Aleyna Tilki'nin son hali 84 yaşındaki Hollywood yıldızına benzetildi

Usta sanatçı Selda Bağcan, katıldığı bir programda genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye destek olduğunu açıkladı.
Usta sanatçı Selda Bağcan, katıldığı bir programda genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye destek olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde pijamalı halleriyle İtalya'yı birbirine katan Aleyna Tilki, Milano'da verdiği pozlarla ünlü Fransız sinema oyuncusu Brigitte Bardot'a benzetildi.

Geçtiğimiz günlerde pijamalı halleriyle İtalya'yı birbirine katan Aleyna Tilki, fotoğrafçı Aytekin Yalçın'a özel poz verdi. Tilki'nin Milano fotoğraflarındaki makyajı, saçı ve tarzı ise, 60'ların dünyaca ünlü Fransız yıldızı 84 yaşındaki Brigitte Bardot'nun gençliğine benzetildi.

Brigitte Bardot'un gençliğine benzetildi
Manken, sinema oyuncusu ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot'un gençliğine benzetilen Aleyna Tilki'nin Milano fotoğraflarına sosyal medyadan yorum yağdı.
Brigitte Bardot'un gençliğine benzetildi Manken, sinema oyuncusu ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot'un gençliğine benzetilen Aleyna Tilki'nin Milano fotoğraflarına sosyal medyadan yorum yağdı.
İtalya sokaklarında pijamayla gezdi
Genç sanatçı, İtalya sokaklarında pijamayla gezdiği için gelen eleştirilere de şöyle cevap verdi:"Siz yataktan kalkmış en doğal halinizi inkar edip olmadığınız ama içerisinde –mış gibi yaptığınız kişiliğinizi caddelerde sergilerken ayıp değil."
İtalya sokaklarında pijamayla gezdi Genç sanatçı, İtalya sokaklarında pijamayla gezdiği için gelen eleştirilere de şöyle cevap verdi:"Siz yataktan kalkmış en doğal halinizi inkar edip olmadığınız ama içerisinde –mış gibi yaptığınız kişiliğinizi caddelerde sergilerken ayıp değil."
"Asıl sizin yaptığınız ayıp!"
Aleyna Tilki, sözlerine şöyle devam etti:"Ama benim bazen ne giydiğimi düşünmeden de pijamayla sokağa çıkabilme rahatlığım ayıp! Öyleyse ben her an ayıp olmaya hazırım bu konuda… Gün gelir gerçek aşkı gözlerinde gördüğüm dilenciler gibi giyinirim. Hepsi benim içimde mevcut. İçimde yapayalnız kalmış küçük dilenci kız da, o sahnelerde ışıldayan da benim.""Eleştirerek prim, şov yapmayın. Şovu işi şov olanlara bırakın."
"Asıl sizin yaptığınız ayıp!" Aleyna Tilki, sözlerine şöyle devam etti:"Ama benim bazen ne giydiğimi düşünmeden de pijamayla sokağa çıkabilme rahatlığım ayıp! Öyleyse ben her an ayıp olmaya hazırım bu konuda… Gün gelir gerçek aşkı gözlerinde gördüğüm dilenciler gibi giyinirim. Hepsi benim içimde mevcut. İçimde yapayalnız kalmış küçük dilenci kız da, o sahnelerde ışıldayan da benim.""Eleştirerek prim, şov yapmayın. Şovu işi şov olanlara bırakın."
Brigitte Bardot kimdir?
Adıl adı Brigitte Anne-Marie Bardot’dur. 28 Eylül 1934 tarihinde Paris’de zengin bir sanayicinin kızı olarak doğan Bardot, 1947 yılında Paris Konservatuarı’nda bale eğitimi aldı. 15 yaşına kadar Elle dergisi için modellik yapan isim, ilk filmini 1952 yılında “Le Trou Normand-Crazy For Love”ı çevirdiğinde yalnızca 18 yaşındaydı. Bu filmden sonra Roger Vadim ile evlenen Brigitte Bardot, 1953’de, Fransa’dan çıkıp İngiltere’de Kirk Douglas ile “Act of Love” filminde oynadı.
Brigitte Bardot kimdir? Adıl adı Brigitte Anne-Marie Bardot’dur. 28 Eylül 1934 tarihinde Paris’de zengin bir sanayicinin kızı olarak doğan Bardot, 1947 yılında Paris Konservatuarı’nda bale eğitimi aldı. 15 yaşına kadar Elle dergisi için modellik yapan isim, ilk filmini 1952 yılında “Le Trou Normand-Crazy For Love”ı çevirdiğinde yalnızca 18 yaşındaydı. Bu filmden sonra Roger Vadim ile evlenen Brigitte Bardot, 1953’de, Fransa’dan çıkıp İngiltere’de Kirk Douglas ile “Act of Love” filminde oynadı.
50 farklı sinema filminde rol aldı
1956 yılında “Ve Tanrı Kadını Yarattı” adlı filmde oynadı. Bu film Bardot’yu uluslararası bir üne kavuşturdu.


Daha sonra 1963 yılında Bardot Jean-Luc Godard’ın Le Mépris filmindeki rolüyle de çok büyük bir başarı yakaladı. Bardot aynı zamanda Simone de Beauvoir’ın 1959 yılındaki “Lolita Sendromu” adlı denemesine konu oldu.


50 farklı sinema filminde oynayan Bardot, birçok müzik albümü kayıt etti.


1975 yılında son filmi “Il Sorriso del Grande Tentatore”yi çevirdikten sonra sinemayı bıraktığını açıkladı.
50 farklı sinema filminde rol aldı 1956 yılında “Ve Tanrı Kadını Yarattı” adlı filmde oynadı. Bu film Bardot’yu uluslararası bir üne kavuşturdu. Daha sonra 1963 yılında Bardot Jean-Luc Godard’ın Le Mépris filmindeki rolüyle de çok büyük bir başarı yakaladı. Bardot aynı zamanda Simone de Beauvoir’ın 1959 yılındaki “Lolita Sendromu” adlı denemesine konu oldu. 50 farklı sinema filminde oynayan Bardot, birçok müzik albümü kayıt etti. 1975 yılında son filmi “Il Sorriso del Grande Tentatore”yi çevirdikten sonra sinemayı bıraktığını açıkladı.
40 yaşında sinemayı bıraktı
Sinemayı bıraktığında 40 yaşında olan Bardot, hayatını paparazzilerden kaçarak ve hayvan hakları savunuculuğu yaparak geçiriyor.
40 yaşında sinemayı bıraktı Sinemayı bıraktığında 40 yaşında olan Bardot, hayatını paparazzilerden kaçarak ve hayvan hakları savunuculuğu yaparak geçiriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >