Yaptığınızda kendinizi harika hissedeceğiniz, enerjinizi yükseltecek 10 şey

Huzurlu ve mutlu olmanızı sağlayacak zihinsel bir tutum gerçekleştirmek istiyorsanız işte size formüller...

Sürekli bir boşluktaymış gibi hissediyor, sık sık hayatınızın ne kadar monoton ve ne kadar sıradan olduğundan dert yanıyorsanız; size mutluluğun formülünün en az bir Demet Akalın şarkısında olduğu kadar açık olduğunu söylemek ve bu konuda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağımızı belirtmek isteriz.

Fakat merak etmeyin, işe herhangi bir karşı cins ya da bebek karıştırmayacağız! İşte kendinizi anında harika hissedeceğiniz 10 şey...
Aptalca şakalar yapın
Sert bir mizacınızın olması asla eğlenmeyeceğiniz anlamına gelmez.

Gülmeyi, eğlenmeyi bilen insanlar da güçlüdür bunu unutmayın!
Aptalca şakalar yapın Sert bir mizacınızın olması asla eğlenmeyeceğiniz anlamına gelmez. Gülmeyi, eğlenmeyi bilen insanlar da güçlüdür bunu unutmayın!
Bir sevdiğinizi övün
İçinizden sürekli söylediğiniz ama ona bir türlü söylemediğiniz o cümleyi suratına kurun!
Bir sevdiğinizi övün İçinizden sürekli söylediğiniz ama ona bir türlü söylemediğiniz o cümleyi suratına kurun!
Bahşiş bırakın
Sizinle ilgilenen ve surat asmayan garsona büyük bir bahşiş bırakın!
Bunun onun yüzünde yarattığı ifadeyi göremeseniz bile birinin sevgisini kazandığınızı kalbinizde hissedeceğinize emin olabilirsiniz!
Bahşiş bırakın Sizinle ilgilenen ve surat asmayan garsona büyük bir bahşiş bırakın! Bunun onun yüzünde yarattığı ifadeyi göremeseniz bile birinin sevgisini kazandığınızı kalbinizde hissedeceğinize emin olabilirsiniz!
Memnuniyetinizi bildirin
Eğer iyi bir servisle karşılaştıysanız ve insanlar sizi hoş karşılıyorsa buna sadece memnun olmakla kalmayın, bu güzel deneyiminizi yöneticileriyle paylaşın.
Memnuniyetinizi bildirin Eğer iyi bir servisle karşılaştıysanız ve insanlar sizi hoş karşılıyorsa buna sadece memnun olmakla kalmayın, bu güzel deneyiminizi yöneticileriyle paylaşın.
Bir evsize yiyecek alın
Böyle şeylerin etkileri genelde doğru orantılı olur.

Gözlerindeki mutluluğu görmek sizi ondan bile çok mutlu edecektir!
Bir evsize yiyecek alın Böyle şeylerin etkileri genelde doğru orantılı olur. Gözlerindeki mutluluğu görmek sizi ondan bile çok mutlu edecektir!
Kan bağışlayın
Bağışladığınız kan ile birinin hatta birilerinin hayatını kurtarmış olabilirsiniz. Gördünüz mü, huzurlu olmamak için hiçbir sebebiniz yok!
Kan bağışlayın Bağışladığınız kan ile birinin hatta birilerinin hayatını kurtarmış olabilirsiniz. Gördünüz mü, huzurlu olmamak için hiçbir sebebiniz yok!
Huzurevi ziyaretleri yapın
Orada sürekli, belki de hiç gelmeyen ve gelmeyecek birilerini bekleyen o kadar göz var ki! Sizler onların yerini bir nebze doldurabilirsiniz, ne kadar mutlu olduklarını görünce inanamayacaksınız!
Huzurevi ziyaretleri yapın Orada sürekli, belki de hiç gelmeyen ve gelmeyecek birilerini bekleyen o kadar göz var ki! Sizler onların yerini bir nebze doldurabilirsiniz, ne kadar mutlu olduklarını görünce inanamayacaksınız!
Bir çocuğa balon vermek
Bunları yaptıktan sonra başkalarını mutlu etmiş olmaktan ziyade kendinizi sevmeye başlayacaksınız.
Mutluluğun formülü hakkında en önemli sırrı vermiş olduk böylece:)
Bir çocuğa balon vermek Bunları yaptıktan sonra başkalarını mutlu etmiş olmaktan ziyade kendinizi sevmeye başlayacaksınız. Mutluluğun formülü hakkında en önemli sırrı vermiş olduk böylece:)
Bir sevdiğinize kendi el yazınızla mektup yazın
Teknolojinin bu kadar hayatımıza girdiği zamanlarda unutulan bazı değerler elbette ki oluyor. Birini el yazınızla ne kadar mutlu edebileceğinizi biliyor musunuz? Hem bu size küçük bir terapi gibi olacak!
Bir sevdiğinize kendi el yazınızla mektup yazın Teknolojinin bu kadar hayatımıza girdiği zamanlarda unutulan bazı değerler elbette ki oluyor. Birini el yazınızla ne kadar mutlu edebileceğinizi biliyor musunuz? Hem bu size küçük bir terapi gibi olacak!
Anneyi aramak…
Bir sebebi olmasına gerek yok, sadece sohbet etmek için annenizi arayın. Terapi gibi gelecektir. Belki çok şey anlatıyor, belki çok üzerinize düşüyor ama bunun asla katlanılamayacak düzeyde olduğunu düşünmüyoruz.
Anneyi aramak… Bir sebebi olmasına gerek yok, sadece sohbet etmek için annenizi arayın. Terapi gibi gelecektir. Belki çok şey anlatıyor, belki çok üzerinize düşüyor ama bunun asla katlanılamayacak düzeyde olduğunu düşünmüyoruz.
Komşuluk ve yardımlaşma ölmesin
Komşunuza yardım edebileceğiniz bir konu olduğunda yardım edin. Ya da yaptığınız harika tatlılardan onlara da ikram edin!
Komşuluk ve yardımlaşma ölmesin Komşunuza yardım edebileceğiniz bir konu olduğunda yardım edin. Ya da yaptığınız harika tatlılardan onlara da ikram edin!
Kıyafetlerinizi bağışlayın
Olmayan ya da giymediğiniz kıyafetleri atmak yerine bir hayır kurumuna bağışlayın. Sizin eski moda bulduğunuz şeyleri bayıla bayıla giyecek pek çok insan var inanın!
Kıyafetlerinizi bağışlayın Olmayan ya da giymediğiniz kıyafetleri atmak yerine bir hayır kurumuna bağışlayın. Sizin eski moda bulduğunuz şeyleri bayıla bayıla giyecek pek çok insan var inanın!