2018'in magazin bombası ondan geldi! İmparator o isimle yeniden nikah masasına oturuyor

ibrahim tatlıses
ibrahim tatlıses

İmparator İbrahim Tatlıses, bir zamanlar evli olduğu o isme canlı yayında evlenme teklif etti.

Show TV'de ekrana gelen "Seda Sayan'la" programına açıklamalarda bulunan İmparator İbrahim Tatlıses, eski eşine canlı yayında evlenme teklif etti.

Bu zamana kadar 4 evliliği bulunan Tatlıses, ilk evliliğini 1979 yılında Adalet Durak isimli bir hanım ile yaptı. Sanatçının bu evliliğinden 2 kızı, 1 oğlu oldu. İkinci evliliğini Yeşilçam'ın büyük aktristlerinden Perihan Savaş ile yapan Tatlıses'in bu birlikteliğinden de bir kızı oldu. Derya Tuna ile olan 3. evliliğinden İdo adlı bir oğlu olan sanatçının son evliliğinden küçük bir kızı ve aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda kabul ettiği Dilan adından bir kızı daha bulunuyor.

Tatlıses, yakın dostu Seda Sayan'ın programında eski eşlerinden birisine evlenme teklifi etti.

"Ona aşık değilim"

Tatlıses, son eşi Ayşegül Yıldız'a canlı yayında şu cümleleri kurdu: "Evlenmeyi düşünüyorum. Elif'in annesi Ayşegül Yıldız'a evlenme teklifim olacak. Ayşegül Yıldız'a aşık değilim, ama evlenmek istiyorum. Kendisine bu teklifimi daha önce sunmadım. Televizyon ekranlarından ona teklif ediyorum" dedi.

Ayşegül Yıldız kimdir?

Ayşegül Yıldız Bodrum’da liseye giderken, İbo’nun Fırat dizisinin çekimlerini gördü ve sokakta izlemeye başladı. Bu sırada onu görüp beğenen Tatlıses, asistanını yollayarak dizide oynamasını teklif etti. Böylelikle Ayşegül de, Fırat dizisinin Bodrum’da çekilen beş bölümünde rol alarak oyunculuğa adım attı.

Bodrum’da liseyi bitirince ailesiyle Bursa’ya döndü. Bursa’da yerel kanallarda sunuculuk yapıyordu. Diziden 7 ay sonra İbo’nun Bursa konserinde yanına gitti. İbo ona, “Sen neredesin, ne telefonun ne adresin var, arayıp sormadın” diye sitem etti. Çektiği İmparator dizisi için İstanbul’a davet etti. Ayşegül ailesinin izniyle İstanbul’a geldi.

Bundan sonra Tatlıses, Ayşegül Yıldız’ı koruması altına aldı ve destekledi. Klibin ardından kendi oynadığı bir halı reklamında da ona rol verdi. 101 kız arasından onu seçtiğini belirterek basın toplantısında “İşte benim fıstığım” diyerek tanıttı. Yıldız peş peşe tanıtımlara ve açılışlara giderek magazin basınında sık sık boy göstermeye başladı.

Ayşegül Yıldız, 2002 yılında İstanbul’da düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı. Finale kaldı ve burada dördüncü olduktan kısa süre sonra mankenliği bıraktı. Tatlıses’in desteğiyle İngilizce kursuna gitti. Tatlıses’e ait televizyon kanalında sunuculuk yaptı. İbrahim Tatlıses’in müzik şirketi İdobay’da çalıştı ve kısa süre sonra Tatlıses bünyesinde kurulan menajerlik ve organizasyon işi yapan Ses Ajans’ta yöneticilik yaptı. İbo’nun “Mavişim” adlı şarkıyı, Ayşegül Yıldız’dan ilham alarak yaptığını ve ona armağan ettiğini, Yıldız 2002 yılında Şamdan Dergisi’ne açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >