11 Nisan 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Arşiv.
Arşiv.

11 Nisan 2019 Perşembe günü' Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 11 Nisan 2019 Perşembe günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Büyükelçilikte yaşayan Assange gözaltına alındı

                                    
                                    Londra polisi, Ekvador'un verdiği sığınma hakkını geri çekmesinin ardından Assange'ı bu ülkenin Londra'daki elçiliğinde gözaltına aldı. 2012'den beri Ekvador'un Londra Büyükelçiliğinde yaşayan Wikileaks'in kurucusu Assange'ın 'yasa dışı yollarla' sığınma hakkının elinden alındığı iddia edildi.
Büyükelçilikte yaşayan Assange gözaltına alındı Londra polisi, Ekvador'un verdiği sığınma hakkını geri çekmesinin ardından Assange'ı bu ülkenin Londra'daki elçiliğinde gözaltına aldı. 2012'den beri Ekvador'un Londra Büyükelçiliğinde yaşayan Wikileaks'in kurucusu Assange'ın 'yasa dışı yollarla' sığınma hakkının elinden alındığı iddia edildi.
WhatsApp, arşivlenen sohbetlere bildirimleri susturma özelliği ekledi

                                    
                                    WhatsApp, en son Android Beta sürümüne 'Arşivlenmiş Sohbetleri' yok sayma özelliğini ekliyor. Böylece arşivlenmiş sohbetlere gelen bildirimler sebebiyle sohbetler ana pencereye düşmüyor.
WhatsApp, arşivlenen sohbetlere bildirimleri susturma özelliği ekledi WhatsApp, en son Android Beta sürümüne 'Arşivlenmiş Sohbetleri' yok sayma özelliğini ekliyor. Böylece arşivlenmiş sohbetlere gelen bildirimler sebebiyle sohbetler ana pencereye düşmüyor.
Çekilen aracınızın nerede olduğunu E-Devlet'ten görüntüleyebilmek artık mümkün

                                    
                                    Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından e-devlet'e eklenen yeni bir özellikle birlikte yanlış park dolayısıyla otoparka çekilen araçların nerede olduğunun bilgisi anlık bildirimle vatandaşa iletilebilecek.
Çekilen aracınızın nerede olduğunu E-Devlet'ten görüntüleyebilmek artık mümkün Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından e-devlet'e eklenen yeni bir özellikle birlikte yanlış park dolayısıyla otoparka çekilen araçların nerede olduğunun bilgisi anlık bildirimle vatandaşa iletilebilecek.
Serbest Güreş Milli Takımı, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya aldı

                                    
                                    Serbest Güreş Milli Takımı, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya aldı. Türkiye, Serbest Güreş Milli Takımı şampiyonada 10 sıkletin 7'sinde madalya kazanmayı başardı- Taha Akgül 7. Avrupa şampiyonluğunu elde etti.
Serbest Güreş Milli Takımı, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya aldı Serbest Güreş Milli Takımı, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya aldı. Türkiye, Serbest Güreş Milli Takımı şampiyonada 10 sıkletin 7'sinde madalya kazanmayı başardı- Taha Akgül 7. Avrupa şampiyonluğunu elde etti.
Endonezya'da etkili olan selden 24 bin kişinin etkilendiği bildirildi

                                    
                                    Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde hafta başından bu yana etkili olan selden 24 bin 813 kişinin olumsuz etkilendiği bildirildi.
Endonezya'da etkili olan selden 24 bin kişinin etkilendiği bildirildi Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde hafta başından bu yana etkili olan selden 24 bin 813 kişinin olumsuz etkilendiği bildirildi.
LG şeffaf katlanabilir telefon patenti aldı

                                    
                                    Birçok şirket katlanabilir telefonlar konusunda 'standart' bir tasarıma yönelirken LG şeffaf yapıdaki katlanabilir model için patent aldı.
LG şeffaf katlanabilir telefon patenti aldı Birçok şirket katlanabilir telefonlar konusunda 'standart' bir tasarıma yönelirken LG şeffaf yapıdaki katlanabilir model için patent aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >