42 gündür yoğun bakımda yatan Cem Özer: 'Ben öldüm'

Cem Özer 42 gün sonra yoğun bakımdan çıktı: 'Birbirimize vereceğimiz en güzel armağan sevgi'
Cem Özer 42 gün sonra yoğun bakımdan çıktı: 'Birbirimize vereceğimiz en güzel armağan sevgi'

Film çekimleri sırasında sette kaza geçiren ünlü oyuncu Cem Özer, 42 gün sonra yoğun bakımdan çıkarak basın açıklaması yaptı: 'Yoğun bakımda öldüğümü düşündüm, beyaz ışık da yoktu kapıdan geri döndüm'

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Balmahmut köyünde Sinan Çetin’in yönettiği yeni filmin çekimleri sırasında sakatlanan ünlü oyuncu Cem Özer, sette ayak bileğini kırmıştı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cem Özer, kazanın ardından ameliyata alındı.

Şuuru kapanan Cem Özer hakkında doktoru Okan Özçeker, olayı şöyle anlattı:

  • "12 gün önce sağ ayak bileğindeki kırık nedeniyle ameliyat edilmiş olan değerli sanatçı Cem Özer, 22.10.2018'de yara iyileşmesi için görmekte olduğu Hiperbarik Oksijen Tedavisinin 5. seansı sonunda diğer hastaların çıkışından hemen sonra kabinden çıkmak üzereyken, IDIYOPATIK EPILEPTIK ATAK (sara nöbeti) geçirmeye başlamış ve şuuru kapanmıştır. Anında yapılan müdahale ve MR, BT ve diğer tetkikleri sonucu akciğerde bu rüptürüne bağlı pnömotoraks sonucu gelişen hava embolisi şüphesiyle Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınmış, bir süre uyutularak yakından takip ve tedavi edilmesi planlanmıştır."


  • Film setinde kaza geçirdikten sonra 42 gün yoğun bakımda tedavi gören usta oyuncu Cem Özer, basın açıklaması yaptı. 59 yaşındaki oyuncu, şu sıralar tedavisinin devam ettiği hastanede düzenlenen basın toplantısında, yoğun bakımda öldüğünü zannettiğini söyledi.



"Sevdiğiniz birileri varsa,bunu sağlığı yerindeyken ona gösterin"
Cem Özer, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "Sağlık durumum iyi daha iyi günlerimiz oldu. Her gün daha iyiye gidiyor. Fizik tedaviyle devam ettiriyoruz, zor günler geçirdik ama her şerde bir hayır vardır. Bundaki hayır da şu oldu: Çok sevdiğimiz insanlar vardı, beni çok seven insanlar da varmış bunun farkına vardık. Ne olur sevdiğiniz birileri varsa bunu sağlığı yerindeyken ona gösterin. Birbirimize vereceğimiz en güzel armağan sevgi. Hiç ummadığım kişiler ziyarete geldi sevgisini gösterdi. Artık o kişileri bırakmayacağım."
"Sevdiğiniz birileri varsa,bunu sağlığı yerindeyken ona gösterin" Cem Özer, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "Sağlık durumum iyi daha iyi günlerimiz oldu. Her gün daha iyiye gidiyor. Fizik tedaviyle devam ettiriyoruz, zor günler geçirdik ama her şerde bir hayır vardır. Bundaki hayır da şu oldu: Çok sevdiğimiz insanlar vardı, beni çok seven insanlar da varmış bunun farkına vardık. Ne olur sevdiğiniz birileri varsa bunu sağlığı yerindeyken ona gösterin. Birbirimize vereceğimiz en güzel armağan sevgi. Hiç ummadığım kişiler ziyarete geldi sevgisini gösterdi. Artık o kişileri bırakmayacağım."
 "Bu olay beni çok duygulandırdı"
"Hayatın koşuşturmasında bazı şeyleri es geçiyoruz yapmamamız lazım. Kaza Afyon'da oldu oradan kaymak geldi, iyileşip şifa bulmam için. Ünlü aşçılarımızdan çorbalar, reçeller gelmiş iyileşmem için. Bu olay beni çok duygulandırdı. Birinin adını bir yere vereceksiniz falan ölmeden önce yapın. Eşimle kızım büyük çile çekti."
"Bu olay beni çok duygulandırdı" "Hayatın koşuşturmasında bazı şeyleri es geçiyoruz yapmamamız lazım. Kaza Afyon'da oldu oradan kaymak geldi, iyileşip şifa bulmam için. Ünlü aşçılarımızdan çorbalar, reçeller gelmiş iyileşmem için. Bu olay beni çok duygulandırdı. Birinin adını bir yere vereceksiniz falan ölmeden önce yapın. Eşimle kızım büyük çile çekti."
"Sizinle görüşmememin sebebi iyi haberi vermek"
Muhabirlerin 'Yoğun bakımda bir şey hissettiniz mi? sorusu üzerine konuşan Özer, "Yoğun bakımda yatarken her şeyi algılayıp anlıyoruz. Ben gittim, öldüm dedim. Bunlar şu an bir hatırlama sadece, ölüm böyle bir şey demek ki. Yoğun bakımda artık öldüm rahmetli annem ve babamla zaman geçireceğim diye düşündüm. Sonra karım ve kızımı başımın ucunda beni severken düşündüm. Aslında orada değiller ben öyle düşündüm. Pınar ve Cemre ne yapacak onlar ne olacak diye düşünüp tutundum. Herkes beyaz ışık der ama yok ben o kapıya gittim geri döndüm. Sizinle görüşmememin sebebi insanları kötü haberle üzmek yerine iyi haber vermek istedik ondan çıkmadım. Bacağım da iyi. Koşup oynayamam ama kendimi idare edebiliyorum" açıklamasında bulundu.
"Sizinle görüşmememin sebebi iyi haberi vermek" Muhabirlerin 'Yoğun bakımda bir şey hissettiniz mi? sorusu üzerine konuşan Özer, "Yoğun bakımda yatarken her şeyi algılayıp anlıyoruz. Ben gittim, öldüm dedim. Bunlar şu an bir hatırlama sadece, ölüm böyle bir şey demek ki. Yoğun bakımda artık öldüm rahmetli annem ve babamla zaman geçireceğim diye düşündüm. Sonra karım ve kızımı başımın ucunda beni severken düşündüm. Aslında orada değiller ben öyle düşündüm. Pınar ve Cemre ne yapacak onlar ne olacak diye düşünüp tutundum. Herkes beyaz ışık der ama yok ben o kapıya gittim geri döndüm. Sizinle görüşmememin sebebi insanları kötü haberle üzmek yerine iyi haber vermek istedik ondan çıkmadım. Bacağım da iyi. Koşup oynayamam ama kendimi idare edebiliyorum" açıklamasında bulundu.
"Elini bırakmayın, tutun dedim"
"Mehmet Ali'yle sıkı fıkı dostluğum yok. Ama onu ne kadar sevdiğimi fark ettim. Zihnim de kendimden çok onunla meşgul inşallah o da yakın zamanda kendine gelir. Asistanıyla konuştuk, elini bırakmayın tutun dedim. İnşallah o da benim gibi hemen kendine gelir."
"Elini bırakmayın, tutun dedim" "Mehmet Ali'yle sıkı fıkı dostluğum yok. Ama onu ne kadar sevdiğimi fark ettim. Zihnim de kendimden çok onunla meşgul inşallah o da yakın zamanda kendine gelir. Asistanıyla konuştuk, elini bırakmayın tutun dedim. İnşallah o da benim gibi hemen kendine gelir."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >