Minik Ceylin'in son sözleri: Şükriye teyze ne yapıyorsun!

Minik Ceylin'in son sözleri bu oldu: ‘Şükriye teyze ne yapıyorsun?’
Minik Ceylin'in son sözleri bu oldu: ‘Şükriye teyze ne yapıyorsun?’

İzmir Ödemiş'te 2017'nin Haziran ayında evlerinin önünde oynarken biranda kaybolan ve komşuları tarafından öldürdüğü belirlenen 10 yaşındaki Ceylin'in son sözleri yürek dağladı.

İzmir Ödemiş’te 10 Haziran 2017’de evlerinin önünde oyun oynarken biranda kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen “Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz” yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen Ceylin Atik’in cesedi, komşuları Serdar ve Şükran Türkmen’in evinde bulundu. Fidye almak için gerçekleştirilen olaydan sonra Türkmen çifti ve R.Ö. (62) tutuklanmıştı.

  • Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada Türkmen hakkında ağırlaştırılmış müebbet, anneleri R.Ö. hakkında ise 6 aydan 5 yıla kadar cezalandırılmaları istemiyle iddianame düzenlendi. İddianameyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

‘Şükriye teyze ne yapıyorsun?’

Akşam'ın haberine göre; Ceylin’in 3 yaşındaki oğluyla oynaması için eve geldiğini söyleyen sanık Şükriye Türkmen, “Oğlumu banyoda yıkarken Ceylin de banyo kapısında bekliyordu. Çamaşır makinesi üzerinde duran beyaz renkli el havlusunu aldım ve bana sırtı dönük olan Ceylin direniyordu, ite ite çamaşır odasına götürdüm. Bu sırada Ceylin bana boğuk bir sesle ‘Şükriye teyze ne yapıyorsun?’ dedi. Direnci kırıldı’’ dedi.

Şükriye Türkmen, daha sonra Ceylin’i sandığın içerisine koyup üzerine battaniye ve yorganları koyduğunu anlattı. Cumhuriyet Savcısı Burak Deveci, Türkmen çiftinin, Ceylin’i henüz hayattayken kapalı sandık içerisine koydukları ve havasızlıktan Ceylin’in öldüğünü, Türkmen çiftinin olaydan 15 gün öncesine uzanan belirli plan çerçevesinde eylemlerini gerçekleştirdikleri iddianamede belirtti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >