Anneler ve Gelinler programının setinde yangın çıktı

Ezgi Sertel, programın sunuculuğunu üstleniyor.
Ezgi Sertel, programın sunuculuğunu üstleniyor.

Anneler ve Gelinler programının setinde talihsiz bir kaza meydana geldi. Programda sunucu Ezgi Sertel konuğu ile sohbet ederken, yarışmacılardan biri yemek yapmak için ocağı yaktı. Bu sırada alevler ortalığı sardı. Set ekibi apar topar duruma müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Star TV ekranlarında yayınlanan, Ezgi Sertel'in sunduğu Anneler ve Gelinler programının setinde talihsiz bir kaza yaşandı. Sette yayın sırasında yangın çıktı. Sunucu Sertel de dahil olmak üzere panik anları kameraya yansıdı.

Ayakkabısını bile bıraktı

Ezgi Sertel'in sunduğu Anneler ve Gelinler adlı programın setinde talihsiz bir kaza yaşandı. Sertel konuğuyla sohbet ederken ocakta yemek yapan yarışmacı ocağı yakarken bir anda alevler ortalığı sardı.

Çıkan ateşle panikleyen yarışmacı ve Ezgi Sertel mutfaktan hemen uzaklaşırken olaya program ekibinde çalışanlar müdahale etti. Sertel, panik esnasında kaçarken ayakkabısını sandalyede bıraktı.

Ezgi Sertel, ayakkabısını bile bırakıp kaçtı.
Ezgi Sertel, ayakkabısını bile bırakıp kaçtı.

Kameralara yansıdı

Anneler ve Gelinler setinde yaşanan talihsiz yangın olayı yayın sırasında kameralara yansıdı. Hızlıca müdahale edilen yangın ekip tarafından kısa süre içerisinde söndürüldü. İşte görüntüler;

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >