8 aylık hasret bitti, Murat Boz ve Aslı Enver barıştı

Murat Boz ve Aslı Enver, 2,5 yıllık ilişkilerinin ardından kıskançlık yüzünden ayrıldı.
Murat Boz ve Aslı Enver, 2,5 yıllık ilişkilerinin ardından kıskançlık yüzünden ayrıldı.

O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden ünlü popçu Murat Boz ve İstanbullu Gelin'in başrol oyuncusu Aslı Enver, 2,5 yıldır süren ilişkilerinin ardından ayrılmıştı. Ünlü çiftin barışma haberi magazin gündemine bomba gibi düşerken hayranlarını da sevindirdi.

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve popçu Murat Boz daha önce de ayrılık kararı almış, kısa bir süre sonra ise barışmışlardı. Son olarak Murat Boz ve Eser Yenenler’in ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen Nihal – Bahar Candan kardeşlerle görüntülenmesini ardından, Enver ve Boz çifti yeniden ayrıldı.


Barışma haberini yalanladılar
Ünlü oyuncu Aslı Enver'in ismi, popçu Murat Boz'la anılmaya devam etse de, ünlü isimler bu haberi sık sık yalanladı.
Barışma haberini yalanladılar Ünlü oyuncu Aslı Enver'in ismi, popçu Murat Boz'la anılmaya devam etse de, ünlü isimler bu haberi sık sık yalanladı.
"Cevap vermeyeceğim teşekkürler"
Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver, haklarında son olarak çıkan barışma haberlerine sessiz kaldı. Rol aldığı dizinin set arasında Nişantaşı'nda görüntülenen Enver, Murat Boz'la barıştıkları yönündeki haberlerle ilgili sorusuna "Cevap vermeyeceğim teşekkürler" diye karşılık verip uzaklaşmıştı.
"Cevap vermeyeceğim teşekkürler" Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver, haklarında son olarak çıkan barışma haberlerine sessiz kaldı. Rol aldığı dizinin set arasında Nişantaşı'nda görüntülenen Enver, Murat Boz'la barıştıkları yönündeki haberlerle ilgili sorusuna "Cevap vermeyeceğim teşekkürler" diye karşılık verip uzaklaşmıştı.
"Şu anda barışıklar ve çok mutlular"
Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 'Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım' programında ilginç bir açıklama yapmıştı. Sunucu Esra Balamir'in ''Aslı ile Murat barışacaklar mı?'' sorusuna Aytaç Öner, "Şu anda barışıklar ve çok mutlular" diye cevap vermişti. Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" demişti.
"Şu anda barışıklar ve çok mutlular" Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 'Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım' programında ilginç bir açıklama yapmıştı. Sunucu Esra Balamir'in ''Aslı ile Murat barışacaklar mı?'' sorusuna Aytaç Öner, "Şu anda barışıklar ve çok mutlular" diye cevap vermişti. Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" demişti.
Parmağındaki tek taş dikkatlerden kaçmadı
İstanbullu Gelin dizisinin çekildiği apartmandan çıkarken görüntülenen Aslı Enver, vaktinin kısıtlı olduğunu ve set arası arkadaşlarıyla kahve içeceğini söyleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Şarkıcı Murat Boz'la tekrar barıştığı konuşulan Aslı Enver'in parmağındaki tek taş yüzük, dikkatlerden kaçmadı.
Parmağındaki tek taş dikkatlerden kaçmadı İstanbullu Gelin dizisinin çekildiği apartmandan çıkarken görüntülenen Aslı Enver, vaktinin kısıtlı olduğunu ve set arası arkadaşlarıyla kahve içeceğini söyleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Şarkıcı Murat Boz'la tekrar barıştığı konuşulan Aslı Enver'in parmağındaki tek taş yüzük, dikkatlerden kaçmadı.
İkinci şansı verdiler
2,5 yıllık beraberliğin ardından geçen nisanda ayrılık kararı alan Aslı Enver ile Murat Boz'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Ünlü çift, birlikteliklerine ikinci şansı verdi.
İkinci şansı verdiler 2,5 yıllık beraberliğin ardından geçen nisanda ayrılık kararı alan Aslı Enver ile Murat Boz'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Ünlü çift, birlikteliklerine ikinci şansı verdi.
Eski eşinden kıskandı, ajanslarını ayırdı
Murat Boz, evlilik yolunda ilerlediği Aslı Enver'i eski eşi Birkan Sokullu'dan kıskandığı  ve hiçbir şekilde yan yana gelmesini istemediği haberleriyle gündem olmuştu. Boz'un bu ricasını Aslı Enver de kabul etmiş ve eski eşiyle ortak bağlı bulunduğu ajansla yollarını ayırmıştı.
Eski eşinden kıskandı, ajanslarını ayırdı Murat Boz, evlilik yolunda ilerlediği Aslı Enver'i eski eşi Birkan Sokullu'dan kıskandığı ve hiçbir şekilde yan yana gelmesini istemediği haberleriyle gündem olmuştu. Boz'un bu ricasını Aslı Enver de kabul etmiş ve eski eşiyle ortak bağlı bulunduğu ajansla yollarını ayırmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >