Alişan: 'Her dakika Buse'yi arıyorum'

Alişan.
Alişan.

Ünlü türkücü Alişan oğlu Burak'ı kucağına almak için gün sayıyor. Kıbrıs'ta sahne alan türkücü, 'sürekli Buse'yi arayıp bir şey var mı diye soruyorum'dedi.

Ünlü türkücü Alişan geçtiğimiz yıl mayıs ayında Buse Varol'la evlenmişti. Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çift ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.

'Aklım hep Buse'de'

Alişan, "Doktorun dediği 11, 12, 13 gibi, o civarlarda doğum olacak. Kıbrıs'a gelirken ilk defa hayatımda zorlandım. Her dakika Buse'yi arıyorum 'bir şey var mı?' diye çünkü her an bebek gelebilir. Bugün sadece o heyecan var içimde" dedi.

Alişan'ın konserinden görüntüler.
Alişan'ın konserinden görüntüler.

'Doğum sonrasında nasıl davranacağımızı konuştuk'

Geçtiğimiz hafta evlerine ebe geldiğini söyleyen türkücü,"Ebeyle toplantı yaptık, bana ummadık bir anda, kötü bir şeyle karşılaşırsak ne yapmamız gerektiğini söyledi. Çocuk doğduktan sonra nasıl tutucağız, nasıl yıkayacağız, doğum sırasında neler yapacağız bunların hepsini gösterdi. Şu an bütün kontrole hakimim" dedi.

Alişan Kıbrısta'ydı.
Alişan Kıbrısta'ydı.


'Buse hamile gibi değil'

Buse Varol'un normal hayatına devam ettiğini söyleyen Alişan, "Hamile değil gibi maşallah. Ne ağrısı, ne sızısı, ne hareket kabiliyeti sınırlanmadı. Hiçbir şeyi yok. Evde bulaşık yıkıyor, çamaşır yıkıyor. Yemeğe gidiyoruz sorunsuz, yürümesi sorunsuz, evde baya dans ediyor, koşuyor" dedi.

Alişan ve Buse Varol.
Alişan ve Buse Varol.

'Babalık heyecanı sardı'

Babalık heyecanından dolayı çok duygusal olduğunu söyleyen Alişan, "Bir çocuğum olacak ve bana baba diyecek. O ilk kucağıma alacağım, ilk göğsüme yaslayacağım, ilk ağlaması falan bunlar çok duygusalım. Ben de doğuma gireceğim, o yüzden heyecan var diyen türkücü doğuma girmekten korkmadığını söyledi. "Geçen hafta doğumu çekecek fotoğraf firmasının yetkilileriyle görüştük. Bana bir video izlettiler. Bir adam karısıyla doğuma girmiş. Tam çocuk doğunca adam bayıldı, benim öyle bir korkum yok" dedi.

Çift ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.
Çift ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >