24 Nisan 2019: 6 başlıkta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberler

Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmeler.
Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmeler.

'24 Nisan 2019 Çarşamba günü' Türkiye'de ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı?' 6 başlıkta sizler için özetledik.

6 başlıkta 24 Nisan 2019 Çarşamba günü Türkiye'de ve dünyada öne çıkan haberleri derledik.

İstanbullu Gelin'e veda
Başarılı yapımlardan biri olan İstanbullu Gelin dizisi, ekranlara mayıs ayında veda ediyor. Final kararı alan dizinin ekibi önceki gün veda yemeğinde bir araya geldi
İstanbullu Gelin'e veda Başarılı yapımlardan biri olan İstanbullu Gelin dizisi, ekranlara mayıs ayında veda ediyor. Final kararı alan dizinin ekibi önceki gün veda yemeğinde bir araya geldi
Mars’ta 'ilk deprem' kaydedildi
NASA'nın Mars'taki sismik inceleme aracı InSight, kızıl gezegende küçük bir yer sarsıntısını kaydetti. Bilim adamları, bunun gezegende kayıt altına alınan ilk deprem olduğuna inanıldığını açıkladı.
Mars’ta 'ilk deprem' kaydedildi NASA'nın Mars'taki sismik inceleme aracı InSight, kızıl gezegende küçük bir yer sarsıntısını kaydetti. Bilim adamları, bunun gezegende kayıt altına alınan ilk deprem olduğuna inanıldığını açıkladı.
Kuzey Kore lideri Kim Rusya'ya gitti
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmek için Rusya'nın Vladivostok kentine gitti. Kuzey Kore lideri ekmek ve tuz ikram edilerek karşılandı.
Kuzey Kore lideri Kim Rusya'ya gitti Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmek için Rusya'nın Vladivostok kentine gitti. Kuzey Kore lideri ekmek ve tuz ikram edilerek karşılandı.
Google Duo grup görüntülü görüşme özelliğini aktif etti
Google Duo uzun süredir test ettiği 'grup görüntülü görüşme' özelliğini bazı ülkeler için test sürecine açtı. Şu anda Endonezya'daki kullanıcılar Google Duo'dan dört kişiye kadar görüntülü görüşme yapabiliyor.
Google Duo grup görüntülü görüşme özelliğini aktif etti Google Duo uzun süredir test ettiği 'grup görüntülü görüşme' özelliğini bazı ülkeler için test sürecine açtı. Şu anda Endonezya'daki kullanıcılar Google Duo'dan dört kişiye kadar görüntülü görüşme yapabiliyor.
Google Chrome 74, Windows Karanlık Mod ile otomatik bağlantı kuruyor
Google Chrome yeni sürümüyle birlikte Windows 10'daki tema ayarlarına eşlik ediyor. Böylece sistem ayarlarından yapılan koyu tema özelliği Google Chrome'da kendisini Karanlık Mod olarak gösteriyor.
Google Chrome 74, Windows Karanlık Mod ile otomatik bağlantı kuruyor Google Chrome yeni sürümüyle birlikte Windows 10'daki tema ayarlarına eşlik ediyor. Böylece sistem ayarlarından yapılan koyu tema özelliği Google Chrome'da kendisini Karanlık Mod olarak gösteriyor.
ABD başkanlık yarışına Joe Biden da katılacak 
ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde başkan yardımcılığı yapanJoe Biden'ın 2020 seçimleri için yarışa girmeye karar verdiği ve perşembe günü aday adaylığını açıklayacağı iddia edildi.
ABD başkanlık yarışına Joe Biden da katılacak ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde başkan yardımcılığı yapanJoe Biden'ın 2020 seçimleri için yarışa girmeye karar verdiği ve perşembe günü aday adaylığını açıklayacağı iddia edildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >