'Ahmet Kural Sıla'ya bakıyor' tarih oldu! Meğer niyeti çok başkaymış

Ahmet Kural ve Sıla
Ahmet Kural ve Sıla

Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye gelerek şikayetçi oldu. Sıla'nın mahkeme çıkışında gözünün kenarındaki morluklar, dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Sıla, Ahmet Kural’dan darp ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelen Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulundu.

Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu!

                                    
                                    
                                    Sıla, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gitti. Savcılıktaki işlemlerinin ardından adliye çıkışında basın mensuplarının yanıtlayan Sıla, çok fazla konuşmak istemediğini belirterek "Ahmet Kural’dan şikayetçiyim" dedi.
Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu! Sıla, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gitti. Savcılıktaki işlemlerinin ardından adliye çıkışında basın mensuplarının yanıtlayan Sıla, çok fazla konuşmak istemediğini belirterek "Ahmet Kural’dan şikayetçiyim" dedi.
45 dakika sürdü

                                    
                                    
                                    Haber Global’dan Selahattin Günday'ın haberine göre; olay 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde saat 04.00 sularında gerçekleşti. Sıla’nın kendi ifadelerinde; "Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" yer aldı.
45 dakika sürdü Haber Global’dan Selahattin Günday'ın haberine göre; olay 29 Ekim’de Ahmet Kural’ın evinde saat 04.00 sularında gerçekleşti. Sıla’nın kendi ifadelerinde; "Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" yer aldı.
"Üstüm başım parçalandı"

                                    
                                    
                                    İfadesinde evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın tekrar kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten Sıla; "Bu sırada üstüm başım parçalandı, zar zor kapıyı açıp kaçtım. Panik içinde şoförüme ulaştım ve şoförüm tarafından kurtarıldım. Şoförümle olaydan hemen sonra eve gittik, evimdeki hizmetli beni görünce şoka girdi. Onları da tanık gösteriyorum. Karakola gidip darp raporu aldım saldırıya ilişkin. Vücudumdaki morluklar tespit edildi" açıklamasında bulundu.
"Üstüm başım parçalandı" İfadesinde evden çıkmaya çalışırken Ahmet Kural’ın tekrar kendisini yakaladığını ve tekrar bir boğuşma olduğunu belirten Sıla; "Bu sırada üstüm başım parçalandı, zar zor kapıyı açıp kaçtım. Panik içinde şoförüme ulaştım ve şoförüm tarafından kurtarıldım. Şoförümle olaydan hemen sonra eve gittik, evimdeki hizmetli beni görünce şoka girdi. Onları da tanık gösteriyorum. Karakola gidip darp raporu aldım saldırıya ilişkin. Vücudumdaki morluklar tespit edildi" açıklamasında bulundu.
Gözlükleriyle gizlemeye çalıştı

                                    
                                    
                                    Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından, tüm gözler mahkeme çıkışına çevrildi. Sıla'nın mahkeme çıkışında kameralara açıklama bulunduğu sırada büyük siyah gözlüklerinin altında gizlediği morluklar, merak konusu oldu.
Gözlükleriyle gizlemeye çalıştı Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından, tüm gözler mahkeme çıkışına çevrildi. Sıla'nın mahkeme çıkışında kameralara açıklama bulunduğu sırada büyük siyah gözlüklerinin altında gizlediği morluklar, merak konusu oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >