14 Nisan 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Arşiv.
Arşiv.

14 Nisan 2019 Pazar günü' Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 14 Nisan 2019 Pazar günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

Çukur dizisinin final tarihi belli oldu

                                    
                                    Reyting rekortmeni dizi Çukur, başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılmasının ardından kadrosunu yenilmeye başladı. Final yapacağı iddialarını yalanlayan dizi ekibi 7 bölüm sonra sezon final yapacağını ve gelecek seneye de tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı.
Çukur dizisinin final tarihi belli oldu Reyting rekortmeni dizi Çukur, başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılmasının ardından kadrosunu yenilmeye başladı. Final yapacağı iddialarını yalanlayan dizi ekibi 7 bölüm sonra sezon final yapacağını ve gelecek seneye de tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı.
Türkiye, savunma, havacılık ve uzay sanayisinde namlu ve roket gövdesi gibi stratejik ürünlerde yerli ve milli çözümler geliştirdi.

                                    
                                    Türkiye, savunma, havacılık ve uzay sanayisinde namlu ve roket gövdesi gibi stratejik ürünlerde yerli ve milli çözümler geliştirilmeye devam ediyor. Özellikle 5,56, 7,62, 9 ve 12,7 milimetre kalibreli namlu imalatında örtülü veya açık ambargolara yerli ve milli özgün çözüm sunabilecek noktaya gelen Repkon, 40 milimetre kalibreli bomba atarların yiv setli namlularını kullanıma sunmayı başardı.
Türkiye, savunma, havacılık ve uzay sanayisinde namlu ve roket gövdesi gibi stratejik ürünlerde yerli ve milli çözümler geliştirdi. Türkiye, savunma, havacılık ve uzay sanayisinde namlu ve roket gövdesi gibi stratejik ürünlerde yerli ve milli çözümler geliştirilmeye devam ediyor. Özellikle 5,56, 7,62, 9 ve 12,7 milimetre kalibreli namlu imalatında örtülü veya açık ambargolara yerli ve milli özgün çözüm sunabilecek noktaya gelen Repkon, 40 milimetre kalibreli bomba atarların yiv setli namlularını kullanıma sunmayı başardı.
WhatsaApp dünya genelinde çöktü

                                    Dünya genelinde 1.5 milyarı aşkın kişinin aktif olarak kullandığı WhatsApp uygulaması çöktü.
WhatsaApp dünya genelinde çöktü Dünya genelinde 1.5 milyarı aşkın kişinin aktif olarak kullandığı WhatsApp uygulaması çöktü.
Julian Assange ile bağlantılı olduğu iddia edilen  bir kişi gözaltına alındı. 

                                    
                                    Wikileaks kurucusu Julian Assange ile bağlantılı olduğu iddia edilen İsveçli bir bilgisayar programcı, Ekvador Devlet Başkanı Lenin Moreno'ya şantaj yapmak üzere kumpas kurulmasında rolü olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.
Julian Assange ile bağlantılı olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. Wikileaks kurucusu Julian Assange ile bağlantılı olduğu iddia edilen İsveçli bir bilgisayar programcı, Ekvador Devlet Başkanı Lenin Moreno'ya şantaj yapmak üzere kumpas kurulmasında rolü olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.
Fenerbahçe Galatasaray derbisi berabere bitti.

                                    
                                    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta 10 kişi kalan sarı lacivertli ekip, 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı ve iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürdü.
Fenerbahçe Galatasaray derbisi berabere bitti. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan maçta 10 kişi kalan sarı lacivertli ekip, 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı ve iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdürdü.
Game of Thrones final sezonu ile yayına girdi

                                    
                                    Tüm dünyanın neredeyse 1.5 yıldır heyecanla beklediği Game of Thrones dizisinin final sezonu nihayet bu gece yayınlandı.
Game of Thrones final sezonu ile yayına girdi Tüm dünyanın neredeyse 1.5 yıldır heyecanla beklediği Game of Thrones dizisinin final sezonu nihayet bu gece yayınlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >