdı.
Msn giriş yapmak Giriş ekranı bu şekildeydi, kullanıcı adı ve parolamızı girdikten sonra keyifle chat yapmaya başlanırdı.
'' Ne dinliyorum özelliği ''

                                    Dinlediğimiz müzikleri karşı tarafın görmesini sağlardı. Bu sayede arkadaşlarımıza ve sevdiğimiz insanlara dolaylı yoldan mesaj verilirdi..
'' Ne dinliyorum özelliği '' Dinlediğimiz müzikleri karşı tarafın görmesini sağlardı. Bu sayede arkadaşlarımıza ve sevdiğimiz insanlara dolaylı yoldan mesaj verilirdi..
Titreşim

                                    Gönderdiğimiz kişinin ekranı sallanırdı. Belirli bir titreşim gönderminden sonra 1 dakıkalık '' bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz'' uyarısı alınırdı. Bazen arkadaşlarımızı kızdırmak bazen de ''online mısın'' anlamına gelirdi.
Titreşim Gönderdiğimiz kişinin ekranı sallanırdı. Belirli bir titreşim gönderminden sonra 1 dakıkalık '' bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz'' uyarısı alınırdı. Bazen arkadaşlarımızı kızdırmak bazen de ''online mısın'' anlamına gelirdi.
Hareketli emojiler

                                    Günümüzde akıllı telefonlarda olan emojiler o dönemde gif şeklinde msn'da kullanılıyordu. Yolladığınız kişinin ekranı sadece o gif ile kaplanırdı.
Hareketli emojiler Günümüzde akıllı telefonlarda olan emojiler o dönemde gif şeklinde msn'da kullanılıyordu. Yolladığınız kişinin ekranı sadece o gif ile kaplanırdı.
Fake kız fotoğrafı

                                    Msn'ı anonim kullanmak isteyen ya da karşısındaki kişiye kandırmak isteyen kullanıcılar genelde bu fotoğrafı profil resmi yapardı.
Fake kız fotoğrafı Msn'ı anonim kullanmak isteyen ya da karşısındaki kişiye kandırmak isteyen kullanıcılar genelde bu fotoğrafı profil resmi yapardı.
Kamera

                                    O dönemde internet cafe ve evlerimizde en çok kullandığımız kamera tipi buydu. Görüntü kalitesi günün şartlarına göre gayet iyiydi.
Kamera O dönemde internet cafe ve evlerimizde en çok kullandığımız kamera tipi buydu. Görüntü kalitesi günün şartlarına göre gayet iyiydi.
The End

                                    8 Nisan 2013 günü Msn dönemi tamamen sona erdi.
The End 8 Nisan 2013 günü Msn dönemi tamamen sona erdi.