Tek taşını kendi alan Nil, kadınlara birer süper kahraman olduklarını hatırlatmaya geliyor

Nil bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu’da sizi bekliyor; Nil’e kulak verin!

Neredeyse herkesin hayatından bir şeyler bulabileceği şarkı sözleriyle akıllara kazınan Nil Karaibrahimgil, bu akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak. Saat 21:00'de başlayacak konser, her zamankinden daha farklı olacağa benziyor. Nil bu defa sadece şarkı söylemeyecek; hikayeler anlatıp çocuk enstrümanları ile hem çalacak hem kızlara seslenecek.

Nil'in ilk konseri





Sahneye süper kahraman kostümü ile çıkacak

                                    
                                    
                                    Kadınlara birer süper kahraman olduklarını hatırlatmak isteyen Nil, kadın ve kadınların gücünü simgelemek adına, sahneye süper kahraman kostümü ile çıkacak.
Sahneye süper kahraman kostümü ile çıkacak Kadınlara birer süper kahraman olduklarını hatırlatmak isteyen Nil, kadın ve kadınların gücünü simgelemek adına, sahneye süper kahraman kostümü ile çıkacak.
Kimsenin bilmediği şarkıları söyleyecek

                                    
                                    
                                    Seyircisi için birçok sürprizi olduğunu söyleyen Nil, kimsenin bilmediği ve daha önce söylemediği şarkılarını da seslendirecek.
Kimsenin bilmediği şarkıları söyleyecek Seyircisi için birçok sürprizi olduğunu söyleyen Nil, kimsenin bilmediği ve daha önce söylemediği şarkılarını da seslendirecek.
Can Tunalı ile hazırlandı

                                    
                                    
                                    Bugüne kadar Tarkan'dan Sezen Aksu'ya, Ajda Pekkan'dan Levent Yüksel'e kadar pek çok sanatçıyla çalışmış, 25 yıllık dansçı ve koreograf Can Tunalı hazırlıyor Nil Karaibrahimgil'in danslarını.<o:p></o:p>
Can Tunalı ile hazırlandı Bugüne kadar Tarkan'dan Sezen Aksu'ya, Ajda Pekkan'dan Levent Yüksel'e kadar pek çok sanatçıyla çalışmış, 25 yıllık dansçı ve koreograf Can Tunalı hazırlıyor Nil Karaibrahimgil'in danslarını.<o:p></o:p>
60 kızla 6 gün

                                    
                                    
                                    Harbiye konseri için 60 kızla, 6 gün boyunca her gün 6 saat çalışarak hazırlandıklarını söylene Nil, Harbiye'nin büyüsüne çoktan kapılmışa benziyor.
60 kızla 6 gün Harbiye konseri için 60 kızla, 6 gün boyunca her gün 6 saat çalışarak hazırlandıklarını söylene Nil, Harbiye'nin büyüsüne çoktan kapılmışa benziyor.