Türk milletinin "rol" gerçeğine inat ettiğinin kanıtı: Evli zannedilen ünlüler

Onlar küçüklüğümüzün "kusursuz aşkları" idi. Öyle ki ne geçmişte ne de günümüzde hiçbir millet "rol" gerçeğine bizim kadar inat etmedi. Bize göre onların her biri ayrılmaz çift. Aksi mi? İşte onu düşünmek dahi istemiyoruz!

Canı gönülden evli olduklarına inandık onların mutlu olduklarına, en ufak kaygımız, endişemiz olmadı. Onlar ancak birlikte ağlayabilir, birlikte gülebilirdi.












Ayşen Gruda - Şener Şen 
Şener Şen ve Ayşen Gruda ikilisi seyirciyi ekrana kilitleyen iki efsane isim.  İkili "Gülen Gözler" filminde "Vecihi" ve "Fikret" karakterleri ile izleyicinin gönlünü fethetti.
Ayşen Gruda - Şener Şen Şener Şen ve Ayşen Gruda ikilisi seyirciyi ekrana kilitleyen iki efsane isim. İkili "Gülen Gözler" filminde "Vecihi" ve "Fikret" karakterleri ile izleyicinin gönlünü fethetti.
Ediz Hun- Hülya Koçyiğit
Yeşilçam'ın muntazam ikilisi Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit "Zehra", "Seni Seviyorum", "Hani Hiç ayrılmayacaktık" filmleri ile izleyicinin beğenisini kazandı.
Ediz Hun- Hülya Koçyiğit Yeşilçam'ın muntazam ikilisi Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit "Zehra", "Seni Seviyorum", "Hani Hiç ayrılmayacaktık" filmleri ile izleyicinin beğenisini kazandı.
Kemal Sunal - Meral Zeren
Köyden İndim Şehire, Salako ve daha birçok filmde birlikte oynayan ikili izleyicinin gözünde uyumu yakalamış muazzam çiftti.
Kemal Sunal - Meral Zeren Köyden İndim Şehire, Salako ve daha birçok filmde birlikte oynayan ikili izleyicinin gözünde uyumu yakalamış muazzam çiftti.
Gülşen Bubikoğlu - Tarık Akan
Türk sinemasının en güzel kadınlarından biri Gülşen Bubikoğlu'nun yanına imkanı yok başka jön yakıştırılamazdı.
Gülşen Bubikoğlu - Tarık Akan Türk sinemasının en güzel kadınlarından biri Gülşen Bubikoğlu'nun yanına imkanı yok başka jön yakıştırılamazdı.
Tekin Akmansoy - Leman Çamlı
Yok ama sahiden evli değiller miydi? :)
Tekin Akmansoy - Leman Çamlı Yok ama sahiden evli değiller miydi? :)
Belkıs Akkale - izzet Altınmeşe
Uzun yılar birlikte türkü söylemek yetmez miydi onların evli olduğunu düşünmeye?
Belkıs Akkale - izzet Altınmeşe Uzun yılar birlikte türkü söylemek yetmez miydi onların evli olduğunu düşünmeye?
Kadir İnanır - Türkan Şoray
Karagözlüm, Dönüş, Deprem, Devlerin Aşkı, Dila Hanım, Selvi Boylum Al Yazmalım, Gönderilmemiş Mektuplar.... Daha sayalım mı?
İtiraz kabul etmiyoruz! Biri gönlümüzün kraliçesi diğeri kralı. İkili, adeta ideal aşkın sembolü.
Kadir İnanır - Türkan Şoray Karagözlüm, Dönüş, Deprem, Devlerin Aşkı, Dila Hanım, Selvi Boylum Al Yazmalım, Gönderilmemiş Mektuplar.... Daha sayalım mı? İtiraz kabul etmiyoruz! Biri gönlümüzün kraliçesi diğeri kralı. İkili, adeta ideal aşkın sembolü.
Pınar Altuğ - Tamer Karadağlı
Haluk ve Meltem ikilisi seyircinin gözünde olmuş bir çift. Tüm gelenekselliği ile Haluk, modernitesiyle ataerklliği direnen Meltem. İşte bu zıtlıkların uyumu.
Pınar Altuğ - Tamer Karadağlı Haluk ve Meltem ikilisi seyircinin gözünde olmuş bir çift. Tüm gelenekselliği ile Haluk, modernitesiyle ataerklliği direnen Meltem. İşte bu zıtlıkların uyumu.
Nilüfer - Kayahan
Sahnede öyle çok birlikte yer aldılar, birlikte öyle çok şarkı söylediler ki izleyicinin gözünde aksi imkansızdı. İniş çıkışları, küsüp barışmları da cabası.
Nilüfer - Kayahan Sahnede öyle çok birlikte yer aldılar, birlikte öyle çok şarkı söylediler ki izleyicinin gözünde aksi imkansızdı. İniş çıkışları, küsüp barışmları da cabası.
Şebnem Ferah - Teoman
Bir kere tarz uyumları var. Bu konu ciddi ciddi tartışılmış bazı sözlüklerde...
Şebnem Ferah - Teoman Bir kere tarz uyumları var. Bu konu ciddi ciddi tartışılmış bazı sözlüklerde...