19 Kasım reyting sonuçları açıklandı

19 Kasım reyting sonuçlarında, Çukur dizisi birinci sırayı yine kimseye bırakmadı.
19 Kasım reyting sonuçlarında, Çukur dizisi birinci sırayı yine kimseye bırakmadı.

Çukur, Söz rekabetine MasterChef de dahil oldu. 19 Kasım Pazartesi akşamı rekabet eden tüm programların reyting sonuçları açıklandı. İşte 19 Kasım Pazartesi reyting sonuçlarına ilişkin bilgiler!

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor. Pazartesi akşamlarının reyting yarışına, bir de TV8 kanalındaki MasterChef programı da dahil oldu. Reytinglerde üst sıralarda yer alan yapımlar, her hafta kıyasıya mücadele ediyor. Peki, 19 Kasım reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

  • Reyting nedir, nasıl ölçülür?
  • İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.
  • Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu

                                    Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Yeni programlar, diziler ve yarışmaların ardından oluşan reytingler de araştırılmaya başlandı. Peki 19 Kasım reyting sonuçlarında son durum ne?


19 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı?


Reyting sonuçları açıklandı.


AB reyting sonuçlar...
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Yeni programlar, diziler ve yarışmaların ardından oluşan reytingler de araştırılmaya başlandı. Peki 19 Kasım reyting sonuçlarında son durum ne? 19 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları açıklandı. AB reyting sonuçlar...
TOTAL
TOTAL
AB
AB
ABC
ABC
12 Kasım TOTAL
12 Kasım TOTAL
12 Kasım AB
12 Kasım AB
12 Kasım ABC
12 Kasım ABC
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >