9 yaşındaki Sedanur'un katili Ertan mı? İşte bir Leyla vakası daha!

Sedanur
Sedanur

''Çocukluğunuzu özledim deyip fotoğraflarımızı istedi'' açıklaması olayın rengini değiştirdi!

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolan Sedanur Güzel için arama çalışması sürüyor. Küçük kız, Kağızman ilçe merkezine 21 kilometre mesafe uzaklıkta Kars şehir merkezine ise yaklaşık 37 kilometre mesafede olan Paslı köyünde kayboldu. Öğlen saatlerinde erik toplamaya çıkan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'den haber alamayan ailesi, köylülerle kırsalda arama çalışması yaptı. Uzun süren çalışma sonuç vermeyince jandarma ekiplerine haber verildi.

Sedanur'u en son gören Ertan Bozkurt'un çelişkili açıklamaları, dün sorgulanan çocuklar tarafından doğrulanmadı.

Ertan gözaltına alındı!

Müge Anlı'nın bugünkü yayınına katılması planlanan Ertan Bozkurt, uçağa bineceği esnada jandarma tarafından tutuklanıp gözaltına alındı.

''Çocukluğumuzu özlemiş''

Sedanur'un sorguya alınan arkadaşları, erik topladıkları esnada Ertan'ın onlardan küçüklük fotoğraflarını istediğini açıkladı.

Çocuklarla sohbet etmediğini ve onlardan yalnızca erik isteyip döndüğünü söyleyen Ertan'ın şüpheli açıklamaları, olayın rengini değiştirdi.

Leyla'yı hatırlattı!
Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü, Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu. Leyla'nın acı haberinden sonra, bu defa benzer bir haber Kars'tan geldi.
Leyla'yı hatırlattı! Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü, Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu. Leyla'nın acı haberinden sonra, bu defa benzer bir haber Kars'tan geldi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >