Yakın gelecekte özel üniversitelerde olma ihtimali yüksek 10 özellik

Özel Üniversite  Özel Üniversite Reklam Özel Üniversite Özellik
Özel Üniversite Özel Üniversite Reklam Özel Üniversite Özellik

Özel üniversitelerin sunduğu çılgın imkanlar dur durak bilmiyor…

Tercih dönemlerinde öğrenci kapma yarışı üniversiteler için yeni değil ama özellikle son dönemde kızışan rekabetle birlikte okulların özellikleri katlandı, reklamlar şahlandı. Olay arazi boyutundan, bahçedeki olimpik havuzdan ve okul sınırları içindeki alışveriş imkanlarının genişliğinden daha da ileriye gitmişe benziyor. Bazılarının adını bile yeni yeni duymaya başladığımız özel üniversiteler, yeni öğrencilere kucak açmak için her şeyin “en”i olma telaşında. Bu seneki üniversite reklamlarına da yansıyan bu durum, farklı tasarımlarla donatılmaya çalışan okul binalarımızda ileride hangi imkanlara kavuşabileceğimizin habercisi gibi.

Bize her şeyi sunmak isteyen üniversitelerde yakın gelecekte görseniz şaşırmayacağınız bazı şeyler:

Avokado Bahçesi

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Ana vatanı Meksika olan bu meyveyi sizde dalından kopararak tazecik yiyebilecek, entelektüel seviyenizi ortamlarda yarıştırabileceksiniz. Kemik çerçeveli gözlüğünüzle güzel bir uyum sağlayacağından şüphemiz yok.
Avokado Bahçesi Ana vatanı Meksika olan bu meyveyi sizde dalından kopararak tazecik yiyebilecek, entelektüel seviyenizi ortamlarda yarıştırabileceksiniz. Kemik çerçeveli gözlüğünüzle güzel bir uyum sağlayacağından şüphemiz yok.
Macchiato Akan Musluk

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Ve malum markanın plastik bardakları. 24 saat durmadan macchiato akan bu musluktan ‘doldur doldur hüplet’ felsefesini kullanarak beslenebilir, günlük kafein kotanızı eritebilirsiniz. Ayrıca çeşmenin hemen yanı başında kurulan sehpalardan notebook’unuz ile Ekşi Sözlük’e entry girebilirsiniz.
Macchiato Akan Musluk Ve malum markanın plastik bardakları. 24 saat durmadan macchiato akan bu musluktan ‘doldur doldur hüplet’ felsefesini kullanarak beslenebilir, günlük kafein kotanızı eritebilirsiniz. Ayrıca çeşmenin hemen yanı başında kurulan sehpalardan notebook’unuz ile Ekşi Sözlük’e entry girebilirsiniz.
Sosyal Medya Atölyeleri

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    “Arda Turan ile  yürüme atölyesi”, “Şeyma Şubaşı ile nereyi gezip tozayım da dostu düşmanı çatlatayım” ve “Nihat Doğan ile delikanlı tweet’ler” tarzı en popüler ikonlarından sosyal medya dersleri alabilir, takipçi kasabilirsiniz.
Sosyal Medya Atölyeleri “Arda Turan ile yürüme atölyesi”, “Şeyma Şubaşı ile nereyi gezip tozayım da dostu düşmanı çatlatayım” ve “Nihat Doğan ile delikanlı tweet’ler” tarzı en popüler ikonlarından sosyal medya dersleri alabilir, takipçi kasabilirsiniz.
Şark Köşesi

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Sıra gecelerinin vazgeçilmez mekanı artık eğitim yuvanızda. Gastronomi bölüm başkanımız çiğköfte yoğururken, konservatuvardan hocalarımız müzikal becerileri ile eşlik edecek. Özel günleriniz için kiraya verilir.
Şark Köşesi Sıra gecelerinin vazgeçilmez mekanı artık eğitim yuvanızda. Gastronomi bölüm başkanımız çiğköfte yoğururken, konservatuvardan hocalarımız müzikal becerileri ile eşlik edecek. Özel günleriniz için kiraya verilir.
Cirit Alanı

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Ata sporlarımızı yaşattığımız bu efsane köşemizde hem kalori yakacak, hem de eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Mızrak denk gelmemesi adına yarışmacıların eski sevgililerinin piste yaklaşması yasaktır.
Cirit Alanı Ata sporlarımızı yaşattığımız bu efsane köşemizde hem kalori yakacak, hem de eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Mızrak denk gelmemesi adına yarışmacıların eski sevgililerinin piste yaklaşması yasaktır.
Çevirmeli, Süper Eğlenceli Dönme Dolap

                                    
                                    
                                    
                                    Mahallede ekmek arası patates yediğiniz günlere yelken açacağınız bu über eğlencede tüm sınav stresini atacaksınız. Çevirme kısmında besyo’dan öğrencilerimiz çalışacak, Seçmeler Samet Hoca’nın odasında yapılacaktır.
Çevirmeli, Süper Eğlenceli Dönme Dolap Mahallede ekmek arası patates yediğiniz günlere yelken açacağınız bu über eğlencede tüm sınav stresini atacaksınız. Çevirme kısmında besyo’dan öğrencilerimiz çalışacak, Seçmeler Samet Hoca’nın odasında yapılacaktır.
Dev Kampüs Kliması

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Yazın ısıtacak, kışın soğutacak. Bu efsane ürünle kampüsümüzde her mevsim çok rahat gezebileceksiniz.
Dev Kampüs Kliması Yazın ısıtacak, kışın soğutacak. Bu efsane ürünle kampüsümüzde her mevsim çok rahat gezebileceksiniz.
Galata Köprüsü

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Bu köprü ile ders aralarında ve boş zamanlarınızda balık tutabilecek, keşifli dostluklara yelken açabileceksiniz. Tutulan balıkları Dost Yoğurt kovasına doldurmak şart.
Galata Köprüsü Bu köprü ile ders aralarında ve boş zamanlarınızda balık tutabilecek, keşifli dostluklara yelken açabileceksiniz. Tutulan balıkları Dost Yoğurt kovasına doldurmak şart.
24 Saat Konser

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Bahar şenliklerini yıla yayıyoruz. Kampüsümüzün en güzide köşesine kurulmuş performans sahnemizde, Tivorlu İsmail’den Ahmet Özhan’a kadar geniş skalamız ile 24 saat eğlence sunuyoruz. Hiç bitmeyen bu konser deneyimi sizi yaşlanmaktan alıkoyacak.
24 Saat Konser Bahar şenliklerini yıla yayıyoruz. Kampüsümüzün en güzide köşesine kurulmuş performans sahnemizde, Tivorlu İsmail’den Ahmet Özhan’a kadar geniş skalamız ile 24 saat eğlence sunuyoruz. Hiç bitmeyen bu konser deneyimi sizi yaşlanmaktan alıkoyacak.
Kıvanç Tatlıtuğ Enstitüsü 

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Bu enstitü hem Türk bilim hayatına, hem de magazin dünyamıza büyük bir hizmet! Ales puanı ile öğrenci kabul ettiğimiz bu enstitüden mezun olduğunuzda, siz de kot reklamında oynayabilir, fotomodellik yapabilir, gençlerin ilgi odağı haline gelebilirsiniz.
Kıvanç Tatlıtuğ Enstitüsü Bu enstitü hem Türk bilim hayatına, hem de magazin dünyamıza büyük bir hizmet! Ales puanı ile öğrenci kabul ettiğimiz bu enstitüden mezun olduğunuzda, siz de kot reklamında oynayabilir, fotomodellik yapabilir, gençlerin ilgi odağı haline gelebilirsiniz.