İki kadın takside doğum yaptı

Taksiden gelen korna sesiyle hastanenin bahçesine çıkan personel, taksinin etrafına çarşaf çevirerek doğumları gerçekleşti.
Taksiden gelen korna sesiyle hastanenin bahçesine çıkan personel, taksinin etrafına çarşaf çevirerek doğumları gerçekleşti.

Taksiyle doğum hastanesinin acil girişine kadar getirilen İ.R. ve E.R. doğumun aniden gerçekleşmesi üzerine hastane görevlileri tarafından müdahale edildi. Taksinin çevresi çarşafla kapatıldıktan sonra doğumlar gerçekleşti. İlk doğumun şokunu atlatamayan hastane personeli bir saat sonra aynı şekilde taksinin içinde ikinci doğumu gerçekleştirdi.

Acil doğum için hastaneye kaldırılan 2 kadın bir saat arayla taksinin içinde doğum yaptı. Evlerinde fenalaşınca taksiyle hastanenin kapısına kadar getirilen anneler, hastaneye giremeden çocuklarını dünyaya getirdi. Taksi içinde iki kadına doğum yaptıran hastane çalışanları daha önce böyle bir olay ile karşılaşmadıklarını söyledi. 2 kız bebeğin ve annelerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Ege Doğum Evi ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan iki doğum olayı, hastane personelini şoke etti. 2 anne adayı bir saat arayla hastanenin kapısında taksinin içinde doğum yaptı. Taksiden gelen korna sesiyle hastanenin bahçesine çıkan personel, taksinin etrafına çarşaf çevirerek doğumları gerçekleşti.

Taksinin etrafı çarşafla kapatıldı

Taksiyle doğum hastanesinin acil girişine kadar getirilen İ.R. ve E.R. doğumun gerçekleşmeye başlaması üzerine kendisine müdahale eden hastane görevlileri tarafından sedyeye alınamadı. Bunun üzerine doğumhanede görevli bir ebe, doğum için dışarı çıktı. Burada taksinin çevresi çarşafla kapatıldıktan sonra doğumlar gerçekleşti. İlk doğumun şokunu atlatamayan hastane personeli bir saat sonra acil şekilde korna çalan taksiyi görünce şoke oldu.

Dünyaya gelen kız bebeklerin ve annelerinin sağlık durumu iyi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >