Anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen'nin katı kuralları herkesi şaşırttı

Burak Özçivit Fahriye Evcen
Burak Özçivit Fahriye Evcen

Evliliklerinin üçüncü yılında anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen, hamileliği boyunca koyduğu yasaklarla herkesi şoke ediyor.

Üç yıllık evli Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 29 Haziran 2017'de Sait Halim Paşa Yalısı'nda nikah masasına oturmuştu.

Üç sene ardından anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, doğuma kadar yaşanacak süreçte hayatına çok sayıda kural getirdi.

Son olarak Megastar Tarkan, Temmuz ayında dünyaya gelen kızı Liya ve eşi Pınar Tevetoğlu'nun sağlığı için ambalajlı gıdayı yasaklamıştı.

Evi yeniden düzenleme kararı aldı!
Üç aylık hamile olan Fahriye Evcen, çocuk doğana kadar eve birtakım kurallar koydu. Oyuncu, ilk olarak eşi Burak Özçivit'le oturdukları Acarkent'te villanın tamamını boyama ve evin düzenini değiştirme kararı aldı.
Evi yeniden düzenleme kararı aldı! Üç aylık hamile olan Fahriye Evcen, çocuk doğana kadar eve birtakım kurallar koydu. Oyuncu, ilk olarak eşi Burak Özçivit'le oturdukları Acarkent'te villanın tamamını boyama ve evin düzenini değiştirme kararı aldı.
Nazardan korkup görüntü vermiyorlar
Artan koku hassasiyeti nedeniyle hamileliği zor geçen Fahriye Evcen, bir yandan anne bebek kitapları okumaya başladı. Evcen, bebeğini kucağına alana kadar ise, dışarıdan yemek yemeyecek ve özel olarak hazırlanan sağlıklı yiyecekleri tüketecek. 


Evcen, evde parfüm ve kolonyayı da yasakladı. Nazardan korktukları için görüntü vermeyen çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli olduktan sonra, açıklama yapmayacağı iddia ediliyor.
Nazardan korkup görüntü vermiyorlar Artan koku hassasiyeti nedeniyle hamileliği zor geçen Fahriye Evcen, bir yandan anne bebek kitapları okumaya başladı. Evcen, bebeğini kucağına alana kadar ise, dışarıdan yemek yemeyecek ve özel olarak hazırlanan sağlıklı yiyecekleri tüketecek. Evcen, evde parfüm ve kolonyayı da yasakladı. Nazardan korktukları için görüntü vermeyen çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli olduktan sonra, açıklama yapmayacağı iddia ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >