Şık olayım derken komik duruma düşmemek için yüz şeklinizi tanımadan şapka almayın

Kurtarıcı aksesuar şapkalar ile stilinize şıklık katın

Kıyafetlerin tamamlayıcı aksesuarı şapkalar, bu yıl da şıklığınızı bir adım öne taşıyacak. Günlük hayatınızda, işe giderken, özel günlerde, şık partilerde her zaman kullanabileceğiniz şapkalar, 2016 kışında da oldukça popüler olacağa benziyor. Stilinize stil katacak şapkalar bu kadar popülerken, onları kullanmaya cesaret edemediğinizi tahmin edebiliyoruz. Size iyi bir haberimiz var; artık şapkalardan korkmayın, işiniz kolay! Öncelikle yüz şeklinizi belirleyin ve size uygun şapkayı bulun. Haydi gelin, size en uygun modeli birlikte seçelim.
Yuvarlak yüzlere şapka yakıştırması

                                    
                                    Siz de biliyorsunuz, şapka ve bereler en çok size yakışıyor. Yüzünüzü yuvarlaklıktan uzaklaştırmak için şapkaları olabildiğince yukarda kullanın deriz. Yuvarlak ve geniş yüzler, ancak yüksek bir şapkayla şık görünecektir. Bu yüzden olabildiğince uzun şapkalar tercih etmelisiniz.
Yuvarlak yüzlere şapka yakıştırması Siz de biliyorsunuz, şapka ve bereler en çok size yakışıyor. Yüzünüzü yuvarlaklıktan uzaklaştırmak için şapkaları olabildiğince yukarda kullanın deriz. Yuvarlak ve geniş yüzler, ancak yüksek bir şapkayla şık görünecektir. Bu yüzden olabildiğince uzun şapkalar tercih etmelisiniz.
Yuvarlak yüzde bereleri uzun kullanın

                                    
                                    Özellikle kış mevsiminin vazgeçilmezi bereleri olabildiğince uzatarak kullanın deriz. Böylece yüzünüz daha zarif, daha uzun gözükecektir.
Yuvarlak yüzde bereleri uzun kullanın Özellikle kış mevsiminin vazgeçilmezi bereleri olabildiğince uzatarak kullanın deriz. Böylece yüzünüz daha zarif, daha uzun gözükecektir.
Her modele uygun oval yüz

                                    
                                    Yüz şekliniz nedeniyle dilediğiniz büyüklükte şapka kullanabilirsiniz. Oval yüze sahipseniz, oldukça şanslısınız; çünkü neredeyse bütün şapkalar yüzünüze yakışır türden. Ne çok yuvarlak, ne çok kare. Fırfırlı detaylar, dalgalı kenarlı geniş şapkalar ve dilediğiniz stilinize uygun tüm modeller sizin için ideal.
Her modele uygun oval yüz Yüz şekliniz nedeniyle dilediğiniz büyüklükte şapka kullanabilirsiniz. Oval yüze sahipseniz, oldukça şanslısınız; çünkü neredeyse bütün şapkalar yüzünüze yakışır türden. Ne çok yuvarlak, ne çok kare. Fırfırlı detaylar, dalgalı kenarlı geniş şapkalar ve dilediğiniz stilinize uygun tüm modeller sizin için ideal.
Kare yüz şeklinde keskin hatlara dikkat

                                    
                                    Eğer kare şeklinde bir yüzünüz varsa, şapka seçiminde dikkat etmeniz gereken kuralları göz ardı etmeyin deriz. Öncelikle keskin hatlarınızı yumuşatacak şapka seçimleri yapmalısınız. Dalgalı minik şapkalar, yumuşak desenler ve oval tarzda kepler kullanabilirsiniz.
Kare yüz şeklinde keskin hatlara dikkat Eğer kare şeklinde bir yüzünüz varsa, şapka seçiminde dikkat etmeniz gereken kuralları göz ardı etmeyin deriz. Öncelikle keskin hatlarınızı yumuşatacak şapka seçimleri yapmalısınız. Dalgalı minik şapkalar, yumuşak desenler ve oval tarzda kepler kullanabilirsiniz.
Kalp yüz şekli

                                    
                                    Bu sene örgüler ve hasırlar çok moda! Bu modeller tam da size uygun. Kalp yüz şekline sahip olanların, sadece alnını vurgulayan şapka modellerinden uzak durması yeterli. Yoksa o sevgi dolu yüz şeklinize her türlü şapka modelini yakıştırabilirsiniz.
Kalp yüz şekli Bu sene örgüler ve hasırlar çok moda! Bu modeller tam da size uygun. Kalp yüz şekline sahip olanların, sadece alnını vurgulayan şapka modellerinden uzak durması yeterli. Yoksa o sevgi dolu yüz şeklinize her türlü şapka modelini yakıştırabilirsiniz.
Kemikli yüz

                                    
                                    Genelde oldukça zayıf görünen bu yüz modeli, oldukça karakteristiktir. Bu güzelliği büyük şapkalarla gizlemeye çalışmayın. Fötr şapkalar size çok yakışacaktır.
Kemikli yüz Genelde oldukça zayıf görünen bu yüz modeli, oldukça karakteristiktir. Bu güzelliği büyük şapkalarla gizlemeye çalışmayın. Fötr şapkalar size çok yakışacaktır.
2016 şapka sokak modası

                                    
                                    Bu yılın sonbahar ve kış modasında da boy gösterecek şapkalar, yine stilinizin kurtarıcısı olacak.
2016 şapka sokak modası Bu yılın sonbahar ve kış modasında da boy gösterecek şapkalar, yine stilinizin kurtarıcısı olacak.
İçinizi ısıtmaya yetecek modeller

                                    
                                    Kürklü şapkalar bu sezon da moda olacağa benziyor.
İçinizi ısıtmaya yetecek modeller Kürklü şapkalar bu sezon da moda olacağa benziyor.
Fötr şapka modasına devam

                                    
                                    Fötr şapkalarınızı dolaplarınızdan çıkarmaya az kaldı.
Fötr şapka modasına devam Fötr şapkalarınızı dolaplarınızdan çıkarmaya az kaldı.
Sokak modasının vazgeçilmezi bereler

                                    
                                    Kullanımı en rahat saç aksesuarı olan bereler, bu yıl da trend olmaya devam edecek.
Sokak modasının vazgeçilmezi bereler Kullanımı en rahat saç aksesuarı olan bereler, bu yıl da trend olmaya devam edecek.
Tarzınızı siz belirleyin

                                    
                                    Spor kıyafetlerin kurtarıcısı keplerin modası hiç geçmeyeceğe benziyor.
Tarzınızı siz belirleyin Spor kıyafetlerin kurtarıcısı keplerin modası hiç geçmeyeceğe benziyor.