Güne başlarken: 21 Eylül'de neler olacak?

trump erdoğan
trump erdoğan

20 Eylül'de yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıklı 'Güne başlarken' bültenimize göz gezdirin.

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

İstanbul Devlet Opera ve Balesi sezonu açıyor

                                    İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sezon açılışı ve Grand Pera'nın yeni sezondaki etkinlikleri basın toplantısıyla duyurulacak. 2017-18 sezonunu Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenleyeceği “Açılış Gala Konseri” ile açacak ve açılış gala konseri 23 Eylül Eylül saat 20:00'da başlayacak.
İstanbul Devlet Opera ve Balesi sezonu açıyor İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sezon açılışı ve Grand Pera'nın yeni sezondaki etkinlikleri basın toplantısıyla duyurulacak. 2017-18 sezonunu Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenleyeceği “Açılış Gala Konseri” ile açacak ve açılış gala konseri 23 Eylül Eylül saat 20:00'da başlayacak.
Ziraat Türkiye Kupası 3. turu, 6 karşılaşmayla sona erecek

                                    Ziraat Türkiye Kupası 3. turu, 13:00’dan 21:15’e kadar süren 6 karşılaşmayla sona erecek. Bugünün programı şöyle:Anagold 24 Erzincanspor – EskişehirEyüpspor – Sakaryaspor A.Ş. Kızılcabölükspor – ÜmraniyesporDemir Grup Sivasspor – Bugsaş Spor A.Ş. Afyet Afyonspor – MKE Ankaragücü Çaykur Rizespor A.Ş – Nevşehir Gençlik
Ziraat Türkiye Kupası 3. turu, 6 karşılaşmayla sona erecek Ziraat Türkiye Kupası 3. turu, 13:00’dan 21:15’e kadar süren 6 karşılaşmayla sona erecek. Bugünün programı şöyle:Anagold 24 Erzincanspor – EskişehirEyüpspor – Sakaryaspor A.Ş. Kızılcabölükspor – ÜmraniyesporDemir Grup Sivasspor – Bugsaş Spor A.Ş. Afyet Afyonspor – MKE Ankaragücü Çaykur Rizespor A.Ş – Nevşehir Gençlik
TÜİK, eylül ayı tüketici güven endeksini açıklayacak

                                    Türkiye İstatistik Kurumu ve Merkez Bankası tarafından hazırlanan Tüketici Güven Endeksi'nin ağustos ayı sonuçlarında endeks bir önceki aya göre yüzde 0,3 oranında azaldı. Geçen yıl ağustos ayında 74,4 olan endeks 2017'de 71,1'e geriledi.
TÜİK, eylül ayı tüketici güven endeksini açıklayacak Türkiye İstatistik Kurumu ve Merkez Bankası tarafından hazırlanan Tüketici Güven Endeksi'nin ağustos ayı sonuçlarında endeks bir önceki aya göre yüzde 0,3 oranında azaldı. Geçen yıl ağustos ayında 74,4 olan endeks 2017'de 71,1'e geriledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşecek

                                    Cumhurbaşkanı
Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'nin himayesinde
Marriott Marquis Otel'de düzenlenecek "Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman
Toplumuyla Buluşma" programına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip
Erdoğan, Lotte New York Palace Otel'de ABD Başkanı Donald Trump ile görüşecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'nin himayesinde Marriott Marquis Otel'de düzenlenecek "Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman Toplumuyla Buluşma" programına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lotte New York Palace Otel'de ABD Başkanı Donald Trump ile görüşecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >