Güne başlarken: 22 Eylül'de neler olacak?

mgk
mgk

22 Eylül'de yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıklı 'Güne başlarken' bültenimize göz gezdirin.

MGK, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) düzenlemeyi planladığı bağımsızlık referandumu öncesi bugün toplanıyor.

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Eylül ayı finansal hizmetler istatistikleri açıklanacak

                                    
                                    Geçtiğimiz ay Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Ağustos ayına ilişkin Finansal Hizmetler Anketi ve Finansal Hizmetler Güven Endeksi açıklanmış, finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), Ağustos'ta bir önceki aya kıyasla 5,2 puan artarak 171,6 seviyesine yükselmişti.
Eylül ayı finansal hizmetler istatistikleri açıklanacak Geçtiğimiz ay Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Ağustos ayına ilişkin Finansal Hizmetler Anketi ve Finansal Hizmetler Güven Endeksi açıklanmış, finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), Ağustos'ta bir önceki aya kıyasla 5,2 puan artarak 171,6 seviyesine yükselmişti.
Haftanın ilk maçı Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında olacak

                                    Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında zirvenin 5 puan gerisindeki Trabzonspor ile ilk 5 haftada 4 puan alan Aytemiz Alanyaspor bu akşam Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele 20:00'da beIN SPORTS 1' den naklen ekranlara gelecek.
Haftanın ilk maçı Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında olacak Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında zirvenin 5 puan gerisindeki Trabzonspor ile ilk 5 haftada 4 puan alan Aytemiz Alanyaspor bu akşam Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele 20:00'da beIN SPORTS 1' den naklen ekranlara gelecek.
MGK ve ardından Bakanlar Kurulu toplanıyor

                                    Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum öncesinde Milli Güvenlik Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Günlerdir beklenen toplantı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem Milli Güvenlik Kurulu Toplantımızı yapacağız hemen arkasından da Bakanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. Tabii bütün bunlarla beraber atacağımız yeni bir adım daha var." dedi.MGK'nın 15:00'da, Bakanlar Kurulu'nun ise 18:00'da toplanacağı bildirildi.
MGK ve ardından Bakanlar Kurulu toplanıyor Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum öncesinde Milli Güvenlik Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Günlerdir beklenen toplantı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem Milli Güvenlik Kurulu Toplantımızı yapacağız hemen arkasından da Bakanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. Tabii bütün bunlarla beraber atacağımız yeni bir adım daha var." dedi.MGK'nın 15:00'da, Bakanlar Kurulu'nun ise 18:00'da toplanacağı bildirildi.
7 film vizyona giriyor

                                    
                                    Bu hafta 7 film vizyona giriyor. 3’ü yerli 4’ü yabancı vizyona giren 7 film şöyle: "Atçalı Kel Mehmet", “Ay Lav Yu Tuu”, "Elly Hakkında", "Kingsman: Altın Çember", "İz", "Kaçış Odası" ve "Tarla"Filmlerle ilgili ayrıntılar için burayı inceleyebilirsiniz.
7 film vizyona giriyor Bu hafta 7 film vizyona giriyor. 3’ü yerli 4’ü yabancı vizyona giren 7 film şöyle: "Atçalı Kel Mehmet", “Ay Lav Yu Tuu”, "Elly Hakkında", "Kingsman: Altın Çember", "İz", "Kaçış Odası" ve "Tarla"Filmlerle ilgili ayrıntılar için burayı inceleyebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >