30 kişinin ölümüyle sonuçlanan tatlı krizi

Pakistan'ın meşhur tatlısı laddu
Pakistan'ın meşhur tatlısı laddu

Son günlerde sıkça duyduğumuz gıda skandallarına, bir yenisi daha eklendi. Herkesin bayılarak yediği o yerel tatlı, 30 kişinin ölümüne sebep oldu.

Pakistan'da 30'dan fazla kişi, bölgede yerel bir tatlı olan ladduyu yedikten sonra öldü. En meşhur tatlılar arasında yer alan ladduya, kasten zehir karıştırıldığı anlaşıldı.

Çileklerden dikiş iğnesi çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Avustralya'da paketlenmiş haldeki çileklerin içlerinden dikiş iğnesi çıkması da büyük bir gıda skandalına yol açmıştı.

Dükkan sahibi itiraf etti
Pakistan'ın 30'dan fazla kişinin ölümüne sebep olan meşhur tatlısı laddunun, zehirli olduğu anlaşıldı. Polisin yaptığı soruşturmada tatlı dükkanının sahibinin kardeşi, aile ile arasında yaşanan bir tartışma üzerine zehri kendisinin karıştırdığını itiraf etti.
Dükkan sahibi itiraf etti Pakistan'ın 30'dan fazla kişinin ölümüne sebep olan meşhur tatlısı laddunun, zehirli olduğu anlaşıldı. Polisin yaptığı soruşturmada tatlı dükkanının sahibinin kardeşi, aile ile arasında yaşanan bir tartışma üzerine zehri kendisinin karıştırdığını itiraf etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >